|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 6:41 am
Malkavik Delein Malkavik stare *chowa się do kąta* O nie, nie zamkniesz się w sobie... *ciągnie go za rękaw* stare *czuje się odrzucony* *znika!* *szept* Mrau...k? O.o... *macha rękami w powietrzu* Ej no kurde balans! ><"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 6:41 am
Delein opcy Delein +Now Playing: Porishead- Glory Box RESPECT!!!!!! BRISTOL SOUND!!!!! Wheeeeee! blaugh Edukacja muzyczno filmowa w toku. Ściągam Akuraty smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 6:42 am
opcy ale kawal przeczytalem..... Przychodzi baba do lekarza ze studentem w dupie.. a lekarz do niej: -Widze ze pani z dziekanatu... *rotfl* Tym to mnie zniiiszczyłeś lol
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 *Papa Roach - Blood Brothers* kiedy się pokazują listy nowe ? ...je - a ta piosenka PR byłą w Tonym 2! ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Malkavik Delein opcy Delein +Now Playing: Porishead- Glory Box RESPECT!!!!!! BRISTOL SOUND!!!!! Wheeeeee! blaugh Edukacja muzyczno filmowa w toku. Ściągam Akuraty smile No, brawo, ja mam akuratów w domu xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 6:43 am
PointZer0 *Papa Roach - Blood Brothers* kiedy się pokazują listy nowe ? w markecie juz widzialam takie troche ciemniejsze niż marcowe..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 6:43 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 6:44 am
Delein Malkavik Delein Malkavik stare *chowa się do kąta* O nie, nie zamkniesz się w sobie... *ciągnie go za rękaw* stare *czuje się odrzucony* *znika!* *szept* Mrau...k? O.o... *macha rękami w powietrzu* Ej no kurde balans! ><" *szepcik, ledwo słyszalny* Buuu.. Mrauk?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 6:44 am
M-Teen PointZer0 *Papa Roach - Blood Brothers* kiedy się pokazują listy nowe ? w markecie juz widzialam takie troche ciemniejsze niż marcowe.. kupię w tym miechu ze 3 , to moze ładnie hajsu przybędzie - mój z mar 2005 właśnie zawyża ceny , wysawilem go za 25k xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 6:45 am
Delein No, brawo, ja mam akuratów w domu xd *whisper* Ja też.. już mam.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 6:45 am
halou , czy sie cos dzis ciekawego działo na gai ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 6:46 am
Ita Lockheart halou , czy sie cos dzis ciekawego działo na gai ? W zasadzie nic , witam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 M-Teen PointZer0 *Papa Roach - Blood Brothers* kiedy się pokazują listy nowe ? w markecie juz widzialam takie troche ciemniejsze niż marcowe.. kupię w tym miechu ze 3 , to moze ładnie hajsu przybędzie - mój z mar 2005 właśnie zawyża ceny , wysawilem go za 25k xd hehe xD Ja kupie jeden.. ale jeszcze nie teraz wink Jak dojde do 18.k _ _" xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 M-Teen PointZer0 *Papa Roach - Blood Brothers* kiedy się pokazują listy nowe ? w markecie juz widzialam takie troche ciemniejsze niż marcowe.. kupię w tym miechu ze 3 , to moze ładnie hajsu przybędzie - mój z mar 2005 właśnie zawyża ceny , wysawilem go za 25k xd ...tia ...ja nawet takiej kasy nigdy nie widziałem... ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 6:47 am
Malkavik *szepcik, ledwo słyszalny* Buuu.. Mrauk? Masz zamiar mnie straszyć? Nie uda ci się... *rozsypuje na podłodze wokół siebie mąkę*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|