|
|
|
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 12:45 pm
Lethiel ~~lena-undesaid~~ Lavagetas_heqetai *ppatrzy na niego* We łbie mi sie kreci... *Siada na kanapie* sie ouczysz krzyczenia :big> a ty nie strasz mojej biednej leti!! *wychyla sie zza leny* wlasnie blaugh xd *broni Leti* Nie tykać Leti!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 12:46 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 12:46 pm
Omega Sun Lethiel O.o ..... lol... *pogoobila sie* pan bawelna jest kotkiem ??!! xd i do tego jeszcze moim dzieckiem ??!! *mdleje* < probuje ocucic > *otwiera oczy* O.o ... lol...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 12:47 pm
BeeWolf_san Helloł ... 4laugh * Bawełna zrobił mi szrame i zjadł oko :/ ... Ojej, to teraz bede miala Wilczka-Cyklopka :* < przytula > Niedobry Bawelna scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 12:47 pm
BeeWolf_san Lethiel O.o ..... lol... *pogoobila sie* pan bawelna jest kotkiem ??!! xd i do tego jeszcze moim dzieckiem ??!! *mdleje* a Myślałaś, że "Bawełna to co ??" ... Ojej redface Rozumiem ale nie ... to nie jest bawełna to ... no wiesz co ... redface a ja myślałem ze ty grzeczna dziewczyneczka jesteśeme... myslalam ze pan bawelna to latajacy puszek bawelny xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 12:48 pm
~~lena-undesaid~~ *broni Leti* Nie tykać Leti!! 4laugh *przytuuuuuuuuul* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 12:49 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 12:50 pm
BeeWolf_san CylkoBee... łuuu ӵӠ... a no już masz : **** ....
Bawełna bardzo dobra i grzeczna jest ... * Ty zasmarkany !%@!#%!@#%@#54@#%#@ Zostaw noge Lethiel * O.o ...... piiiiiisk xd *skok na żyrandol*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 12:51 pm
BeeWolf_san CylkoBee... łuuu ӵӠ... a no już masz : **** ....
Bawełna bardzo dobra i grzeczna jest ... * Ty zasmarkany !%@!#%!@#%@#54@#%#@ Zostaw noge Lethiel * Ty po prostu za dobry dla niego jestes i dlatego jest taki rozpuszczony :*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 12:51 pm
Lethiel BeeWolf_san Lethiel O.o ..... lol... *pogoobila sie* pan bawelna jest kotkiem ??!! xd i do tego jeszcze moim dzieckiem ??!! *mdleje* a Myślałaś, że "Bawełna to co ??" ... Ojej redface Rozumiem ale nie ... to nie jest bawełna to ... no wiesz co ... redface a ja myślałem ze ty grzeczna dziewczyneczka jesteśeme... myslalam ze pan bawelna to latajacy puszek bawelny xd Był Latającym puszkiem bawełny puki nie Mutował w strasznego przerazajacego, miesorzernego ludojada zywiacego sieprzysadkami mozgowymi, a pozatym jest białym słodkim kotkiem
*Przez okno wlatuje drugi kłębek Bawełny ... * O to jest Pani Bawełna no to teraz sie zacznie :/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 12:52 pm
BeeWolf_san Był Latającym puszkiem bawełny puki nie Mutował w strasznego przerazajacego, miesorzernego ludojada zywiacego sieprzysadkami mozgowymi, a pozatym jest białym słodkim kotkiem
*Przez okno wlatuje drugi kłębek Bawełny ... * O to jest Pani Bawełna no to teraz sie zacznie :/ *patrzy z zyrandola na kotka* wyglada calkiem milo xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 12:55 pm
Omega Sun BeeWolf_san CylkoBee... łuuu ӵӠ... a no już masz : **** ....
Bawełna bardzo dobra i grzeczna jest ... * Ty zasmarkany !%@!#%!@#%@#54@#%#@ Zostaw noge Lethiel * Ty po prostu za dobry dla niego jestes i dlatego jest taki rozpuszczony :* E tam zadobry to przecież on mi zjadł oko ... *patrzy jak Pani Bawełna z pola bawełny kolo przetwurni Końskich kopyt, Tłucze pana Bawełne ...*
No dobra ludziska Wielka akcja zbieram na Operacje dla PANI Bawełny ... Ona też musi być teges majonez Podobna do pana Bawełny.
Lethiel złaź Bawełna dostaje cięgi od zonki.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 12:58 pm
BeeWolf_san E tam zadobry to przecież on mi zjadł oko ... *patrzy jak Pani Bawełna z pola bawełny kolo przetwurni Końskich kopyt, Tłucze pana Bawełne ...*
No dobra ludziska Wielka akcja zbieram na Operacje dla PANI Bawełny ... Ona też musi być teges majonez Podobna do pana Bawełny.
Lethiel złaź Bawełna dostaje cięgi od zonki. *puszcza sie zyrandola* *spada na sterte poduch* 4laugh whee xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 12:59 pm