|
|
|
|
Posted: Fri Sep 24, 2004 1:18 pm
Kukus *sieda patrząc w przestrzeń* nie mam nic w co mógłbym wierzyć... nic dobrego nie ma tu... zasadniczo nie jestem w stanie przytoczyć w tej chwili żadnego, nawet najbardziej banalnego argumentu przemawiającego za zachowaniem życia... *zaczyna śpiewać cichutko* mam znowu doła, znów pragnę śmierci wracają dawne lęki i nie mogę w nocy spać Ból przemijania, choroby, wojny rozpacz wszystkie ciemne strony życia dręczą mnie, ach kurwa mać gonk brazylijski serial już nie cieszy jak kiedyś nawet sex jest banalny i nie kręci mnie może jestem nienormalny, za krótko byłem w wojsku może latem jakiś komar AdIDaSa sprzedał mi *głowa znoow opada na podłogę, popada w bezruch* *przytuuuuuuula bardzo mocniutko* crying crying crying cio ci siem stalo ?? sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 24, 2004 1:19 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 24, 2004 1:24 pm
Lessi Wroc ... wroc do mnie jak to spiewał Elvis krawczyk ... wcina popkorn i patrzy na kukusa ... Dwaj dawaj nie przestawaj biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 24, 2004 1:52 pm
BeeWolf Lessi Wroc ... wroc do mnie jak to spiewał Elvis krawczyk ... wcina popkorn i patrzy na kukusa ... Dwaj dawaj nie przestawaj biggrin On umiera crying a ty mówisz coś takiego, pomógłbyś go cucić crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 24, 2004 2:00 pm
Sei chan BeeWolf Lessi Wroc ... wroc do mnie jak to spiewał Elvis krawczyk ... wcina popkorn i patrzy na kukusa ... Dwaj dawaj nie przestawaj biggrin On umiera crying a ty mówisz coś takiego, pomógłbyś go cucić crying jemu potrzeba Vodki dobrej imprezy z ziomkami ... i moze kobiety !!! i tyl1e !!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 24, 2004 2:00 pm
Sei chan BeeWolf Lessi Wroc ... wroc do mnie jak to spiewał Elvis krawczyk ... wcina popkorn i patrzy na kukusa ... Dwaj dawaj nie przestawaj biggrin On umiera crying a ty mówisz coś takiego, pomógłbyś go cucić crying on ma 7 żyć jak kot blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 24, 2004 2:01 pm
BeeWolf Sei chan BeeWolf Lessi Wroc ... wroc do mnie jak to spiewał Elvis krawczyk ... wcina popkorn i patrzy na kukusa ... Dwaj dawaj nie przestawaj biggrin On umiera crying a ty mówisz coś takiego, pomógłbyś go cucić crying jemu potrzeba Vodki dobrej imprezy z ziomkami ... i moze kobiety !!! i tyl1e !!! stare to mu to załatw jak takis mądry.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 24, 2004 2:08 pm
Sei chan BeeWolf Sei chan BeeWolf Lessi Wroc ... wroc do mnie jak to spiewał Elvis krawczyk ... wcina popkorn i patrzy na kukusa ... Dwaj dawaj nie przestawaj biggrin On umiera crying a ty mówisz coś takiego, pomógłbyś go cucić crying jemu potrzeba Vodki dobrej imprezy z ziomkami ... i moze kobiety !!! i tyl1e !!! stare to mu to załatw jak takis mądry. *uchyla powiekę* no właśnie, kurwa... załatw jakieś balety *wywala język i znoow popada w bezruch*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 24, 2004 2:19 pm
Kukus Sei chan BeeWolf Sei chan BeeWolf Lessi Wroc ... wroc do mnie jak to spiewał Elvis krawczyk ... wcina popkorn i patrzy na kukusa ... Dwaj dawaj nie przestawaj biggrin On umiera crying a ty mówisz coś takiego, pomógłbyś go cucić crying jemu potrzeba Vodki dobrej imprezy z ziomkami ... i moze kobiety !!! i tyl1e !!! stare to mu to załatw jak takis mądry. *uchyla powiekę* no właśnie, kurwa... załatw jakieś balety *wywala język i znoow popada w bezruch* a ja sadziłęmz e lesli jutro moi rodzic zaplanowali wyjazd na działke t o sie napijemy ale jesli to nie bedzie melo ..to ja nie wiem !!! nie chcecie ie przychodżcie blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 24, 2004 2:21 pm
BeeWolf Kukus Sei chan BeeWolf Sei chan BeeWolf Lessi Wroc ... wroc do mnie jak to spiewał Elvis krawczyk ... wcina popkorn i patrzy na kukusa ... Dwaj dawaj nie przestawaj biggrin On umiera crying a ty mówisz coś takiego, pomógłbyś go cucić crying jemu potrzeba Vodki dobrej imprezy z ziomkami ... i moze kobiety !!! i tyl1e !!! stare to mu to załatw jak takis mądry. *uchyla powiekę* no właśnie, kurwa... załatw jakieś balety *wywala język i znoow popada w bezruch* a ja sadziłęmz e lesli jutro moi rodzic zaplanowali wyjazd na działke t o sie napijemy ale jesli to nie bedzie melo ..to ja nie wiem !!! nie chcecie ie przychodżcie blaugh *zrywa się na roowne nogi* puknę cię zara w dziąsło? co mam przyjeść... będą siakieś kobitki?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 25, 2004 7:15 am
Dawno mnie nie było w naszej Melinie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 25, 2004 7:17 am
te... łysy pysy... rzuć trochu chajsu na jakeś odzienie domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 25, 2004 7:19 am
MarianKanapowiec te... łysy pysy... rzuć trochu chajsu na jakeś odzienie domokun Marian... odziej się, w mordę... tu są dzieci
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 25, 2004 7:20 am
Kukus MarianKanapowiec te... łysy pysy... rzuć trochu chajsu na jakeś odzienie domokun Marian... odziej się, w mordę... tu są dzieci no przecie mieliśmy nie wpuszczać nikogo ponirzej bezpiecznej granicy wieku...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 25, 2004 7:22 am
Ozzwald Kukus MarianKanapowiec te... łysy pysy... rzuć trochu chajsu na jakeś odzienie domokun Marian... odziej się, w mordę... tu są dzieci no przecie mieliśmy nie wpuszczać nikogo ponirzej bezpiecznej granicy wieku... Nyu question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|