Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 9776 9777 9778 9779 9780 9781 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Kagenoyami

PostPosted: Thu Mar 31, 2005 10:35 am

Lethiel
Miho_14
wiesz, oni gadaja o wiernosci i milosci... strasznie nudno... a ja znowu sie czuje z deka przezroczysta whee

ooh... wstretne dranie .. jak moga !! xd
*przytuuuul*
nio jush ... nie sloochaj ich xd blaugh

Miho, po prostu wkrec sie do rozmowy.. moze kazdy opowie cos o swojej terazniejszej milosci.. nie, nie pasji, bo ich mamy wiele (tak przypuszczam).. o swojej milosci, niekoniecznie szczesliwej 3nodding
PostPosted: Thu Mar 31, 2005 10:37 am

Stokrotka
Nightmaree
Stokrotka idziemy spac?
nie jeszcze nie ja jem dopiero kolacje jeszcze jedna baja
smacznego ja ide do lozka bo i tak malzonek w nocy pobodke zrobi....dobranoc wink

Nightcatt

Kagenoyami

PostPosted: Thu Mar 31, 2005 10:37 am

Ibris
]Goth bless[
Dlaczego? Przeciez wszystko sie w ogol niej kreci i wykluczajac mamone, ona jest celem wiekszosci ludzi, prawda? No, juz Kochanie.. nie wstydz sie swoich uczuc.. a moze do konca ich nie znasz? *pytajacy wzrok*
Niczego sie nie wstydze. I chociaz raz jestem czegos pewna, uwierzysz mi? *przytula go do siebie* ^^

Lena... a co z innymi religiami i bozkami? ^^

Mrrrr.. moje kochanstwo *caluje nikoniecznie ostroznie i delikatnie*

lena
wiesz co ci powiem?? Racje to ty masz, ale jako jeden z niewielu ludzi na tej gildii.

Dziekuje Ci ^_^ Jestes bardzo mila
PostPosted: Thu Mar 31, 2005 10:38 am

Lethiel
*przytuuuul*

przyzwyczailam sie do przezroczystosci. to nawet czasem fajne blaugh dowiadujesz sie rzeczy ktorych bys sie normalnie nie dowiedziala

*wstaje, podsowa fotelik pod zyrandol, sciaga spodniczke i plecie z niej linke. wiesza na zyrandolu i zaklada petelke na szyjke*
skonczycie temat milosci i bogow? sweatdrop bo u was to sie widze jedno z drugim wiaze sweatdrop

Xx_Emu-chan_xX

Irinn

PostPosted: Thu Mar 31, 2005 10:39 am

witam wszystkich 3nodding

Miho_14
Lethiel
*przytuuuul*

przyzwyczailam sie do przezroczystosci. to nawet czasem fajne blaugh dowiadujesz sie rzeczy ktorych bys sie normalnie nie dowiedziala

*wstaje, podsowa fotelik pod zyrandol, sciaga spodniczke i plecie z niej linke. wiesza na zyrandolu i zaklada petelke na szyjke*
skonczycie temat milosci i bogow? sweatdrop bo u was to sie widze jedno z drugim wiaze sweatdrop
xd *podchodzi, zakrywa miejsce spodniczki poduszkami* juz koniec, no... ^^ Zostaw ta linke.

Gailenquen

~~lena-undesaid~~

]Goth bless[
Ibris
]Goth bless[
Dlaczego? Przeciez wszystko sie w ogol niej kreci i wykluczajac mamone, ona jest celem wiekszosci ludzi, prawda? No, juz Kochanie.. nie wstydz sie swoich uczuc.. a moze do konca ich nie znasz? *pytajacy wzrok*
Niczego sie nie wstydze. I chociaz raz jestem czegos pewna, uwierzysz mi? *przytula go do siebie* ^^

Lena... a co z innymi religiami i bozkami? ^^

Mrrrr.. moje kochanstwo *caluje nikoniecznie ostroznie i delikatnie*

lena
wiesz co ci powiem?? Racje to ty masz, ale jako jeden z niewielu ludzi na tej gildii.

Dziekuje Ci ^_^ Jestes bardzo mila

ja stwierdzam tylko fakt... Ale uwazaj na mnie, poozory mylą... wink

]Goth bless[
Miho, po prostu wkrec sie do rozmowy.. moze kazdy opowie cos o swojej terazniejszej milosci.. nie, nie pasji, bo ich mamy wiele (tak przypuszczam).. o swojej milosci, niekoniecznie szczesliwej 3nodding

milosci w sensie zamilowania do robienia czegos, czy sympatii w ludzkim wydaniu? surprised

Xx_Emu-chan_xX

Kagenoyami

PostPosted: Thu Mar 31, 2005 10:40 am

Miho_14
Lethiel
*przytuuuul*

*Podpala line* Bez sukieneczki faktycznie Ci ladniej, ale nie czaruj nas w taki sposob malutka, dobrze?
PostPosted: Thu Mar 31, 2005 10:41 am

~~lena-undesaid~~
ja stwierdzam tylko fakt... Ale uwazaj na mnie, poozory mylą... wink
pozory ? ;domo: jakie pozory? domokun *pac kosiarką* domokun

witan stare

Ntsumi_Aya

Kagenoyami

PostPosted: Thu Mar 31, 2005 10:42 am

Miho_14
]Goth bless[

milosci w sensie zamilowania do robienia czegos, czy sympatii w ludzkim wydaniu? surprised

Ehhh... nie wiem naprawde dlaczego nie zrozumialas mojej wypowiedzi.. powiedzialem ze nie chodzi mi o pasje do czegos, a tylko o uczucie do drugiego czlowieka
PostPosted: Thu Mar 31, 2005 10:43 am

Miho_14
]Goth bless[

Tutaj chyba raczej byla ta milosc z naklejka ludzika. Ale zamilowanie np. do poezji (jak niektorzy XD) tez jest cholernie wazne i ciekawe.

hey Aya ^^

Gailenquen

Kagenoyami

Ntsumi_Aya

witan stare

Dobry wieczor 3nodding

Witam wszystkich xd

PointZer0

Xx_Emu-chan_xX

]Goth bless[
Ehhh... nie wiem naprawde dlaczego nie zrozumialas mojej wypowiedzi.. powiedzialem ze nie chodzi mi o pasje do czegos, a tylko o uczucie do drugiego czlowieka

nie posiadam takiej xp
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 9776 9777 9778 9779 9780 9781 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games