|
|
|
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 12:39 pm
Lavagetas_heqetai *ppatrzy na niego* We łbie mi sie kreci... *Siada na kanapie* sie ouczysz krzyczenia :big> a ty nie strasz mojej biednej leti!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy racqel opcy *dorwal nowy album Beck'a* muahahahahha!! jak juz sie osluchasz to wstukaj kilka zdan na PM bo jestem bardzo ciekaw. Odelay fan. Odelay taaak glownie dzieki produkcji The Dust Brothers ....Mellow Gold tez byla wielka... (jak na plycie jest taki kawalek jak Loser to nie ma sie co dziwic..) ... a z tego co na razie przesluchalem to Guerro (ta nowa) brzmi troche jak skrzyzowanie tych dwoch plyt... czyli widze, niezle bedzie. p.s. Takie rzeczy sie znajduje na sieci!!! Idzcie i grajcie, moj rekord (gram od 10 min.) to 639.62metry blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel opcy Lethiel opcy cholera........ ale lag...... stressed mega lag gonk gonk gonk tylko w gildiach..... ninja podejshane ninja ale juz wszystko (odpukac) dziala..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 12:40 pm
~~lena-undesaid~~ Lavagetas_heqetai *ppatrzy na niego* We łbie mi sie kreci... *Siada na kanapie* sie ouczysz krzyczenia :big> a ty nie strasz mojej biednej leti!! *wychyla sie zza leny* wlasnie blaugh xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 12:41 pm
opcy ale juz wszystko (odpukac) dziala.. dziala ??!! O.o ninja to dopiero jest podejshane ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel milo poznać xd *przytuuul Bawelne* xd Uwarzaj bo bawełna to twoje dziecko... gdy z mojim kłebkiem Bawełny przyszlismy dziś rano on wpadł do twojej starej herbaty i zmutował w bawełne i tak z kłębka mam kota biggrin Lubbi mięso, spacery przy ksierzycu, kolacje we dwoje i ma zgage.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
racqel Takie rzeczy sie znajduje na sieci!!! Idzcie i grajcie, moj rekord (gram od 10 min.) to 639.62metry blaugh gdzie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 12:42 pm
racqel opcy racqel opcy *dorwal nowy album Beck'a* muahahahahha!! jak juz sie osluchasz to wstukaj kilka zdan na PM bo jestem bardzo ciekaw. Odelay fan. Odelay taaak glownie dzieki produkcji The Dust Brothers ....Mellow Gold tez byla wielka... (jak na plycie jest taki kawalek jak Loser to nie ma sie co dziwic..) ... a z tego co na razie przesluchalem to Guerro (ta nowa) brzmi troche jak skrzyzowanie tych dwoch plyt... czyli widze, niezle bedzie. p.s. Takie rzeczy sie znajduje na sieci!!! Idzcie i grajcie, moj rekord (gram od 10 min.) to 639.62metry blaugh znaczy jeszcze adresik... GRA W ROWER
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 12:42 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 12:43 pm
BeeWolf_san Lethiel milo poznać xd *przytuuul Bawelne* xd Uwarzaj bo bawełna to twoje dziecko... gdy z mojim kłebkiem Bawełny przyszlismy dziś rano on wpadł do twojej starej herbaty i zmutował w bawełne i tak z kłębka mam kota biggrin Lubbie mięso, spacery przy ksierzycu, kolacje we dwoje i ma zgage.O.o ..... lol... *pogoobila sie* pan bawelna jest kotkiem ??!! xd i do tego jeszcze moim dzieckiem ??!! *mdleje*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
witaj Omi 4laugh whee *przytuuul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 12:44 pm
Helloł ... 4laugh * Bawełna zrobił mi szrame i zjadł oko :/ ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 12:45 pm
Lethiel O.o ..... lol... *pogoobila sie* pan bawelna jest kotkiem ??!! xd i do tego jeszcze moim dzieckiem ??!! *mdleje* < probuje ocucic >
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 12:45 pm
Lethiel O.o ..... lol... *pogoobila sie* pan bawelna jest kotkiem ??!! xd i do tego jeszcze moim dzieckiem ??!! *mdleje* a Myślałaś, że "Bawełna to co ??" ... Ojej redface Rozumiem ale nie ... to nie jest bawełna to ... no wiesz co ... redface a ja myślałem ze ty grzeczna dziewczyneczka jesteś
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|