|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 20, 2009 12:03 pm
wilkus jakos jestem uprzedzona ogolnie. i do debili i do facetow xd [nie, nie sugeruje, ze sama nie jestem debilem] Facetowstręt to i ja mam 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 20, 2009 12:10 pm
ohohoho, to sobie pouzywamy, jak sie spotkamy xd opowiem Ci kilka radosnych historii 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 20, 2009 12:12 pm
A ja Tobie. A w ogóle to Niemirek - Kadzidło ma do mnie wpaść w tygodniu mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 20, 2009 12:16 pm
o. jego akurat lubie xd w ogole, to jak on zyje? pozdrow go ode mnie 3nodding mi zalatwili juz milijon roboty z wydzialu i .. nie wyrobie sie ze wszystkim =_=
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 20, 2009 12:19 pm
wilkus o. jego akurat lubie xd w ogole, to jak on zyje? pozdrow go ode mnie 3nodding mi zalatwili juz milijon roboty z wydzialu i .. nie wyrobie sie ze wszystkim =_= łobcioł kudły i spasł się, zaraz Ci pokaże jak mrgreen U mnie tez zapierdol ale jakoś wyrabiam norme xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 20, 2009 12:26 pm
juz sie boje. ale pewnie i tak jest taki sam, jak byl 3nodding ja potrzebuje wypasiona prace napisac, dobrze zdavc i dostac dobrego promotora na nastepna prace... i bedzie ciezko, bo ten, do ktorego chce isc jest ogolnie bardzo rozchwytywany....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 20, 2009 12:31 pm
wilkus juz sie boje. ale pewnie i tak jest taki sam, jak byl 3nodding ja potrzebuje wypasiona prace napisac, dobrze zdavc i dostac dobrego promotora na nastepna prace... i bedzie ciezko, bo ten, do ktorego chce isc jest ogolnie bardzo rozchwytywany.... ja mialam pierwszego promotora do luftu, ale ten co mam teraz jest ok czaj na poczte
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 20, 2009 12:37 pm
Baranina wilkus juz sie boje. ale pewnie i tak jest taki sam, jak byl 3nodding ja potrzebuje wypasiona prace napisac, dobrze zdavc i dostac dobrego promotora na nastepna prace... i bedzie ciezko, bo ten, do ktorego chce isc jest ogolnie bardzo rozchwytywany.... ja mialam pierwszego promotora do luftu, ale ten co mam teraz jest ok czaj na poczte zrobil strasznie kaprawa mine xd ale i tak go lubie 3nodding ja mam pierwszego genialnego. genijusz brodni, ktory nie wie, co sie dzieje dalej, niz metr od niego. mam dzikie marzenie mu zawalic headshota sniezka twisted zeby nie bylo. ma kolo 27 lat i jest geniuszem 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 20, 2009 12:40 pm
wilkus Baranina wilkus juz sie boje. ale pewnie i tak jest taki sam, jak byl 3nodding ja potrzebuje wypasiona prace napisac, dobrze zdavc i dostac dobrego promotora na nastepna prace... i bedzie ciezko, bo ten, do ktorego chce isc jest ogolnie bardzo rozchwytywany.... ja mialam pierwszego promotora do luftu, ale ten co mam teraz jest ok czaj na poczte zrobil strasznie kaprawa mine xd ale i tak go lubie 3nodding ja mam pierwszego genialnego. genijusz brodni, ktory nie wie, co sie dzieje dalej, niz metr od niego. mam dzikie marzenie mu zawalic headshota sniezka twisted zeby nie bylo. ma kolo 27 lat i jest geniuszem 3nodding moja jest starą panną a mój drugi jest starszym człowiekiem (92) ale jest mega mózgiem i korzysta z neta mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 20, 2009 12:44 pm
Baranina moja jest starą panną a mój drugi jest starszym człowiekiem (92) ale jest mega mózgiem i korzysta z neta mrgreen o losie, to musi byc co najmniej ciekawie xd : a kiedy Ty konczysz swoja prace?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 20, 2009 12:47 pm
wilkus Baranina moja jest starą panną a mój drugi jest starszym człowiekiem (92) ale jest mega mózgiem i korzysta z neta mrgreen o losie, to musi byc co najmniej ciekawie xd : a kiedy Ty konczysz swoja prace? w tym roku w lipcu będę mgr. i pewnie za dwa lata dr mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 20, 2009 1:06 pm
dr Owiec xd a ze czego wlasciwie o.o mi jeszcze co najmniej 7 lat do doktora zostalo crying niemniej mam ambicje nim zostac i rzucic temu cwokowi z liceum papierem w morde 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 20, 2009 1:08 pm
wilkus dr Owiec xd a ze czego wlasciwie o.o mi jeszcze co najmniej 7 lat do doktora zostalo crying niemniej mam ambicje nim zostac i rzucic temu cwokowi z liceum papierem w morde 3nodding neuropsychologia ja zwyczajnie siebie nie widze gdzie indziej jak na uczelni
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 20, 2009 1:10 pm
Baranina wilkus dr Owiec xd a ze czego wlasciwie o.o mi jeszcze co najmniej 7 lat do doktora zostalo crying niemniej mam ambicje nim zostac i rzucic temu cwokowi z liceum papierem w morde 3nodding neuropsychologia ja zwyczajnie siebie nie widze gdzie indziej jak na uczelni przyjde do Ciebie kiedy na diagnoze 3nodding w sensie tam przy zachodnim? to blisko, wiec bedzie spoko. ja toze mam plan bowiem na swojej zostac 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 20, 2009 1:19 pm
wilkus Baranina wilkus dr Owiec xd a ze czego wlasciwie o.o mi jeszcze co najmniej 7 lat do doktora zostalo crying niemniej mam ambicje nim zostac i rzucic temu cwokowi z liceum papierem w morde 3nodding neuropsychologia ja zwyczajnie siebie nie widze gdzie indziej jak na uczelni przyjde do Ciebie kiedy na diagnoze 3nodding w sensie tam przy zachodnim? to blisko, wiec bedzie spoko. ja toze mam plan bowiem na swojej zostac 3nodding Niet, ja wiem że może być tak że w Polsce robić nie będę, ale to będzie zależało od tolerancji kolegów po fachu... no się zobaczy jak to w ostateczności będzie i co to będzie. Pewne jest że usłyszysz o tym cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|