|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 3:43 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 3:45 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Makoto Ami witam jestem nowa.... siedze na kompie kitty biggrin Czesc mala ^_^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 3:46 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
racqel opcy racqel blahh! geez! ludzie, przeciez wy nic innego nie robicie, tylko przesiadujecie godzinami na Gaii! A szczegolnie ty Opc! Moglbys dawac lepszy przyklad mlodszemu pokoleniu! hahahahahahaha! wink ja? no co ty..... wlasnie pracke pisze..... i w ramach relaksu sobie siedzem... xp tez wpadlem, zeby sie zrelaksowac, od szukania pokoju, kurde, wiecie jaka to meczarnia znalezc pokoj w Manch. jesli sie nie studiuje akurat?!!?!? to koszmar jest! a musze sie wprowadzic w przyszlym tyg. gonk nu ciezka sprawa ale zycze powodzenia :] napewno znajdziesz sigma wam :* heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty ShadowCat Krzysiu mochany* whee rzuca się na niego* Kiedy do cholery Wodzu przylezie? stare Nie wiem... spytaj go... ja mam aktualnie wszystko gdzies... xp *delikatny przytul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 3:47 am
Gosiak nu ciezka sprawa ale zycze powodzenia :] napewno znajdziesz sigma wam :* heart ciemano!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 3:48 am
Christoff_Gangrell Kitty ShadowCat Krzysiu mochany* whee rzuca się na niego* Kiedy do cholery Wodzu przylezie? stare Nie wiem... spytaj go... ja mam aktualnie wszystko gdzies... xp *delikatny przytul* *wtula się* whee a jak mam go spytać? nie ma koma xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 3:49 am
Kitty ShadowCat Christoff_Gangrell Kitty ShadowCat Krzysiu mochany* whee rzuca się na niego* Kiedy do cholery Wodzu przylezie? stare Nie wiem... spytaj go... ja mam aktualnie wszystko gdzies... xp *delikatny przytul* *wtula się* whee a jak mam go spytać? nie ma koma xp O, widze zwiazki kazirodcze zaczynaja sie rozpowszechniac w Gildi... fajnie twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 3:49 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 3:50 am
kurde pogryzlabym kogos smile jak ja lubie to uczucie jak sie w kogos wgryza biggrin
eh ta kąpiel byla za gorąca przydaloby sie teraz cos zimnego ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 3:50 am
Kitty ShadowCat Christoff_Gangrell Kitty ShadowCat Krzysiu mochany* whee rzuca się na niego* Kiedy do cholery Wodzu przylezie? stare Nie wiem... spytaj go... ja mam aktualnie wszystko gdzies... xp *delikatny przytul* *wtula się* whee a jak mam go spytać? nie ma koma xp *wzruszenie ramionami* comnieto...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 3:51 am