|
|
|
|
Posted: Tue Jul 12, 2005 6:54 am
revcat Real_Twisted witam partyzantow twisted zdrastwuj...!!! towarzyszko! xd zdrastwuj (jak ja nienawidze tego jezyka gonk ) xd twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 12, 2005 6:55 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 12, 2005 6:57 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 12, 2005 6:57 am
revcat dzieki mrgreen hihihih a Ja nadal mam Twoje dosc nietypowe zdjecie.... wink Rev! Ty zadnego zdjecia przecie nie masz cool a jak masz to i tak nie masz ninja
hey Twisted twisted
Ari sie pyta jakim ptakiem jest Twoj ptok ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 12, 2005 7:00 am
Baliaur revcat dzieki mrgreen hihihih a Ja nadal mam Twoje dosc nietypowe zdjecie.... wink Rev! Ty zadnego zdjecia przecie nie masz cool a jak masz to i tak nie masz ninja
hey Twisted twisted
Ari sie pyta jakim ptakiem jest Twoj ptok ninja moj ptak wylecial na swiatlo dzienne do zimnych krajow..... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 12, 2005 7:01 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 12, 2005 7:02 am
revcat Baliaur revcat dzieki mrgreen hihihih a Ja nadal mam Twoje dosc nietypowe zdjecie.... wink Rev! Ty zadnego zdjecia przecie nie masz cool a jak masz to i tak nie masz ninja
hey Twisted twisted
Ari sie pyta jakim ptakiem jest Twoj ptok ninja moj ptak wylecial na swiatlo dzienne do zimnych krajow..... mrgreen na wakacje wyjechał ?...przeciez on tam biedny zamarznie... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 12, 2005 7:03 am
YumiTao revcat Baliaur revcat dzieki mrgreen hihihih a Ja nadal mam Twoje dosc nietypowe zdjecie.... wink Rev! Ty zadnego zdjecia przecie nie masz cool a jak masz to i tak nie masz ninja
hey Twisted twisted
Ari sie pyta jakim ptakiem jest Twoj ptok ninja moj ptak wylecial na swiatlo dzienne do zimnych krajow..... mrgreen na wakacje wyjechał ?...przeciez on tam biedny zamarznie... mrgreen stwierdzil ze nie ma sie kto nim zajac to polecial....wroci jak bedzie po co wracac mrgreen mwhahahahahahahahahahaha
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 12, 2005 7:04 am
YumiTao revcat Baliaur revcat dzieki mrgreen hihihih a Ja nadal mam Twoje dosc nietypowe zdjecie.... wink Rev! Ty zadnego zdjecia przecie nie masz cool a jak masz to i tak nie masz ninja
hey Twisted twisted
Ari sie pyta jakim ptakiem jest Twoj ptok ninja moj ptak wylecial na swiatlo dzienne do zimnych krajow..... mrgreen na wakacje wyjechał ?...przeciez on tam biedny zamarznie... mrgreen i jeszcze sie zmieni w malusiego pingwinka co sie kiwa na boki rofl pirate
ale nie mart sie jak jest troche krzywy to nic nie szkodzi domokun mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 12, 2005 7:05 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 12, 2005 7:05 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 12, 2005 7:06 am
revcat no to wszystko jassne......wybacz ze tak naskoczylem ale dzisiaj akurat jestem nerwowy... co do nie odzywania sie to wlasnie mialem na mysli milczenie ktore jest zlotem aby nie znizac sie do poziomu pewnych osob....ale sa chwile gdy trzeba walczyc o swoje zdanie... mam nadzieje ze nie bedziesz mi mial za zle mojej szczerosci...wole zeby wszystko bylo jassne niz potem maja byc niezdrowe sytuacje.... pozdrawiam ze swojej strony! hehs ... xd wybaczam i naprawde niemam ci zazłe ze powiedziałes mi prawde 3nodding ok ... wydaje mi sie ze sprawe mozna uznac za zamknieta . dzieki .
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hey Twisted twisted
Ari sie pyta jakim ptakiem jest Twoj ptok ninja moj ptak wylecial na swiatlo dzienne do zimnych krajow..... mrgreen na wakacje wyjechał ?...przeciez on tam biedny zamarznie... mrgreen a moj siedzi w gniazdku i nosa z niego nie wychyla ;(
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur YumiTao revcat Baliaur revcat dzieki mrgreen hihihih a Ja nadal mam Twoje dosc nietypowe zdjecie.... wink Rev! Ty zadnego zdjecia przecie nie masz cool a jak masz to i tak nie masz ninja
hey Twisted twisted
Ari sie pyta jakim ptakiem jest Twoj ptok ninja moj ptak wylecial na swiatlo dzienne do zimnych krajow..... mrgreen na wakacje wyjechał ?...przeciez on tam biedny zamarznie... mrgreen i jeszcze sie zmieni w malusiego pingwinka co sie kiwa na boki rofl pirate
ale nie mart sie jak jest troche krzywy to nic nie szkodzi domokun mrgreen zmienic sie nie zmieni w zadnego pingwina mrgreen bez obaw xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 12, 2005 7:07 am
revcat YumiTao na wakacje wyjechał ?...przeciez on tam biedny zamarznie... mrgreen stwierdzil ze nie ma sie kto nim zajac to polecial....wroci jak bedzie po co wracac mrgreen mwhahahahahahahahahahaha rofl ćwany lis rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|