|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 4:32 am
YumiTao juz odeszło w zapomnienie crying to sie juz dla was nie liczy crying crying zreszta zauwałzyłam ze kazdy facet jest po jednych pieniadzach i tyle xd Ała.... crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 4:32 am
Malkavik Żegnaj okrutny świecie *staje na krześle, jeden koniec liny przyczepia do haka pod sufitem, drugi zapętla na swojej szyji. Krzesło się przewraca i słychać mięsiste chrup!* . .. ... Cy ktos mose mnie odcepić? ==' nie lepiej sie otruc? *rzuca widelcem w sznurek*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 4:33 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ibris M-Teen Ibris No hey biggrin szkoda, ze Cie nie bylo przed swietami na mini-spotkanku. no tak jakos wyszlo _ _" ale za bardzo nie zaluje razz bez podtektslz sweatdrop xp wink Kiedys i tak Cie dopadne XDD Nawet nie bedziesz wiedziala kiedy... xd *uklada sie wygodnie na kolanach swojego kochanka* *przytula*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Malkavik Żegnaj okrutny świecie *staje na krześle, jeden koniec liny przyczepia do haka pod sufitem, drugi zapętla na swojej szyji. Krzesło się przewraca i słychać mięsiste chrup!* . .. ... Cy ktos mose mnie odcepić? bierze metrowe nozyczki... slychac glosne*dup* z wezlami bedzie wiekszy problem ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Christoff_Gangrell YumiTao juz odeszło w zapomnienie crying to sie juz dla was nie liczy crying crying zreszta zauwałzyłam ze kazdy facet jest po jednych pieniadzach i tyle xd Ała.... crying ...ale zdazaja sie wyjatki smile to sa najczęsciej romntycy 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
YumiTao juz odeszło w zapomnienie crying to sie juz dla was nie liczy crying crying zreszta zauwałzyłam ze kazdy facet jest po jednych pieniadzach i tyle xd Racja. Powiem Ci więcej. Zależy nam tylko na jednym. Co więcej czerpiemy swego rodzaju perwersyjną przyjemność gdy Wy uświadamiacie sobie jaka jest prawda. evil
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 4:34 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 4:34 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 4:35 am
Ibris ==' nie lepiej sie otruc? *rzuca widelcem w sznurek* Dzięki. I nie, trucizna na mnie nie działa.. lina jak się okazuje też.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
YumiTao Christoff_Gangrell YumiTao juz odeszło w zapomnienie crying to sie juz dla was nie liczy crying crying zreszta zauwałzyłam ze kazdy facet jest po jednych pieniadzach i tyle xd Ała.... crying ...ale zdazaja sie wyjatki smile to sa najczęsciej romntycy 3nodding taaa romantycy ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Hey Bee ^^' (bawelna? XD)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
YumiTao Christoff_Gangrell YumiTao juz odeszło w zapomnienie crying to sie juz dla was nie liczy crying crying zreszta zauwałzyłam ze kazdy facet jest po jednych pieniadzach i tyle xd Ała.... crying ...ale zdazaja sie wyjatki smile to sa najczęsciej romntycy 3nodding Heh... ale dochodze momentami do wniosku ze jestem w tym sam...' I ze to g warte... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 4:36 am
Gosiak ...ale zdazaja sie wyjatki smile to sa najczęsciej romntycy 3nodding taaa romantycy ^^ Tydzież impotenci xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|