|
|
|
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 11:36 am
Miho_14 eee.... co tak ciiichoooo??? .... no to ja ide polski odrobic i matme i pouczyc sie geografii i biologii, chemii, chemii angielskiej, bioli angielskiej..... to chyba wszystko czego musze zsie pouczyc whee xd papa tak to juz bywa......... *powiedziala cisza*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 11:36 am
Miho_14 eee.... co tak ciiichoooo??? .... no to ja ide polski odrobic i matme i pouczyc sie geografii i biologii, chemii, chemii angielskiej, bioli angielskiej..... to chyba wszystko czego musze zsie pouczyc whee xd papa milej nauki wszystkim zycze biggrin ps: ma ktos stronke z ktorej sciagne jakis programik do ogladania filmikow dvd? bo mi go wsyslo biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 11:37 am
Miho_14 eee.... co tak ciiichoooo??? .... no to ja ide polski odrobic i matme i pouczyc sie geografii i biologii, chemii, chemii angielskiej, bioli angielskiej..... to chyba wszystko czego musze zsie pouczyc whee xd papa papatki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 11:38 am
Gosiak Miho_14 eee.... co tak ciiichoooo??? .... no to ja ide polski odrobic i matme i pouczyc sie geografii i biologii, chemii, chemii angielskiej, bioli angielskiej..... to chyba wszystko czego musze zsie pouczyc whee xd papa milej nauki wszystkim zycze biggrin ps: ma ktos stronke z ktorej sciagne jakis programik do ogladania filmikow dvd? bo mi go wsyslo biggrin http://www.underpl.org/main.php?d=1&cat=48
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 11:42 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 11:43 am
opcy Gosiak Miho_14 eee.... co tak ciiichoooo??? .... no to ja ide polski odrobic i matme i pouczyc sie geografii i biologii, chemii, chemii angielskiej, bioli angielskiej..... to chyba wszystko czego musze zsie pouczyc whee xd papa milej nauki wszystkim zycze biggrin ps: ma ktos stronke z ktorej sciagne jakis programik do ogladania filmikow dvd? bo mi go wsyslo biggrin ]http://www.underpl.org/main.php?d=1&cat=48danke schon heart jestes niesamowity wszystkie linki masz gdzie tylko trzeba :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 11:44 am
danke schon heart jestes niesamowity wszystkie linki masz gdzie tylko trzeba :]bo ja to w ogole jestem niesamowity.. xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 11:46 am
opcy danke schon heart jestes niesamowity wszystkie linki masz gdzie tylko trzeba :] bo ja to w ogole jestem niesamowity.. xp noo baa ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 11:53 am
mam dziwne jazdy bo siedze na 3 forach jednoczesnie.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 11:54 am
opcy mam dziwne jazdy bo siedze na 3 forach jednoczesnie..... a gdzie jeszcze? plumm?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 11:56 am
ale mam dobry humorkie blaugh eek hehe ide ogladac zaraz filmik jakis "moze boggate ranczo jeszcze nie wiem ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 11:58 am
racqel opcy mam dziwne jazdy bo siedze na 3 forach jednoczesnie..... a gdzie jeszcze? plumm? witaj 4laugh *przytuuuuuuuuuuuuuul* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 11:58 am
buahahahahah Witam porociłem bo długej nieobecnosc XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 12:01 pm
Falcone buahahahahah Witam porociłem bo długej nieobecnosc XD ... Aya sie wscieknie;] Witaj
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 12:02 pm
racqel opcy mam dziwne jazdy bo siedze na 3 forach jednoczesnie..... a gdzie jeszcze? plumm? na forum komputerowym KFD i polskim forum foobara.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|