|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 5:55 am
*przechodzi miedzy wszystkimi z ogromną patelnią* szeroki usmiech blaugh Kopytka ^^ ! *idzie dalej*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 5:56 am
Ntsumi_Aya ninja przyszłam odpocząć przez wielkim wkuwaniem =='' ( domokun ) ...Ave Aya
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 5:56 am
Gosiak *przechodzi miedzy wszystkimi z ogromną patelnią* szeroki usmiech blaugh Kopytka ^^ ! *idzie dalej* huh ? ==''
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 5:57 am
racqel Ja- Yosei ...a tak nawiasem to niezłą zrobiłeś sieczką z mojego nicku "Ty Josej jestes taki dziwny... " ... domokun to bylo zamierzone, chcialem zmieszac cie z blotem i wdeptac w ziemie gruntownie i bez patyczkowania sie. widze ze sie udalo. z calym szacunkiem na jaki mnie tylko stac. tylko bez obrazow! ; ) ...jak śmiałeś zrobić to z taką premedytacją! scream ... ... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja- Yosei Ntsumi_Aya ninja przyszłam odpocząć przez wielkim wkuwaniem =='' ( domokun ) ...Ave Aya witaj whee ==''
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Gosiak *przechodzi miedzy wszystkimi z ogromną patelnią* szeroki usmiech blaugh Kopytka ^^ ! *idzie dalej* domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 6:00 am
Ja- Yosei racqel Ja- Yosei ...a tak nawiasem to niezłą zrobiłeś sieczką z mojego nicku "Ty Josej jestes taki dziwny... " ... domokun to bylo zamierzone, chcialem zmieszac cie z blotem i wdeptac w ziemie gruntownie i bez patyczkowania sie. widze ze sie udalo. z calym szacunkiem na jaki mnie tylko stac. tylko bez obrazow! ; ) ...jak śmiałeś zrobić to z taką premedytacją! scream ... ... xd samo tak wyszlo jakos wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Malkavik Gosiak *przechodzi miedzy wszystkimi z ogromną patelnią* szeroki usmiech blaugh Kopytka ^^ ! *idzie dalej* domokun xp ma ktos chusteczke...asz mi pocieklo na sama mysl ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja- Yosei racqel Ja- Yosei ...a tak nawiasem to niezłą zrobiłeś sieczką z mojego nicku "Ty Josej jestes taki dziwny... " ... domokun to bylo zamierzone, chcialem zmieszac cie z blotem i wdeptac w ziemie gruntownie i bez patyczkowania sie. widze ze sie udalo. z calym szacunkiem na jaki mnie tylko stac. tylko bez obrazow! ; ) ...jak śmiałeś zrobić to z taką premedytacją! scream ... ... xd xd a wiecie, że dzisiaj jest prima-aprilis ? xd koleżanka z klasy obok wymyśliła, żebyśmy się zamienili klasami, i tak 2 lekcje nabieraliśmy nauczycieli _-_ xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 6:02 am
Gosiak Malkavik Gosiak *przechodzi miedzy wszystkimi z ogromną patelnią* szeroki usmiech blaugh Kopytka ^^ ! *idzie dalej* domokun xp ma ktos chusteczke...asz mi pocieklo na sama mysl ^^ maszu whee *podaje*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 6:03 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 6:04 am
Ntsumi_Aya Ja- Yosei racqel Ja- Yosei ...a tak nawiasem to niezłą zrobiłeś sieczką z mojego nicku "Ty Josej jestes taki dziwny... " ... domokun to bylo zamierzone, chcialem zmieszac cie z blotem i wdeptac w ziemie gruntownie i bez patyczkowania sie. widze ze sie udalo. z calym szacunkiem na jaki mnie tylko stac. tylko bez obrazow! ; ) ...jak śmiałeś zrobić to z taką premedytacją! scream ... ... xd xd a wiecie, że dzisiaj jest prima-aprilis ? xd koleżanka z klasy obok wymyśliła, żebyśmy się zamienili klasami, i tak 2 lekcje nabieraliśmy nauczycieli _-_ xd dobre
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ntsumi_Aya Gosiak Malkavik Gosiak *przechodzi miedzy wszystkimi z ogromną patelnią* szeroki usmiech blaugh Kopytka ^^ ! *idzie dalej* domokun xp ma ktos chusteczke...asz mi pocieklo na sama mysl ^^ maszu whee *podaje* witaj dziekuuuuje :] eh... *trzyma dalej patelnie w rece* zeby je podsmazyc musialabym sie najpierw dokopac do kuchni...* bierze w druga reke gabke z plynem do mycia naczyn * ha!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Gosiak Malkavik Gosiak *przechodzi miedzy wszystkimi z ogromną patelnią* szeroki usmiech blaugh Kopytka ^^ ! *idzie dalej* domokun xp ma ktos chusteczke...asz mi pocieklo na sama mysl ^^ Mlask!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
...tja ...moja bystra klasa - na angielskim - wszyscy weszli pod ławki i udawali czołgi, potem wstali i zaśpiewali Rotę... ...<żeby nie było - jak juz sie kapnąłem, że chodzi o czołgi to też wlazłem pod ławkę... biggrin >
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|