|
|
|
|
Posted: Tue Jul 14, 2009 10:36 am
sgergely Ezt nem egészen értem... sweatdrop Hogy gátolnak meg a netezésben a cigányok? sweatdrop sweatdrop sweatdrop Elviszik a gépedet a méh-be vagy mi? sweatdrop Mindenesetre én nem leszek egészen jövő hét végéig, mivel angoltáborba kell mennem... sweatdrop sweatdrop sweatdrop Ja és nem tudok menni a találkozóra sem. crying crying crying Talán vasárnap itthon leszek de még az se biztos... sweatdrop sweatdrop sweatdrop Edit: Bocs az off-ért... sweatdrop sweatdrop sweatdrop Büszkeségem: végre kaptam új videó kártyát, és memóriát, és hangfalat, és 4 pár zoknit meg 1 pólót... sweatdrop huh szivem....meg még egy csúnya fertőző betegséget is kaptál ahogy így elnézlek xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 14, 2009 10:45 am
NO SGERGŐ???? crying crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 16, 2009 12:44 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 19, 2009 1:02 pm
Büszkeségem hogy nem most nyertem 1.000.000 goldot a Midsummer-ben twisted twisted twisted twisted twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 19, 2009 1:07 pm
Lurzt Büszkeségem hogy nem most nyertem 1.000.000 goldot a Midsummer-ben twisted twisted twisted twisted twisted eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 19, 2009 1:43 pm
büszkeségem hogy a sok sírás-rívás után végre megvettem a felhőt... xd és már el is ajándékoztam sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 19, 2009 1:46 pm
stranger12 büszkeségem hogy a sok sírás-rívás után végre megvettem a felhőt... xd és már el is ajándékoztam sweatdrop eek eek eek eek eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 19, 2009 2:25 pm
Büszkeségem hogy rájöttem: nincs tökéletesen koromfekete haj a salon duremben... Max gondolom itemekben...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 20, 2009 12:51 am
Büszkeségem, hogy 60 percet vártam a késő vonatomra, BP-n és nem robbantottam fel semmit a dühömben.
Büszkeségem, hogy VÉGRE kialudtam magam.
Legnagyobb büszkeségem, hogy Soft-nak köszönhetően, most sokkal gyorsabban fog elkészülni a Magyar Guild RPG.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 21, 2009 1:11 am
Akitta-chan Büszkeségem, hogy 60 percet vártam a késő vonatomra, BP-n és nem robbantottam fel semmit a dühömben.
Büszkeségem, hogy VÉGRE kialudtam magam.
Legnagyobb büszkeségem, hogy Soft-nak köszönhetően, most sokkal gyorsabban fog elkészülni a Magyar Guild RPG. 2022-re... rofl
|
 |
 |
|
|
softwarekiller Vice Captain
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 21, 2009 9:42 am
napsugar stranger12 büszkeségem hogy a sok sírás-rívás után végre megvettem a felhőt... xd és már el is ajándékoztam sweatdrop eek eek eek eek eek valakinek nagyobb szüksége volt rá mint nekem sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 21, 2009 11:21 am
Büszkeségem, hogy az általam indított topic nemrég elérte a !10000! postot! Köszönöm minden kedves magyar guild tagnak, hogy postjaival támogatta a topicot heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 24, 2009 1:40 pm
Büszke vagyok, hogy részt vehettem ebben.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 25, 2009 10:52 am