|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 6:05 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 6:06 am
Malkavik Gosiak Malkavik Gosiak *przechodzi miedzy wszystkimi z ogromną patelnią* szeroki usmiech blaugh Kopytka ^^ ! *idzie dalej* domokun xp ma ktos chusteczke...asz mi pocieklo na sama mysl ^^ Mlask! czemu takei zmine podjadasz ^^ czekaj podgrzeje :] lubisz na slodko niee? bo ja lubie wiekszosc rzeczy na suodko *trzyma w rece kg cukru* xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 6:08 am
Ja- Yosei ...tja ...moja bystra klasa - na angielskim - wszyscy weszli pod ławki i udawali czołgi, potem wstali i zaśpiewali Rotę... ...<żeby nie było - jak juz sie kapnąłem, że chodzi o czołgi to też wlazłem pod ławkę... biggrin > xd xd xd dobre! biggrin xd w następnym roku też się z kimś zamienię ninja xd A i podrzucę ten pomysł chłopakom xd - jeśli pozwolisz oczywiście biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 6:08 am
Ja- Yosei ... ...oj... ...za duże toto jak na moją masę ciała ... xd LOL! (ile wazysz?)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 6:09 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 6:10 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 6:10 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 6:11 am
racqel Ja- Yosei ... ...oj... ...za duże toto jak na moją masę ciała ... xd LOL! (ile wazysz?) ...Ty się spytaj - ile waży ten młot xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 6:12 am
Gosiak Malkavik Gosiak Malkavik Gosiak *przechodzi miedzy wszystkimi z ogromną patelnią* szeroki usmiech blaugh Kopytka ^^ ! *idzie dalej* domokun xp ma ktos chusteczke...asz mi pocieklo na sama mysl ^^ Mlask! czemu takei zmine podjadasz ^^ czekaj podgrzeje :] lubisz na slodko niee? bo ja lubie wiekszosc rzeczy na suodko *trzyma w rece kg cukru* xp Oj tak. Z cukrem. Mlask mlask domokun domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 6:12 am
Ntsumi_Aya M-Teen eek Wszyscy politycy dziennikarze Wszyscy policjanci piłkarze Każda, kazda ręka i noga Cały m�j świat potrzebuje psychologa domokun heart xd świetne.. ale tylko ta piosenka mi sie podoba HappySad'u .. domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 6:14 am
M-Teen Ntsumi_Aya M-Teen eek Wszyscy politycy dziennikarze Wszyscy policjanci piłkarze Każda, kazda ręka i noga Cały m�j świat potrzebuje psychologa domokun heart xd świetne.. ale tylko ta piosenka mi sie podoba HappySad'u .. domokun hehe xd spoko xd Witaj Kitty 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 6:14 am
M-Teen Ntsumi_Aya M-Teen eek Wszyscy politycy dziennikarze Wszyscy policjanci piłkarze Każda, kazda ręka i noga Cały m�j świat potrzebuje psychologa domokun heart xd świetne.. ale tylko ta piosenka mi sie podoba HappySad'u .. domokun Zanim Pójdę jest fajne :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 6:15 am
M-Teen eek Wszyscy politycy dziennikarze Wszyscy policjanci piłkarze Każda, kazda ręka i noga Cały m�j świat potrzebuje psychologa domokun heart tak
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|