Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 9800 9801 9802 9803 9804 9805 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

BeeWolf_san

PostPosted: Fri Apr 01, 2005 4:52 am

Malkavik
Gosiak
Malkavik
Impotencja nie oznacza braku popędu. A owy brak jest w naturze czymś nienormalnym.

to tak jak granie w bierki rozgotowanym makaronem blaugh

xd

ty sie tak nie ciesz, to wcale nie jest smieszne :/ crying gonk blaugh

ok wyschlam... moge isc sie ubrac

zawsze przed drapaniem pazurami mozna kogos nastraszyc pokazując je :] jeszcze jak sie da jakis przyklad np przekrojenie chlebka mmm.//

Gosiak

dgn897as343

Ozual
Nie zdzieraj ze mnie godnosci ja tylko niewiem jaka mam grupe krwi

Twoja godność pozostanie nietknięta dopuki Ty nie uznasz że ja straciłeś. Jeżeli poczułeś jakiś afront od mojej skromnej osoby to bładam o wybaczenie.
PostPosted: Fri Apr 01, 2005 4:53 am

BeeWolf_san
Liilith
hehe witam wilka- jeslichcesz to wytłumacze co znaczy prokreacja- a żem nowa to mialabym uzywac jezyka w stylu"czesc czy ktos mnie widzi?" ? no wtedy bys mnie pewnie zignorował wink

No CZEŚĆ

Tak wytłumacz mi co to znaczy i powiec jak sie gotuje makaron, opowiec mi o pszczułkach i kwiatkach a i jeszcze prosze, podać adres nr. telefonu a napewno sie do pani odezwiemy, Zdięcia mile widziane.
o prokr. powiem po 22.00 coby nie narazac sie na wszedobylskich cenzorow- a makaron gotuje sie tak jak jest napisane na opakowaniu blaugh nr łatwo sie ze mnie nie wyciaga tak zamo jak tego telefonicznego xd a galeria, przykro mi nie mam fotek wink

Liilith

dgn897as343

PostPosted: Fri Apr 01, 2005 4:54 am

PointZer0
Malkavik
Liilith
hehe witam wilka- jeslichcesz to wytłumacze co znaczy prokreacja- a żem nowa to mialabym uzywac jezyka w stylu"czesc czy ktos mnie widzi?" ? no wtedy bys mnie pewnie zignorował wink
uwaga!

Była byś jedną z milionów niezliczonych istnień zmielonych w maszynce do mięsa zwanej ignorancją.

Raczej jedna z conajwyżej 5 przeoczonych os�b xp

To tylko liczby, chodzi o ideę. smile
PostPosted: Fri Apr 01, 2005 4:54 am

Gosiak

zawsze przed drapaniem pazurami mozna kogos nastraszyc pokazując je :] jeszcze jak sie da jakis przyklad np przekrojenie chlebka mmm.//
chleb i paznokcie...? Hmh, grecy rozdzierali paznokciami twarz, oplakujac zmarlych whee

Gailenquen

Gosiak

PostPosted: Fri Apr 01, 2005 4:55 am

BeeWolf_san
Malkavik
Gosiak
Malkavik
Impotencja nie oznacza braku popędu. A owy brak jest w naturze czymś nienormalnym.

to tak jak granie w bierki rozgotowanym makaronem blaugh

xd

ty sie tak nie ciesz, to wcale nie jest smieszne :/ crying gonk blaugh

ja ja das stimt
PostPosted: Fri Apr 01, 2005 4:55 am

Ściagam sobie 'Hotel' Mobiego ^^' whee heart
'Lift me up, lift me up.. whola la la la(...)"

M-Teen

BeeWolf_san

PostPosted: Fri Apr 01, 2005 4:58 am

Liilith
o prokr. powiem po 22.00 coby nie narazac sie na wszedobylskich cenzorow- a makaron gotuje sie tak jak jest napisane na opakowaniu blaugh nr łatwo sie ze mnie nie wyciaga tak zamo jak tego telefonicznego xd a galeria, przykro mi nie mam fotek wink

gonk

@Malkavik ja kiedyś miałem piekną idee ... Kukus ja zdeptał jak sie jak stara scierke i od tego czasu piekny ruch "Pa..."przestał istnieć ale ja z ozzym go wskzesimy ...

@Gosiak Ty chcesz dziś mi chyba podpasc to nie jest zabawne wink gonk
PostPosted: Fri Apr 01, 2005 4:58 am

Nastała nieprzyjemna cisza.

Now Playing: Tool - Aenima

dgn897as343

Rynn the Vampire
Crew

PostPosted: Fri Apr 01, 2005 4:59 am

Mrrrr ^ ^
PostPosted: Fri Apr 01, 2005 5:00 am

BeeWolf_san
[@Malkavik ja kiedyś miałem piekną idee ... Kukus ja zdeptał jak sie jak stara scierke i od tego czasu piekny ruch "Pa..."przestał istnieć ale ja z ozzym go wskzesimy ...

Piękne idee są od tego by ginąć na barykadach lub w im podobnych kaźniach. Swiat to beton, życie to lot z 50 piętra wieżowca.

dgn897as343

Gosiak

Ibris
Gosiak

chleb i paznokcie...? Hmh, grecy rozdzierali paznokciami twarz, oplakujac zmarlych whee

no chyba jestem glodna i no wiesz "glodnemu chleb na mysli" razz bueehehhe

Malkavik
Nastała nieprzyjemna cisza.

Now Playing: Tool - Aenima

Flapjack - [Juicy Planet Earth #04] Purity [3:45]

opcy

dgn897as343

PostPosted: Fri Apr 01, 2005 5:01 am

Rynn the Vampire
Mrrrr ^ ^

Czym zawdzięczam tą uwagę? A zadowolenie? Chwilowy kaprys czy wszechogarniający stan podniecenia?
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 9800 9801 9802 9803 9804 9805 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games