|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 7:23 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 7:24 am
Baliaur Malkavik To tak nie mozna obrazkami.. chociaż te są ładne. To trzeba przeczytać.. albo zagrać w CoC. smile 3nodding zgadzaju sie... czytanie jest the best xd (tego pana jeszcze nie czytalam ale mushe zaleglosci nadrobic...) heyka Racq i Jas whee Hejooooooooooo! i Jas tez : )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 7:24 am
opcy tylko nie łosiątka...... a ty znowu fryz zmienilas.....? i to już wczoraj... mam ci coś ciekawego o majtkach do powiedzenia ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 7:26 am
racqel oj tak. ale tylko z dobrym MG! Nu.. mam takiego całe szczęście wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 7:27 am
Jaswinder opcy tylko nie łosiątka...... a ty znowu fryz zmienilas.....? i to już wczoraj... mam ci coś ciekawego o majtkach do powiedzenia ^^ u yeah!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 racqel Malkavik To tak nie mozna obrazkami.. chociaż te są ładne. To trzeba przeczytać.. albo zagrać w CoC. smile oj tak. ale tylko z dobrym MG! Jak dla mnie to nie da się odtworzyć w zaden spos�b atmosfery czytanego w nocy " W g�rach szaleństwa " czy " Dagona " Och nie widziałeś tego przerażenia i otwartych szczęk graczy, i jak podskakują gdy skrzypną koło nich drzwi... uwierz mi.. da się smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Malkavik Za leniwa żeby odwzajemnić uczucie? Za leniwa żeby myśleć...czego ty ode mnie wymagasz blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 7:29 am
Dobra , ja lecę na ostatnią batalię z fuhQuake'iem żeby save'y działały.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 7:29 am
Delein Malkavik przyzwyczajaj się, ja jestem śpioch i leń... Za leniwa żeby odwzajemnić uczucie? Za leniwa żeby myśleć...czego ty ode mnie wymagasz blaugh Niczego stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 7:30 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 7:30 am
hej! Jas! Co z tymi gaciami!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 7:33 am
papthus Malki xd
Jas jakie gacie?? eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 7:34 am
Nie mów tak, bo zaczynam się bać...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 7:35 am
racqel hej! Jas! Co z tymi gaciami!! dla prywatnych oczu opcego na gadzie blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|