|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 5:11 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 5:11 am
Ozual La la la la la spam lala spam la la spam lala xd ... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 5:12 am
BeeWolf_san Rynn the Vampire Bee-chan - tak, zabawiam się nią :> a walić nikogo nie będę.. a dobry nastrój zawdzięczam temu, że ostatnio wszystko się zmieniło na lepsze i prawie ciągle mam dobry humor :>>> ^ ^ heart A liczyłem na jakiś Rytualny mord pałką sad ...
A co sie zmieniło ... *skacze do okoła jak oszlałay* no powie c prosze powiec ... Wpada na coś twardeho ...ał gonk moja noga ... *Patrzy na kerzacego obok kulasa...* Osz W modre urwało mi noge ... :/ -____-'''
Rytualnego mordu pałką nie będzie, może być rytualny samogwałt? razz P
A co do zmian - nieważne, po prostu wszystko jest super xd nikt na mnie nie wrzeszczy, nie obwinia, kurczę, fajnie jest surprised heart
No czeeeeść 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 5:14 am
Rynn the Vampire Malkav - mhm..tak czy siak - sig ciekawy, pewnie ukradnę do mojego random siga..masz coś przeciwko? Hmm.. tak? To tak jakbyś skradła część mnie. A siebie rozdaję tylko tym którzy na to zasługują. Czas pokaże.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 5:15 am
Malkavik Rynn the Vampire Malkav - mhm..tak czy siak - sig ciekawy, pewnie ukradnę do mojego random siga..masz coś przeciwko? Hmm.. tak? To tak jakbyś skradła część mnie. A siebie rozdaję tylko tym którzy na to zasługują. Czas pokaże. jeżeli ktoś coś kradnie, to mu tego nie dajesz, czy nie tak? Nvm.. xd uszanuję ;>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 5:17 am
Rynn the Vampire -____-'''
Rytualnego mordu pałką nie będzie, może być rytualny samogwałt? razz P : Dziekuje *macha sobie nogą w te i spowtrotem * Pse pani coś nie tak ... chyba but mi sie obrucił ... bo jakoś nie w te strone palce :/ ... wink
*siada na podłodze i czeka na przedstawienie *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 5:23 am
z nogą Bee ucięta została dyskusja xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 5:24 am
Nu~~! ^ ^
Rynn na tabletkach..senna >__>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 5:27 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 5:29 am
...ludzie się nie zamykają bo nigdy się nie otworzyli może? ... biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 5:29 am
crying Czas wydłuża się jak przerzuta guma do rzucia.
Gdzie jesteśmoja Del? crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 5:32 am
Rynn the Vampire Nu~~! ^ ^
Rynn na tabletkach..senna >__>hej lekomanko!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 5:34 am
racqel Rynn the Vampire Nu~~! ^ ^
Rynn na tabletkach..senna >__>hej lekomanko! wcale nie! Mam pierwszy dzień..niedyspozycji, brzuch mnie napieprza, to łyknęłam... >__>
..trochę za dużo...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 5:35 am
Rynn the Vampire racqel Rynn the Vampire Nu~~! ^ ^
Rynn na tabletkach..senna >__>hej lekomanko! wcale nie! Mam pierwszy dzień..niedyspozycji, brzuch mnie napieprza, to łyknęłam... >__>
..trochę za dużo...taaaaa.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 5:35 am
łooo jestem w lekkim szoku normalnie czekalam z 25 dni na dodanie rysunkow a dzisiaj po kilku godzinach juz sa na art arenie ^^ blaugh to mi sie podoba
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|