|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 4:13 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 4:14 am
siema przybylym :* heart
leci po cos do picia
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ooo... nowa twarz xd Witamy 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 Toolek Jak sprzatales na forum to skasowales topic o ragnaroku... Pewnie nie zapisales linkow z ktorych mozna RO sciagnac? sweatdrop Nie-e , ale wiesz co Toolek , jak będziesz chciał grać na serwerach pirackich ( bo tylko takie sa darmowe ) to tam będą do ściągnięcia instalki Sakraya i Ragnaroka z FTP... A co myslales ze kce placic xp Ale tam tzeba sie z proxy bawic a ja leniwy jestem xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 4:15 am
|
|
|
|
|
|
|
opcy hej hej..... eeee... kim jestes? opcy 4laugh dobre pytanie 3nodding kim jesteś? Bo ja jestem *podaje dłoń M-Teen, ale zowią mnie eMka sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
]Goth bless[ YumiTao ....i nie ktsa nieobliczalne biggrin Ale nasze kochane damy sa tak baardzo potrzebne *przyprowadza z soba Ibiris i posadza na kolanach* nie bede pisac do czego DLA WAS jestesmy potrzebne tak naprawde...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy hej hej..... eeee... kim jestes? Lilith nie widac? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gosiak siema przybylym :* heart leci po cos do picia masz herbatke z rooomem! whee *rzuca butelke* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Toolek A co myslales ze kce placic xp Ale tam tzeba sie z proxy bawic a ja leniwy jestem xd Ja mam na dysku jakiś instalki serwera , sakraya i klienta serwera na którym grałem przed wipe'am i na którym miałem High Wizzarda...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 4:16 am
PointZer0 Ooo... nowa twarz xd Witamy 3nodding witam 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Toolek M-Teen hej masz jeszcze herbatki z rumkiem blaugh sweatdrop xd pytam poważnie xD 3nodding blaugh herbatki z roomem n igdy za wiele xd *wycuiaga butelke* whee eek heart wink domokun whee *oblizuje sie* jak przyjdzie illune, lenka i bedzie Kitt to zrobimy kolejna bibe! xDDDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
YumiTao ]Goth bless[ YumiTao ....i nie ktsa nieobliczalne biggrin Ale nasze kochane damy sa tak baardzo potrzebne *przyprowadza z soba Ibiris i posadza na kolanach* nie bede pisac do czego DLA WAS jestesmy potrzebne tak naprawde... Eeej wyjatki tez sie zdarzaja XD co z tego, ze potwierdzaja regule? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 4:17 am
zaraz wracam poszperam w archiwum na GG kiedys Prinee dawala mi tego linka sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|