|
|
|
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 1:00 pm
OK, ja lece, ten durny quest dalej sie nie chce do konca zaladowac i mnie to juz wnerwia... Papapa... *znika w kominku*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 1:01 pm
~~lena-undesaid~~ OK, ja lece, ten durny quest dalej sie nie chce do konca zaladowac i mnie to juz wnerwia... Papapa... *znika w kominku* papatki lenooś whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 1:02 pm
Omega Sun moze zaloz quest na drugiego kotka 3nodding E tam jakieś dziwactwa, Usiade pod Drzwiami z kubełkiem i co łąska biggrin ....
PA ci ...
*Patrzy na Lethiel Turlajaca sie z poduchach...* Dziewczynko nie za fajnie ci ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 1:04 pm
BeeWolf_san Omega Sun moze zaloz quest na drugiego kotka 3nodding E tam jakieś dziwactwa, Usiade pod Drzwiami z kubełkiem i co łąska biggrin ....
PA ci ...
*Patrzy na Lethiel Turlajaca sie z poduchach...* Dziewczynko nie za fajnie ci ??mraaaaaaaaurr... whee whee whee mieciootko whee 4laugh xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 1:04 pm
ide do lozeczka dobranoc 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 1:05 pm
Omega Sun ide do lozeczka dobranoc 4laugh branoć Omi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 1:08 pm
Omega Sun ide do lozeczka dobranoc 4laugh *ciungnie Bawełne i Bawełnianą... * Ehm Ehm a oczymś nie zapomniała pani ... Ide z tobą ... *Po drodze zciąga bluze spodenki ... * A chwila na gutki podbiega do Lethiel ... Pa młoda 4laugh ... Wybiega przez drzwi ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 1:09 pm
BeeWolf_san Omega Sun ide do lozeczka dobranoc 4laugh *ciungnie Bawełne i Bawełnianą... * Ehm Ehm a oczymś nie zapomniała pani ... Ide z tobą ... *Po drodze zciąga bluze spodenki ... * A chwila na gutki podbiega do Lethiel ... Pa młoda 4laugh ... Wybiega przez drzwi ... O.o ... xd xd xd papatki Bee wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 1:10 pm
*stoorlowywooje sie z poduszek* tio ja zmyku sie kąpać i spioolkać wink papa lurkoojącym blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 1:11 pm
BeeWolf_san Omega Sun ide do lozeczka dobranoc 4laugh *ciungnie Bawełne i Bawełnianą... * Ehm Ehm a oczymś nie zapomniała pani ... Ide z tobą ... *Po drodze zciąga bluze spodenki ... * A chwila na gutki podbiega do Lethiel ... Pa młoda 4laugh ... Wybiega przez drzwi ... jak moglabym zapomniec o Tobie :* (i Twoich kotkach sweatdrop )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|