|
|
|
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 12:18 pm
~~lena-undesaid~~ Leti, uwarzaj *mowi do niej telepatycznie* SIIIIEMA LAVAAAAAAAAAAA!!!!!!! *wrzeszczy mu do ucha* xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 12:19 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 12:20 pm
Lethiel O.o *podskoczyla* *odwraca sie przerashona* ... ufff... nie roob tak !! xd *wiesz na szyji* *przytuuuuuuuul* blaugh xd witaj 3nodding dobra- bede inaczej XD blaugh co słychować?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 12:21 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 12:21 pm
Lavagetas_heqetai Lethiel O.o *podskoczyla* *odwraca sie przerashona* ... ufff... nie roob tak !! xd *wiesz na szyji* *przytuuuuuuuul* blaugh xd witaj 3nodding dobra- bede inaczej XD blaugh co słychować?kotecek znalazl nowe miejsce do spania xd teraz ten plooszowy prawie idealnie odzwierciedla jego pozycje blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 12:27 pm
racqel opcy *dorwal nowy album Beck'a* muahahahahha!! jak juz sie osluchasz to wstukaj kilka zdan na PM bo jestem bardzo ciekaw. Odelay fan. Odelay taaak glownie dzieki produkcji The Dust Brothers ....Mellow Gold tez byla wielka... (jak na plycie jest taki kawalek jak Loser to nie ma sie co dziwic..) ... a z tego co na razie przesluchalem to Guerro (ta nowa) brzmi troche jak skrzyzowanie tych dwoch plyt...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 12:28 pm
Lethiel Lavagetas_heqetai Lethiel O.o *podskoczyla* *odwraca sie przerashona* ... ufff... nie roob tak !! xd *wiesz na szyji* *przytuuuuuuuul* blaugh xd witaj 3nodding dobra- bede inaczej XD blaugh co słychować?kotecek znalazl nowe miejsce do spania xd teraz ten plooszowy prawie idealnie odzwierciedla jego pozycje blaugh hehe tez bym chcial jednego- chociaz dzis obłaze kocim fiutrem xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 12:32 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 12:32 pm
cholera........ ale lag...... stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 12:34 pm
opcy cholera........ ale lag...... stressed mega lag gonk gonk gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 12:36 pm
Lethiel opcy cholera........ ale lag...... stressed mega lag gonk gonk gonk a ja mam Bawełne, Baweło o to Lethiel, rzuca poduszkami dziwnie gada i jest kocią mamą
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 12:36 pm
Lethiel opcy cholera........ ale lag...... stressed mega lag gonk gonk gonk tylko w gildiach.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 12:37 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 12:38 pm
BeeWolf_san Lethiel opcy cholera........ ale lag...... stressed mega lag gonk gonk gonk a ja mam Bawełne, Baweło o to Lethiel, rzuca poduszkami dziwnie gada i jest kocią mamąmilo poznać xd *przytuuul Bawelne* xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 12:38 pm
opcy Lethiel opcy cholera........ ale lag...... stressed mega lag gonk gonk gonk tylko w gildiach..... ninja podejshane ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|