|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 4:26 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 4:26 am
]Goth bless[ A jaka sliczna 3nodding ~ heart A jaka Twoja XD :*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 4:27 am
Liilith A jaka sliczna 3nodding ~ heart u podryw kontrolowany blaugh *Caluje namietnie Ibris i kladzie jej reke na kolanie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
To się siusiakiem pobaw xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
No hey biggrin szkoda, ze Cie nie bylo przed swietami na mini-spotkanku.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
YumiTao PointZer0 YumiTao nie bede pisac do czego DLA WAS jestesmy potrzebne tak naprawde... Co racja to racja - możemy się oszukiwać ze chodzi nam o rozmowy z wami , o chodzenie do kina et cetera , ale u podstaw będzie zaaaawsze to samo sweatdrop xd chociaz jeden sie przyznał xp A gdzie poczucie bezpieczenstwa oparcie w drugiej osobie itp??? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pies jak sie nudzi to... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 4:28 am
PointZer0 To się siusiakiem pobaw xd Nie dzieki xp Ide sie zdrzemnac sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 4:29 am
Liilith pies jak sie nudzi to... xd Bo może... domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Christoff_Gangrell YumiTao PointZer0 YumiTao nie bede pisac do czego DLA WAS jestesmy potrzebne tak naprawde... Co racja to racja - możemy się oszukiwać ze chodzi nam o rozmowy z wami , o chodzenie do kina et cetera , ale u podstaw będzie zaaaawsze to samo sweatdrop xd chociaz jeden sie przyznał xp A gdzie poczucie bezpieczenstwa oparcie w drugiej osobie itp??? sweatdrop To po prostu zalezy od indywidualnego podejscia kazdej ze stron do drugiej osoby. Kobiety tez sa wredne, bo sie bawia facetami XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 4:30 am
Ibris A gdzie poczucie bezpieczenstwa oparcie w drugiej osobie itp??? sweatdrop To po prostu zalezy od indywidualnego podejscia kazdej ze stron do drugiej osoby. Kobiety tez sa wredne, bo sie bawia facetami XD Trafiłas w sedno... z obama opiniami... Powiedzcie mi czy ja mam babskie podejscie??? bo ktos mi tak ostatnio powiedział... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 4:30 am
Christoff_Gangrell YumiTao PointZer0 YumiTao nie bede pisac do czego DLA WAS jestesmy potrzebne tak naprawde... Co racja to racja - możemy się oszukiwać ze chodzi nam o rozmowy z wami , o chodzenie do kina et cetera , ale u podstaw będzie zaaaawsze to samo sweatdrop xd chociaz jeden sie przyznał xp A gdzie poczucie bezpieczenstwa oparcie w drugiej osobie itp??? sweatdrop juz odeszło w zapomnienie crying to sie juz dla was nie liczy crying crying zreszta zauwałzyłam ze kazdy facet jest po jednych pieniadzach i tyle xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 4:31 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 4:31 am
Żegnaj okrutny świecie
*staje na krześle, jeden koniec liny przyczepia do haka pod sufitem, drugi zapętla na swojej szyji. Krzesło się przewraca i słychać mięsiste chrup!*
.
..
...
Cy ktos mose mnie odcepić?
|
 |
 |
|
|
|
|
|