|
|
|
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 11:15 am
Lethiel witaj opcooś *przytuuuuuuuuuuuuuuuuuuul* whee whee whee hej hej! *przytula* 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 11:16 am
wystarczy poswirowac troche i tez bedziesz miec wolne... hm.. algebra moje ulubione biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 11:16 am
~~lena-undesaid~~ Ozzwald Ntsumi_Aya xd Ludzie, książki wzywają xp (a dokladniej: matma i hista.... :/ ) żegnam =='' gonk co sie dzieje.. wszyscy sie ucza tylko nie ja... a ja właśnie robie matme biggrin piiiisk... nienawidze matmy gonk xp xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 11:17 am
opcy Lethiel witaj opcooś *przytuuuuuuuuuuuuuuuuuuul* whee whee whee hej hej! *przytula* 3nodding 4laugh *skok na opcego* twisted xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 11:18 am
Lethiel opcy Lethiel witaj opcooś *przytuuuuuuuuuuuuuuuuuuul* whee whee whee hej hej! *przytula* 3nodding 4laugh *skok na opcego* twisted xd *pelne zaskoczenie* wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 11:19 am
Lethiel piiiisk... nienawidze matmy gonk xp xd a ja lubie matme, za to nie lubie fizy.... stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 11:21 am
~~lena-undesaid~~ Ozzwald ~~lena-undesaid~~ Ozzwald Ntsumi_Aya xd Ludzie, książki wzywają xp (a dokladniej: matma i hista.... :/ ) żegnam =='' gonk co sie dzieje.. wszyscy sie ucza tylko nie ja... a ja właśnie robie matme biggrin a jaki dzial konkretnie..? algebra ja mam rozszerzona funkcje kwadratowa ... pierwiastki paramatrry... ==' i sprawdzian... buehehe jupi biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 11:22 am
opcy Lethiel opcy Lethiel witaj opcooś *przytuuuuuuuuuuuuuuuuuuul* whee whee whee hej hej! *przytula* 3nodding 4laugh *skok na opcego* twisted xd *pelne zaskoczenie* wink tak wiem... jestem mistrzynia zaskoczenia ! blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 11:22 am
Miho_14 Lethiel piiiisk... nienawidze matmy gonk xp xd a ja lubie matme, za to nie lubie fizy.... stressed ja jestem z majmy najlepsza w klasie, biggrin A ostatnio sie jako jedyna ze szkoły zakwalifkowałam do olimpiady matematycznej. *chwali sie XD*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 11:23 am
ja juz na szczescie matmy nie mam...... ale rachunek rozniczkowy i calki podwojne po powierzchni / krzywej na ostatnim semestrze prawie mnie zabily.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 11:23 am
~~lena-undesaid~~ Miho_14 Lethiel piiiisk... nienawidze matmy gonk xp xd a ja lubie matme, za to nie lubie fizy.... stressed ja jestem z majmy najlepsza w klasie, biggrin A ostatnio sie jako jedyna ze szkoły zakwalifkowałam do olimpiady matematycznej. *chwali sie XD* oo widzisz i bardzo ładnie jestem z Ciebie dumna xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 11:24 am
~~lena-undesaid~~ Miho_14 Lethiel piiiisk... nienawidze matmy gonk xp xd a ja lubie matme, za to nie lubie fizy.... stressed ja jestem z majmy najlepsza w klasie, biggrin A ostatnio sie jako jedyna ze szkoły zakwalifkowałam do olimpiady matematycznej. *chwali sie XD* z olimpiady sie dostalam do II etapu ale z gegry... najdziwniejsze jest to ze ja nie lubie gegry i poszlam tam tak tylko dla jaj.... surprised
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 11:24 am
~~lena-undesaid~~ Miho_14 Lethiel piiiisk... nienawidze matmy gonk xp xd a ja lubie matme, za to nie lubie fizy.... stressed ja jestem z majmy najlepsza w klasie, biggrin A ostatnio sie jako jedyna ze szkoły zakwalifkowałam do olimpiady matematycznej. *chwali sie XD* gratoolacje 3nodding *klep klep po lepq*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 11:29 am
zesz kutttwa.... jeszcze tylko 20g (mamooo nie drzyj sie tak.....)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 11:34 am
eee.... co tak ciiichoooo???
....
no to ja ide polski odrobic i matme i pouczyc sie geografii i biologii, chemii, chemii angielskiej, bioli angielskiej..... to chyba wszystko czego musze zsie pouczyc whee xd papa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|