|
|
|
|
Posted: Mon Jun 20, 2005 1:25 pm
Ibris Vykk Night_Lady Vykk pierwsze jest schizowe 2 jest fajne a 3 jest whee ....znaczy robieone dla wodza xd xd xd czyli że mogą byc blaugh ?moga whee ...to 3 najfajniejsze...ale na prawde odnosze wrazenie ze jest ono robione specjalnie dla Wodza xp A to oni sa ze soba? Eee ^^' milo. Przyzwoite fotki. czy my jestesmy ze soba....hm.... whee wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 20, 2005 1:50 pm
Night_Lady Ibris Vykk Night_Lady Vykk pierwsze jest schizowe 2 jest fajne a 3 jest whee ....znaczy robieone dla wodza xd xd xd czyli że mogą byc blaugh ?moga whee ...to 3 najfajniejsze...ale na prawde odnosze wrazenie ze jest ono robione specjalnie dla Wodza xp A to oni sa ze soba? Eee ^^' milo. Przyzwoite fotki. czy my jestesmy ze soba....hm.... whee wink whee xp xd Ib to stiwerdzenie w sumie wodowi odpowiada...a wianuszek i tak nie zagalda na gaie domokun xp xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 20, 2005 1:55 pm
Vykk Ib to stiwerdzenie w sumie wodowi odpowiada...a wianuszek i tak nie zagalda na gaie domokun xp xd Wybacz, ja bym tak nie umiala ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 20, 2005 2:01 pm
Ibris Vykk Ib to stiwerdzenie w sumie wodowi odpowiada...a wianuszek i tak nie zagalda na gaie domokun xp xd Wybacz, ja bym tak nie umiala ^^ ja tez nie XP... ale nie osadzajmy nikogo 3nodding ... nie bede nikogo pograzal...a moze przy okazji siebie xp blaugh wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 20, 2005 11:13 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 20, 2005 11:31 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 21, 2005 3:55 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 21, 2005 3:59 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 21, 2005 4:05 am
a ja juz nigdy nie pokaże tu swojej brzydkiej mordy bo jest brzydka... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 21, 2005 4:25 am
Kitty ShadowCat a ja juz nigdy nie pokaże tu swojej brzydkiej mordy bo jest brzydka... xp ładna jestes przeciez wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 21, 2005 4:27 am
Kitty ShadowCat a ja juz nigdy nie pokaże tu swojej brzydkiej mordy bo jest brzydka... xp To sie nazywa prowokacja... no, ale ok... wchodze w to - Jestes naprawde ladna..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 21, 2005 4:30 am
Night_Lady Kitty ShadowCat a ja juz nigdy nie pokaże tu swojej brzydkiej mordy bo jest brzydka... xp ładna jestes przeciez wink nieee scream na dodatek mam pryszcza crying crying niewiem co mam zrobić z ta piranią crying crying gonk crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 21, 2005 4:30 am
]Goth bless[ Kitty ShadowCat a ja juz nigdy nie pokaże tu swojej brzydkiej mordy bo jest brzydka... xp To sie nazywa prowokacja... no, ale ok... wchodze w to - Jestes naprawde ladna.. tylko bez tak oczywistych zartow. oj, oj!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 21, 2005 4:31 am
]Goth bless[ Kitty ShadowCat a ja juz nigdy nie pokaże tu swojej brzydkiej mordy bo jest brzydka... xp To sie nazywa prowokacja... no, ale ok... wchodze w to - Jestes naprawde ladna.. tjaa...od dupy strony chyba... gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|