|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 7:06 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 7:07 am
opcy Ja- Yosei opcy przeczytaj co mowi pani z helikoptera... ...i? no mowi ze o 3PM czasu PST (u nas to 1 w nocy) ma sie cos dziac..... ehh... jak nie bede mogla zasnac to jeszcze spoko :] pewnie skomentuja ze nasteopny komentarz komentarza bedzie o 3 w nocy ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 7:08 am
...je! ...JE! ...dostałem trunka! ... ...otwierać czy nie?! ...aaa! ...(kurde - i tak wszyscy mi powiedzą "nie otwieraj - sprzedaj - bardziej ci sie opłaci" a ja i tak go otworzę xd )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 7:09 am
PointZer0 opcy PointZer0 Opcy , pamiętasz Spawn'y z Quake'a i wiesz skąd pochodzi Shub-Niggurath ? te niebieskie kulki??? jasne....... a Shub-Niggurath brzmi mi Cthuluwato..... Ano Shub-Niggurath pochodzi właśnie z mitologii lovecraftowskiej , pojawiłą sie właśnie w " Zew Cthulu " ... poszukałem trochę jeszcze , obczaj : http://paratime.ca/v_and_v/formlessspawn.htmlteż się te spawny musiały gdzieś pojawić w jego tw�rczości xd Iaaa Iaaaa, Shub Niggurath! The Black Goat of the Woods With a Thousand Young! Iaaa Iaaaa!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 opcy PointZer0 Opcy , pamiętasz Spawn'y z Quake'a i wiesz skąd pochodzi Shub-Niggurath ? te niebieskie kulki??? jasne....... a Shub-Niggurath brzmi mi Cthuluwato..... Ano Shub-Niggurath pochodzi właśnie z mitologii lovecraftowskiej , pojawiłą sie właśnie w " Zew Cthulu " ... poszukałem trochę jeszcze , obczaj : http://paratime.ca/v_and_v/formlessspawn.htmlteż się te spawny musiały gdzieś pojawić w jego twórczości xd ozz fak....... rzeczywiscie podobny..... btw. jak tam fuhquake.... dobrze chodzi?? jak jescze tego nie zrobiles to sciagnij sobie mapy kolorowego oswietlenia ( Lits ) ze strony fuh'a
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja- Yosei ...je! ...JE! ...dostałem trunka! ... ...otwierać czy nie?! ...aaa! ...(kurde - i tak wszyscy mi powiedzą "nie otwieraj - sprzedaj - bardziej ci sie opłaci" a ja i tak go otworzę xd )tez bym otworzyla ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 7:10 am
Ja- Yosei ...je! ...JE! ...dostałem trunka! ... ...otwierać czy nie?! ...aaa! ...(kurde - i tak wszyscy mi powiedzą "nie otwieraj - sprzedaj - bardziej ci sie opłaci" a ja i tak go otworzę xd )w trunkach sa beznadziejne rzeczy..... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 7:11 am
mam pytanie.. czy jak dam delete charakter i zmienie sobie kolor oczu to mi fryz przepadnie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
*siedzi dalej* już wylazłeś ze swojego tajnego kąta?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Illune Ja- Yosei ...je! ...JE! ...dostałem trunka! ... ...otwierać czy nie?! ...aaa! ...(kurde - i tak wszyscy mi powiedzą "nie otwieraj - sprzedaj - bardziej ci sie opłaci" a ja i tak go otworzę xd )w trunkach sa beznadziejne rzeczy..... blaugh nu moze i sa ale u mnie zawsze wygrywa ciekawosc razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 7:12 am
Gosiak Illune Ja- Yosei ...je! ...JE! ...dostałem trunka! ... ...otwierać czy nie?! ...aaa! ...(kurde - i tak wszyscy mi powiedzą "nie otwieraj - sprzedaj - bardziej ci sie opłaci" a ja i tak go otworzę xd )w trunkach sa beznadziejne rzeczy..... blaugh nu moze i sa ale u mnie zawsze wygrywa ciekawosc razz u mnie w kiklku przpadkach tylko silna wola xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
M-Teen mam pytanie.. czy jak dam delete charakter i zmienie sobie kolor oczu to mi fryz przepadnie? 3nodding ale to mialo sie niedlugo zmienic sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein *siedzi dalej* już wylazłeś ze swojego tajnego kąta? No bo ja cię kocham a ty śpisz! domokun heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
...u mnie niestety tez wygrywa ciekawość ...ale póki co nie otwieram - bo własnie spadam ...a jutro na ASG! ...musze przyszykować mundur i sprawdzić czy mi sie gdzieć gun nie rozleciał ...trzymajcie się ...sayonara ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|