|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 6:47 am
Ja- Yosei ...tia ...ja nawet takiej kasy nigdy nie widziałem... ... Ja też do tej pory jak jestem tu od 17 kwietnia olewalem finanse i gospodarke Gai, ale teraz sie wziąłem za nie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 6:48 am
Delein Malkavik *szepcik, ledwo słyszalny* Buuu.. Mrauk? Masz zamiar mnie straszyć? Nie uda ci się... *rozsypuje na podłodze wokół siebie mąkę* *czuje się niezrozumiany, chowa się tam gdzie nikt go nie znajdzie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 Ja- Yosei ...tia ...ja nawet takiej kasy nigdy nie widziałem... ... Ja też do tej pory jak jestem tu od 17 kwietnia olewalem finanse i gospodarke Gai, ale teraz sie wziąłem za nie xd ...aha ...ja się nigdy nie wziąłem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 Ja- Yosei ...tia ...ja nawet takiej kasy nigdy nie widziałem... ... Ja też do tej pory jak jestem tu od 17 kwietnia olewalem finanse i gospodarke Gai, ale teraz sie wziąłem za nie xd Nu, ja też XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 6:49 am
Ita Lockheart halou , czy sie cos dzis ciekawego działo na gai ? na razie nico ale sprawdz sobie tu: http://www.gaiaonline.com/map.php?m=14klik na helikopter.... //now playing: El-P - [Fantastic Damage #08] The Nang, the Front, the Bush and the s**t [5:38]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 6:49 am
Delein PointZer0 Ja- Yosei ...tia ...ja nawet takiej kasy nigdy nie widziałem... ... Ja też do tej pory jak jestem tu od 17 kwietnia olewalem finanse i gospodarke Gai, ale teraz sie wziąłem za nie xd Nu, ja też XD ...Z czystej zabawy w zasadzie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 6:50 am
Malkavik Delein Malkavik *szepcik, ledwo słyszalny* Buuu.. Mrauk? Masz zamiar mnie straszyć? Nie uda ci się... *rozsypuje na podłodze wokół siebie mąkę* *czuje się niezrozumiany, chowa się tam gdzie nikt go nie znajdzie* *siada w fotelu*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 6:51 am
PointZer0 ...Z czystej zabawy w zasadzie xd To wszystko jest zabawą w sumie blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja- Yosei PointZer0 *Papa Roach - Blood Brothers* kiedy się pokazują listy nowe ? ...je - a ta piosenka PR byłą w Tonym 2! ... Tony rzadzi!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Malkavik Delein Malkavik *szepcik, ledwo słyszalny* Buuu.. Mrauk? Masz zamiar mnie straszyć? Nie uda ci się... *rozsypuje na podłodze wokół siebie mąkę* *czuje się niezrozumiany, chowa się tam gdzie nikt go nie znajdzie* Z takim podejściem nikt nie będzie cię chciał znaleźć xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 6:54 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 6:56 am
... ...nie no - ja wole Gambino od tych dwóch babeczek - ale nie żeby mu wpłacać 1000 golda... ... ... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 6:57 am
Ja- Yosei ... ...nie no - ja wole Gambino od tych dwóch babeczek - ale nie żeby mu wpłacać 1000 golda... ... ... sweatdrop A po co aż tyle?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 6:58 am
Ja- Yosei ... ...nie no - ja wole Gambino od tych dwóch babeczek - ale nie żeby mu wpłacać 1000 golda... ... ... sweatdrop Ja tam go zdonateowałem chyba za 900 golda , dostałem transaarent i sprzedałem go za 1000 golda xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 6:58 am
Delein Ja- Yosei ... ...nie no - ja wole Gambino od tych dwóch babeczek - ale nie żeby mu wpłacać 1000 golda... ... ... sweatdrop A po co aż tyle? ...no bo jak klikniesz na niego to sie pyta czy się chcesz przyłączyć do jego rewolucji - jak tak to daj mu 1000 g... ... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|