|
|
|
|
Posted: Mon Aug 23, 2004 12:12 pm
Ozzwald Sei chan Ozzwald Sei chan Ozzwald Sei chan *Daje Ozziemu buziaka w policzek* może zamiast tak leżeć pujdziemy zatańczyć ? Dobrze 4laugh *włącza muzyke i porywa ją na parkiet* A właściwie to co puściłeś?? *mówi trzymając róże w ustach.. tango* 4laugh *Wtula się w Ozziego i daje mu się prowadzić*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 23, 2004 12:12 pm
dark wampirek Suney o widze gwiazdke....a tam druga....i trzecia,czwarta...............ale wiecej nie ma stare ..........czyzby zawczesnie na ogladanie gwiazd????????????????........................ Akurat^^ Tylko trzeba dobrze się wpatrywać ^^ aha sweatdrop *wtulil sie mocniej*wiec wypatrujmy wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 23, 2004 12:13 pm
Pisarz Delein Ozzwald Delein Pisarz konkurencja bedzie eliminowana stare blaugh NIE MA ŻADNEJ KONKURENCJI!!!!! sweatdrop pisarz w takich sprawach ufaj tylko instyktowi *wzroook* instynkt, hmm jesli zaufam drowiemu instynktowi to bedzie...nie nazwe po imieniu ]:-> *nieśmiało podchodzi i próbuje poklepać po ramieniu* Sooorki... wybacz stary ja tu nowy i niedoinformowany....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein Pisarz Delein Pisarz Delein Pisarz konkurencja bedzie eliminowana stare blaugh NIE MA ŻADNEJ KONKURENCJI!!!!! sweatdrop no ja mysle hih heart moze bysmy w koncu dotarli na ten strych? XD O-kej... *otwiera drzwi* *zapala światłodawcę* *a tam...* *strych!!!!!* Hm...*rozgląda się* Trochę tu syf, ale to się da posptrzątać... *patrzy na Pisarza* Panowie przodem... muahaha ale hardcore XD no troche trzeba posprzatac sweatdrop Ah ty mój pająkobójco *cmok* Posprzątamy, ale nie dzisiaj XD no to jutro
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Rynn the Vampire Sei, kobiety CIę całują biggrin ja też chcę! xd ee... redface no, już był edit, maźnęło mi się, miało być Ozz xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kagenoyami Ozzwald Rynn the Vampire Sei, kobiety CIę całują biggrin ja też chcę! xd ee... redface Dobra reakcja... *przypatruje mu sie i przymruza oczy* reakcja możę być jedna bo ja z pośród kobiet widze tylko jedną jedyną Sei
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 23, 2004 12:14 pm
|
|
|
|
|
|
|
Christoff_Gangrell Pisarz Delein Ozzwald Delein Pisarz konkurencja bedzie eliminowana stare blaugh NIE MA ŻADNEJ KONKURENCJI!!!!! sweatdrop pisarz w takich sprawach ufaj tylko instyktowi *wzroook* instynkt, hmm jesli zaufam drowiemu instynktowi to bedzie...nie nazwe po imieniu ]:-> *nieśmiało podchodzi i próbuje poklepać po ramieniu* Sooorki... wybacz stary ja tu nowy i niedoinformowany.... spox ja nie taki straszny jak mnie maluja, tylko w niektórych sytuacjach...no sam wiesz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Kagenoyami Ozzwald Rynn the Vampire Sei, kobiety CIę całują biggrin ja też chcę! xd ee... redface Dobra reakcja... *przypatruje mu sie i przymruza oczy* reakcja możę być jedna bo ja z pośród kobiet widze tylko jedną jedyną Sei redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 23, 2004 12:15 pm
To co robimy dzisiaj?*przypatruje mu się badawczo*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan 4laugh *Wtula się w Ozziego i daje mu się prowadzić* *przechyla ją do tyłu* mówiłem ci już że masz piękne oczęta
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Kagenoyami Ozzwald Rynn the Vampire Sei, kobiety CIę całują biggrin ja też chcę! xd ee... redface Dobra reakcja... *przypatruje mu sie i przymruza oczy* reakcja możę być jedna bo ja z pośród kobiet widze tylko jedną jedyną Sei a niech to...dlaczego każdy przystojny i elegancki facet jest od razu zajmowany? No trudno xp >
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 23, 2004 12:16 pm
Pisarz Christoff_Gangrell Pisarz Delein Ozzwald Delein Pisarz konkurencja bedzie eliminowana stare blaugh NIE MA ŻADNEJ KONKURENCJI!!!!! sweatdrop pisarz w takich sprawach ufaj tylko instyktowi *wzroook* instynkt, hmm jesli zaufam drowiemu instynktowi to bedzie...nie nazwe po imieniu ]:-> *nieśmiało podchodzi i próbuje poklepać po ramieniu* Sooorki... wybacz stary ja tu nowy i niedoinformowany.... spox ja nie taki straszny jak mnie maluja, tylko w niektórych sytuacjach...no sam wiesz no domyślam się... dzięki.... *klepie po ramieniu*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Suney dark wampirek Suney o widze gwiazdke....a tam druga....i trzecia,czwarta...............ale wiecej nie ma stare ..........czyzby zawczesnie na ogladanie gwiazd????????????????........................ Akurat^^ Tylko trzeba dobrze się wpatrywać ^^ aha sweatdrop *wtulil sie mocniej*wiec wypatrujmy wink wampirek przygląda się niebu?? Hmm, a gdzie księżyc?? eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein To co robimy dzisiaj?*przypatruje mu się badawczo* a na co masz ochote?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|