|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 10:35 am
Lethiel Miho_14 wiesz, oni gadaja o wiernosci i milosci... strasznie nudno... a ja znowu sie czuje z deka przezroczysta whee ooh... wstretne dranie .. jak moga !! xd *przytuuuul* nio jush ... nie sloochaj ich xd blaugh Miho, po prostu wkrec sie do rozmowy.. moze kazdy opowie cos o swojej terazniejszej milosci.. nie, nie pasji, bo ich mamy wiele (tak przypuszczam).. o swojej milosci, niekoniecznie szczesliwej 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 10:37 am
Stokrotka nie jeszcze nie ja jem dopiero kolacje jeszcze jedna baja smacznego ja ide do lozka bo i tak malzonek w nocy pobodke zrobi....dobranoc wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 10:37 am
Ibris ]Goth bless[ Dlaczego? Przeciez wszystko sie w ogol niej kreci i wykluczajac mamone, ona jest celem wiekszosci ludzi, prawda? No, juz Kochanie.. nie wstydz sie swoich uczuc.. a moze do konca ich nie znasz? *pytajacy wzrok* Niczego sie nie wstydze. I chociaz raz jestem czegos pewna, uwierzysz mi? *przytula go do siebie* ^^ Lena... a co z innymi religiami i bozkami? ^^ Mrrrr.. moje kochanstwo *caluje nikoniecznie ostroznie i delikatnie* lena wiesz co ci powiem?? Racje to ty masz, ale jako jeden z niewielu ludzi na tej gildii. Dziekuje Ci ^_^ Jestes bardzo mila
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 10:38 am
Lethiel ooh... wstretne dranie .. jak moga !! xd *przytuuuul* nio jush ... nie sloochaj ich xd blaugh przyzwyczailam sie do przezroczystosci. to nawet czasem fajne blaugh dowiadujesz sie rzeczy ktorych bys sie normalnie nie dowiedziala *wstaje, podsowa fotelik pod zyrandol, sciaga spodniczke i plecie z niej linke. wiesza na zyrandolu i zaklada petelke na szyjke* skonczycie temat milosci i bogow? sweatdrop bo u was to sie widze jedno z drugim wiaze sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 10:39 am
witam wszystkich 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Miho_14 Lethiel ooh... wstretne dranie .. jak moga !! xd *przytuuuul* nio jush ... nie sloochaj ich xd blaugh przyzwyczailam sie do przezroczystosci. to nawet czasem fajne blaugh dowiadujesz sie rzeczy ktorych bys sie normalnie nie dowiedziala *wstaje, podsowa fotelik pod zyrandol, sciaga spodniczke i plecie z niej linke. wiesza na zyrandolu i zaklada petelke na szyjke* skonczycie temat milosci i bogow? sweatdrop bo u was to sie widze jedno z drugim wiaze sweatdrop xd *podchodzi, zakrywa miejsce spodniczki poduszkami* juz koniec, no... ^^ Zostaw ta linke.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
]Goth bless[ Ibris ]Goth bless[ Dlaczego? Przeciez wszystko sie w ogol niej kreci i wykluczajac mamone, ona jest celem wiekszosci ludzi, prawda? No, juz Kochanie.. nie wstydz sie swoich uczuc.. a moze do konca ich nie znasz? *pytajacy wzrok* Niczego sie nie wstydze. I chociaz raz jestem czegos pewna, uwierzysz mi? *przytula go do siebie* ^^ Lena... a co z innymi religiami i bozkami? ^^ Mrrrr.. moje kochanstwo *caluje nikoniecznie ostroznie i delikatnie* lena wiesz co ci powiem?? Racje to ty masz, ale jako jeden z niewielu ludzi na tej gildii. Dziekuje Ci ^_^ Jestes bardzo mila ja stwierdzam tylko fakt... Ale uwazaj na mnie, poozory mylą... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
]Goth bless[ Miho, po prostu wkrec sie do rozmowy.. moze kazdy opowie cos o swojej terazniejszej milosci.. nie, nie pasji, bo ich mamy wiele (tak przypuszczam).. o swojej milosci, niekoniecznie szczesliwej 3nodding milosci w sensie zamilowania do robienia czegos, czy sympatii w ludzkim wydaniu? surprised
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 10:40 am
Miho_14 Lethiel ooh... wstretne dranie .. jak moga !! xd *przytuuuul* nio jush ... nie sloochaj ich xd blaugh przyzwyczailam sie do przezroczystosci. to nawet czasem fajne blaugh dowiadujesz sie rzeczy ktorych bys sie normalnie nie dowiedziala *wstaje, podsowa fotelik pod zyrandol, sciaga spodniczke i plecie z niej linke. wiesza na zyrandolu i zaklada petelke na szyjke* skonczycie temat milosci i bogow? sweatdrop bo u was to sie widze jedno z drugim wiaze sweatdrop *Podpala line* Bez sukieneczki faktycznie Ci ladniej, ale nie czaruj nas w taki sposob malutka, dobrze?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 10:41 am
~~lena-undesaid~~ ja stwierdzam tylko fakt... Ale uwazaj na mnie, poozory mylą... wink pozory ? ;domo: jakie pozory? domokun *pac kosiarką* domokun witan stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 10:42 am
Miho_14 ]Goth bless[ Miho, po prostu wkrec sie do rozmowy.. moze kazdy opowie cos o swojej terazniejszej milosci.. nie, nie pasji, bo ich mamy wiele (tak przypuszczam).. o swojej milosci, niekoniecznie szczesliwej 3nodding milosci w sensie zamilowania do robienia czegos, czy sympatii w ludzkim wydaniu? surprised Ehhh... nie wiem naprawde dlaczego nie zrozumialas mojej wypowiedzi.. powiedzialem ze nie chodzi mi o pasje do czegos, a tylko o uczucie do drugiego czlowieka
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 10:43 am
Miho_14 ]Goth bless[ Miho, po prostu wkrec sie do rozmowy.. moze kazdy opowie cos o swojej terazniejszej milosci.. nie, nie pasji, bo ich mamy wiele (tak przypuszczam).. o swojej milosci, niekoniecznie szczesliwej 3nodding milosci w sensie zamilowania do robienia czegos, czy sympatii w ludzkim wydaniu? surprised Tutaj chyba raczej byla ta milosc z naklejka ludzika. Ale zamilowanie np. do poezji (jak niektorzy XD) tez jest cholernie wazne i ciekawe. hey Aya ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
]Goth bless[ Ehhh... nie wiem naprawde dlaczego nie zrozumialas mojej wypowiedzi.. powiedzialem ze nie chodzi mi o pasje do czegos, a tylko o uczucie do drugiego czlowieka nie posiadam takiej xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|