|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 4:52 am
Malkavik Gosiak Malkavik Impotencja nie oznacza braku popędu. A owy brak jest w naturze czymś nienormalnym. to tak jak granie w bierki rozgotowanym makaronem blaugh xd ty sie tak nie ciesz, to wcale nie jest smieszne :/ crying gonk blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
ok wyschlam... moge isc sie ubrac
zawsze przed drapaniem pazurami mozna kogos nastraszyc pokazując je :] jeszcze jak sie da jakis przyklad np przekrojenie chlebka mmm.//
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozual Nie zdzieraj ze mnie godnosci ja tylko niewiem jaka mam grupe krwi Twoja godność pozostanie nietknięta dopuki Ty nie uznasz że ja straciłeś. Jeżeli poczułeś jakiś afront od mojej skromnej osoby to bładam o wybaczenie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 4:53 am
BeeWolf_san Liilith hehe witam wilka- jeslichcesz to wytłumacze co znaczy prokreacja- a żem nowa to mialabym uzywac jezyka w stylu"czesc czy ktos mnie widzi?" ? no wtedy bys mnie pewnie zignorował wink No CZEŚĆ
Tak wytłumacz mi co to znaczy i powiec jak sie gotuje makaron, opowiec mi o pszczułkach i kwiatkach a i jeszcze prosze, podać adres nr. telefonu a napewno sie do pani odezwiemy, Zdięcia mile widziane. o prokr. powiem po 22.00 coby nie narazac sie na wszedobylskich cenzorow- a makaron gotuje sie tak jak jest napisane na opakowaniu blaugh nr łatwo sie ze mnie nie wyciaga tak zamo jak tego telefonicznego xd a galeria, przykro mi nie mam fotek wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 4:54 am
PointZer0 Malkavik Liilith hehe witam wilka- jeslichcesz to wytłumacze co znaczy prokreacja- a żem nowa to mialabym uzywac jezyka w stylu"czesc czy ktos mnie widzi?" ? no wtedy bys mnie pewnie zignorował wink uwaga! Była byś jedną z milionów niezliczonych istnień zmielonych w maszynce do mięsa zwanej ignorancją. Raczej jedna z conajwyżej 5 przeoczonych os�b xp To tylko liczby, chodzi o ideę. smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 4:54 am
Gosiak ok wyschlam... moge isc sie ubrac zawsze przed drapaniem pazurami mozna kogos nastraszyc pokazując je :] jeszcze jak sie da jakis przyklad np przekrojenie chlebka mmm.// chleb i paznokcie...? Hmh, grecy rozdzierali paznokciami twarz, oplakujac zmarlych whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 4:55 am
BeeWolf_san Malkavik Gosiak Malkavik Impotencja nie oznacza braku popędu. A owy brak jest w naturze czymś nienormalnym. to tak jak granie w bierki rozgotowanym makaronem blaugh xd ty sie tak nie ciesz, to wcale nie jest smieszne :/ crying gonk blaugh ja ja das stimt
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 4:55 am
Ściagam sobie 'Hotel' Mobiego ^^' whee heart 'Lift me up, lift me up.. whola la la la(...)"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 4:58 am
Liilith o prokr. powiem po 22.00 coby nie narazac sie na wszedobylskich cenzorow- a makaron gotuje sie tak jak jest napisane na opakowaniu blaugh nr łatwo sie ze mnie nie wyciaga tak zamo jak tego telefonicznego xd a galeria, przykro mi nie mam fotek wink gonk
@Malkavik ja kiedyś miałem piekną idee ... Kukus ja zdeptał jak sie jak stara scierke i od tego czasu piekny ruch "Pa..."przestał istnieć ale ja z ozzym go wskzesimy ...
@Gosiak Ty chcesz dziś mi chyba podpasc to nie jest zabawne wink gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 4:58 am
Nastała nieprzyjemna cisza.
Now Playing: Tool - Aenima
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 4:59 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 5:00 am
BeeWolf_san [@Malkavik ja kiedyś miałem piekną idee ... Kukus ja zdeptał jak sie jak stara scierke i od tego czasu piekny ruch "Pa..."przestał istnieć ale ja z ozzym go wskzesimy ... Piękne idee są od tego by ginąć na barykadach lub w im podobnych kaźniach. Swiat to beton, życie to lot z 50 piętra wieżowca.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ibris Gosiak ok wyschlam... moge isc sie ubrac zawsze przed drapaniem pazurami mozna kogos nastraszyc pokazując je :] jeszcze jak sie da jakis przyklad np przekrojenie chlebka mmm.// chleb i paznokcie...? Hmh, grecy rozdzierali paznokciami twarz, oplakujac zmarlych whee no chyba jestem glodna i no wiesz "glodnemu chleb na mysli" razz bueehehhe
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Malkavik Nastała nieprzyjemna cisza. Now Playing: Tool - Aenima Flapjack - [Juicy Planet Earth #04] Purity [3:45]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 5:01 am
Czym zawdzięczam tą uwagę? A zadowolenie? Chwilowy kaprys czy wszechogarniający stan podniecenia?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|