|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 7:14 am
Ja- Yosei ...u mnie niestety tez wygrywa ciekawość ...ale póki co nie otwieram - bo własnie spadam ...a jutro na ASG! ...musze przyszykować mundur i sprawdzić czy mi sie gdzieć gun nie rozleciał ...trzymajcie się ...sayonara ... paaaps eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 7:14 am
Mka wez mi oddaj na jakas 0,3h wedalke...
a gdzie najlepiej lowic?? (tak z moja maryskowata zrecznoscia sweatdrop )
i jaka przyniete OPLACA sie kupic??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 7:15 am
opcy ozz fak....... rzeczywiscie podobny..... btw. jak tam fuhquake.... dobrze chodzi?? jak jescze tego nie zrobiles to sciagnij sobie mapy kolorowego oswietlenia ( Lits ) ze strony fuh'a Chodzi idealnie , ale save'y nie działają - jest to już zapisane w zgłoszonych błędach to mi wiele nie daje - podany spos�b naprawy nie działa... A , jak kogoś interesują istotki z powieści Lovecrafta : Mi GoOld Ones ( te z "W g�rach szaleństwa" )Shoggoth ( j.w. )Pani z Quake'a :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 7:17 am
Baliaur Mka wez mi oddaj na jakas 0,3h wedalke... a gdzie najlepiej lowic?? (tak z moja maryskowata zrecznoscia sweatdrop ) i jaka przyniete OPLACA sie kupic?? juz ci daje bo lena mi oddala moja ^^ ja lowie za najtansza przynete na 3 levelu xD i sobie kraze po obwodze tego kwardatu xDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 7:18 am
PointZer0 opcy ozz fak....... rzeczywiscie podobny..... btw. jak tam fuhquake.... dobrze chodzi?? jak jescze tego nie zrobiles to sciagnij sobie mapy kolorowego oswietlenia ( Lits ) ze strony fuh'a Chodzi idealnie , ale save'y nie działają - jest to już zapisane w zgłoszonych błędach to mi wiele nie daje - podany spos�b naprawy nie działa... A , jak kogoś interesują istotki z powieści Lovecrafta : Mi GoOld Ones ( te z "W g�rach szaleństwa" )Shoggoth ( j.w. )Pani z Quake'a :]To tak nie mozna obrazkami.. chociaż te są ładne. To trzeba przeczytać.. albo zagrać w CoC. smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 7:19 am
Malkavik Delein *siedzi dalej* już wylazłeś ze swojego tajnego kąta? No bo ja cię kocham a ty śpisz! domokun heart przyzwyczajaj się, ja jestem śpioch i leń...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 7:19 am
Malkavik PointZer0 opcy ozz fak....... rzeczywiscie podobny..... btw. jak tam fuhquake.... dobrze chodzi?? jak jescze tego nie zrobiles to sciagnij sobie mapy kolorowego oswietlenia ( Lits ) ze strony fuh'a Chodzi idealnie , ale save'y nie działają - jest to już zapisane w zgłoszonych błędach to mi wiele nie daje - podany spos�b naprawy nie działa... A , jak kogoś interesują istotki z powieści Lovecrafta : Mi GoOld Ones ( te z "W g�rach szaleństwa" )Shoggoth ( j.w. )Pani z Quake'a :]To tak nie mozna obrazkami.. chociaż te są ładne. To trzeba przeczytać.. albo zagrać w CoC. smile oj tak. ale tylko z dobrym MG!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 7:20 am
Baliaur M-Teen mam pytanie.. czy jak dam delete charakter i zmienie sobie kolor oczu to mi fryz przepadnie? 3nodding ale to mialo sie niedlugo zmienic sweatdrop czyli przepadnie fryz? sad kur....de stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 7:20 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 7:21 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 opcy ozz fak....... rzeczywiscie podobny..... btw. jak tam fuhquake.... dobrze chodzi?? jak jescze tego nie zrobiles to sciagnij sobie mapy kolorowego oswietlenia ( Lits ) ze strony fuh'a Chodzi idealnie , ale save'y nie działają - jest to już zapisane w zgłoszonych błędach to mi wiele nie daje - podany spos�b naprawy nie działa... A , jak kogoś interesują istotki z powieści Lovecrafta : Mi GoOld Ones ( te z "W g�rach szaleństwa" )Shoggoth ( j.w. )Pani z Quake'a :]Can't Kick The Shub!!!! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
przyzwyczajaj się, ja jestem śpioch i leń... Za leniwa żeby odwzajemnić uczucie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 7:22 am
Malkavik To tak nie mozna obrazkami.. chociaż te są ładne. To trzeba przeczytać.. albo zagrać w CoC. smile 3nodding zgadzaju sie... czytanie jest the best xd (tego pana jeszcze nie czytalam ale mushe zaleglosci nadrobic...) heyka Racq i Jas whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 7:22 am
tylko nie łosiątka...... a ty znowu fryz zmienilas.....?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|