|
|
|
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 11:07 am
*wpadl do pokoju przewracajac fotel* witam ponownie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
czuje sie niezauwazana... no ale coz... bywa...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ntsumi_Aya xd Ludzie, książki wzywają xp (a dokladniej: matma i hista.... :/ ) żegnam =='' gonk co sie dzieje.. wszyscy sie ucza tylko nie ja...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Irinn czuje sie niezauwazana... no ale coz... bywa... witam......... ehm.. kim jestes?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 11:08 am
Irinn czuje sie niezauwazana... no ale coz... bywa... a mnie reka swedzi jak cie to pocieszy...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Ntsumi_Aya xd Ludzie, książki wzywają xp (a dokladniej: matma i hista.... :/ ) żegnam =='' gonk co sie dzieje.. wszyscy sie ucza tylko nie ja... Ekhm ;P ja mam jutro wolne i tez sie obijam. Hey Irinn ^^ hey Opcy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ntsumi_Aya xd Ludzie, książki wzywają xp (a dokladniej: matma i hista.... :/ ) żegnam =='' gonk papatki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 11:09 am
Irinn czuje sie niezauwazana... no ale coz... bywa... heeejos whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 11:11 am
Ibris Ozzwald Ntsumi_Aya xd Ludzie, książki wzywają xp (a dokladniej: matma i hista.... :/ ) żegnam =='' gonk co sie dzieje.. wszyscy sie ucza tylko nie ja... Ekhm ;P ja mam jutro wolne i tez sie obijam. Hey Irinn ^^ hey Opcy ty sie tak nie ciesz ja od 2 dni mam wolne... w poniedzialek tez.. moze i we wtorek.. a jak dobrze pojdzie sroda tez bedzie wolna...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 11:11 am
witaj opcooś *przytuuuuuuuuuuuuuuuuuuul* whee whee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 11:12 am
Ozzwald Ibris Ozzwald Ntsumi_Aya xd Ludzie, książki wzywają xp (a dokladniej: matma i hista.... :/ ) żegnam =='' gonk co sie dzieje.. wszyscy sie ucza tylko nie ja... Ekhm ;P ja mam jutro wolne i tez sie obijam. Hey Irinn ^^ hey Opcy ty sie tak nie ciesz ja od 2 dni mam wolne... w poniedzialek tez.. moze i we wtorek.. a jak dobrze pojdzie sroda tez bedzie wolna... Cicho razz Mi i tak jest dobrze, ciesze sie chwila. Albo i nie ciesze, bo ide XD Bien soir! *wychodzi*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 11:13 am
Ozzwald Ntsumi_Aya xd Ludzie, książki wzywają xp (a dokladniej: matma i hista.... :/ ) żegnam =='' gonk co sie dzieje.. wszyscy sie ucza tylko nie ja... a ja właśnie robie matme biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 11:14 am
~~lena-undesaid~~ Ozzwald Ntsumi_Aya xd Ludzie, książki wzywają xp (a dokladniej: matma i hista.... :/ ) żegnam =='' gonk co sie dzieje.. wszyscy sie ucza tylko nie ja... a ja właśnie robie matme biggrin a jaki dzial konkretnie..?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 11:15 am
Ozzwald Ibris Ozzwald Ntsumi_Aya xd Ludzie, książki wzywają xp (a dokladniej: matma i hista.... :/ ) żegnam =='' gonk co sie dzieje.. wszyscy sie ucza tylko nie ja... Ekhm ;P ja mam jutro wolne i tez sie obijam. Hey Irinn ^^ hey Opcy ty sie tak nie ciesz ja od 2 dni mam wolne... w poniedzialek tez.. moze i we wtorek.. a jak dobrze pojdzie sroda tez bedzie wolna... crying emil tez kce....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 11:15 am
Ozzwald ~~lena-undesaid~~ Ozzwald Ntsumi_Aya xd Ludzie, książki wzywają xp (a dokladniej: matma i hista.... :/ ) żegnam =='' gonk co sie dzieje.. wszyscy sie ucza tylko nie ja... a ja właśnie robie matme biggrin a jaki dzial konkretnie..? algebra
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|