|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 6:34 am
Malkavik stare *chowa się do kąta* O nie, nie zamkniesz się w sobie... *ciągnie go za rękaw*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 6:34 am
Delein Malkavik opcy znowu jestem........ //Now Playing: Future Sound Of London - [Lifeforms - Part2 #01] Domain [2:48] Now Playing: Anathema - Destiny +Now Playing: Porishead- Glory Box Now Playing: System of a Down - Highway Song
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 6:35 am
PointZer0 *Zieeeeeeeeew , now playing - Quake * Witam wszystkich xd Avsko Zeruś ^^ *cmok*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 6:36 am
Delein +Now Playing: Porishead- Glory Box RESPECT!!!!!! BRISTOL SOUND!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 *Zieeeeeeeeew , now playing - Quake * Witam wszystkich xd ...Ave! ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein PointZer0 *Zieeeeeeeeew , now playing - Quake * Witam wszystkich xd Avsko Zeruś ^^ *cmok* Witam Del xd *cmok w polika*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 6:37 am
Delein Malkavik stare *chowa się do kąta* O nie, nie zamkniesz się w sobie... *ciągnie go za rękaw* stare *czuje się odrzucony* *znika!* *szept* Mrau...k?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Malkavik Delein Malkavik opcy znowu jestem........ //Now Playing: Future Sound Of London - [Lifeforms - Part2 #01] Domain [2:48] Now Playing: Anathema - Destiny +Now Playing: Porishead- Glory Box Now Playing: System of a Down - Highway Song ++Playing Now: QUOTSA "Lullabies to paralyze" You got a murder scene here
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Malkavik Now Playing: System of a Down - Highway Song ...ha! ...miło mi poznać jakiegoś kulturalnego człowieka! biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 6:39 am
PointZer0 Delein PointZer0 *Zieeeeeeeeew , now playing - Quake * Witam wszystkich xd Avsko Zeruś ^^ *cmok* Witam Del xd *cmok w polika* *świst brzytwy tnącej powietrze nieopodal* stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Delein +Now Playing: Porishead- Glory Box RESPECT!!!!!! BRISTOL SOUND!!!!! Wheeeeee! blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Jak słucham 'Holiday' Variuje O.o xD heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 6:40 am
ale kawal przeczytalem.....
Przychodzi baba do lekarza ze studentem w dupie.. a lekarz do niej: -Widze ze pani z dziekanatu...
*rotfl*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 6:40 am
Ja- Yosei Malkavik Now Playing: System of a Down - Highway Song ...ha! ...miło mi poznać jakiegoś kulturalnego człowieka! biggrin *szept* Nawzajem Now: Playing: Tool - Parabol/Parabola
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|