|
|
|
|
Posted: Mon Aug 23, 2004 12:05 pm
Christoff_Gangrell Delein Pisarz konkurencja bedzie eliminowana stare blaugh NIE MA ŻADNEJ KONKURENCJI!!!!! sweatdrop eeeeee???*rozgląda sie dookoła....* ale o co chodzi??? Po prostu jakl zobaczysz biegnącego na ciebie Pisarza to odrazu uciekaj...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 23, 2004 12:06 pm
Ozzwald Sei chan *Daje Ozziemu buziaka w policzek* może zamiast tak leżeć pujdziemy zatańczyć ? Dobrze 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Delein Pisarz konkurencja bedzie eliminowana stare blaugh NIE MA ŻADNEJ KONKURENCJI!!!!! sweatdrop pisarz w takich sprawach ufaj tylko instyktowi *wzroook*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozz, kobiety CIę całują biggrin ja też chcę! xd
-edit to był, jaka Sei? gonk -
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 23, 2004 12:07 pm
Sei chan Ozzwald Sei chan *Daje Ozziemu buziaka w policzek* może zamiast tak leżeć pujdziemy zatańczyć ? Dobrze 4laugh *włącza muzyke i porywa ją na parkiet*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein Pisarz Delein Pisarz konkurencja bedzie eliminowana stare blaugh NIE MA ŻADNEJ KONKURENCJI!!!!! sweatdrop no ja mysle hih heart moze bysmy w koncu dotarli na ten strych? XD O-kej... *otwiera drzwi* *zapala światłodawcę* *a tam...* *strych!!!!!* Hm...*rozgląda się* Trochę tu syf, ale to się da posptrzątać... *patrzy na Pisarza* Panowie przodem... muahaha ale hardcore XD no troche trzeba posprzatac sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
o widze gwiazdke....a tam druga....i trzecia,czwarta...............ale wiecej nie ma stare ..........czyzby zawczesnie na ogladanie gwiazd????????????????........................
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
dark wampirek Christoff_Gangrell Delein Pisarz konkurencja bedzie eliminowana stare blaugh NIE MA ŻADNEJ KONKURENCJI!!!!! sweatdrop eeeeee???*rozgląda sie dookoła....* ale o co chodzi??? Po prostu jakl zobaczysz biegnącego na ciebie Pisarza to odrazu uciekaj... *zaczyna lekko się pocić...*aaahaaa dzięki za radę *rozgląda się nerwowo...*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 23, 2004 12:09 pm
Rynn the Vampire Sei, kobiety CIę całują biggrin ja też chcę! xd ee... redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 23, 2004 12:09 pm
Ozzwald Sei chan Ozzwald Sei chan *Daje Ozziemu buziaka w policzek* może zamiast tak leżeć pujdziemy zatańczyć ? Dobrze 4laugh *włącza muzyke i porywa ją na parkiet* A właściwie to co puściłeś??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 23, 2004 12:11 pm
Delein Ozzwald Delein Pisarz konkurencja bedzie eliminowana stare blaugh NIE MA ŻADNEJ KONKURENCJI!!!!! sweatdrop pisarz w takich sprawach ufaj tylko instyktowi *wzroook* instynkt, hmm jesli zaufam drowiemu instynktowi to bedzie...nie nazwe po imieniu ]:->
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan Ozzwald Sei chan Ozzwald Sei chan *Daje Ozziemu buziaka w policzek* może zamiast tak leżeć pujdziemy zatańczyć ? Dobrze 4laugh *włącza muzyke i porywa ją na parkiet* A właściwie to co puściłeś?? *mówi trzymając róże w ustach.. tango*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Suney o widze gwiazdke....a tam druga....i trzecia,czwarta...............ale wiecej nie ma stare ..........czyzby zawczesnie na ogladanie gwiazd????????????????........................ Akurat^^ Tylko trzeba dobrze się wpatrywać ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Pisarz Delein Pisarz Delein Pisarz konkurencja bedzie eliminowana stare blaugh NIE MA ŻADNEJ KONKURENCJI!!!!! sweatdrop no ja mysle hih heart moze bysmy w koncu dotarli na ten strych? XD O-kej... *otwiera drzwi* *zapala światłodawcę* *a tam...* *strych!!!!!* Hm...*rozgląda się* Trochę tu syf, ale to się da posptrzątać... *patrzy na Pisarza* Panowie przodem... muahaha ale hardcore XD no troche trzeba posprzatac sweatdrop Ah ty mój pająkobójco *cmok* Posprzątamy, ale nie dzisiaj XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Rynn the Vampire Sei, kobiety CIę całują biggrin ja też chcę! xd ee... redface Dobra reakcja... *przypatruje mu sie i przymruza oczy*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|