|
|
|
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 10:27 am
Ibris Witam reszte przyszlych-niedoszlych ^^ Meska wiernosc - potrzeba byc bogiem, zeby ja znalezc i jeszcze zatrzymac. właśnie tą boża moc nazywamy miłością biggrin *wracając do poprzedniego tematu*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 10:27 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 10:28 am
Ibris Nightmaree Ibris Witam reszte przyszlych-niedoszlych ^^ Meska wiernosc - potrzeba byc bogiem, zeby ja znalezc i jeszcze zatrzymac. nie jestem Bogiem a ja mam smile Moze wlasnie w oczach swojego wyznwacy jestes XD Ty tez ja znajdziesz wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel grrrrr..... kompooter siadl XP ... moosialam resetowac XD wiec witam sie jeszcze raz wink whee hej lethiiii blaugh whee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
]Goth bless[ Nightmaree Ibris Witam reszte przyszlych-niedoszlych ^^ Meska wiernosc - potrzeba byc bogiem, zeby ja znalezc i jeszcze zatrzymac. nie jestem Bogiem a ja mam smile Ibris tez ja ma *odrzuca czarna poduszke* tylko musi jeszcze potrafic odroznic ja od zartow, prawda Kochanie? heart Nic nie musze xd Ja tylko moge... i zostaw mojego biednego Grenda XDDD Lena - ale duzo mamy bogow, kazdy wierzy w cos innego ;P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
~~lena-undesaid~~ Ibris Witam reszte przyszlych-niedoszlych ^^ Meska wiernosc - potrzeba byc bogiem, zeby ja znalezc i jeszcze zatrzymac. właśnie tą boża moc nazywamy miłością biggrin *wracając do poprzedniego tematu* A milosc jest pieknem, tak jak Ty kochanie *zwraca sie do Ibris* Nawet sobie nie wyobrazacie jak sliczna jest moja bogini heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 10:30 am
Miho_14 Lethiel grrrrr..... kompooter siadl XP ... moosialam resetowac XD wiec witam sie jeszcze raz wink whee hej lethiiii blaugh whee whee witaj micho 4laugh *przytuuuuuuuuul* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 10:30 am
Nightmaree Ibris Nightmaree Ibris Witam reszte przyszlych-niedoszlych ^^ Meska wiernosc - potrzeba byc bogiem, zeby ja znalezc i jeszcze zatrzymac. nie jestem Bogiem a ja mam smile Moze wlasnie w oczach swojego wyznwacy jestes XD Ty tez ja znajdziesz wink Ja sobie znalazlam boga XD Dobra. Mozemy juz nie gadac o milosci? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 10:31 am
nie jeszcze nie ja jem dopiero kolacje jeszcze jedna baja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 10:31 am
Ibris Nightmaree Ibris Nightmaree Ibris Witam reszte przyszlych-niedoszlych ^^ Meska wiernosc - potrzeba byc bogiem, zeby ja znalezc i jeszcze zatrzymac. nie jestem Bogiem a ja mam smile Moze wlasnie w oczach swojego wyznwacy jestes XD Ty tez ja znajdziesz wink Ja sobie znalazlam boga XD Dobra. Mozemy juz nie gadac o milosci? xd Dlaczego? Przeciez wszystko sie w ogol niej kreci i wykluczajac mamone, ona jest celem wiekszosci ludzi, prawda? No, juz Kochanie.. nie wstydz sie swoich uczuc.. a moze do konca ich nie znasz? *pytajacy wzrok*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 10:32 am
Lethiel Miho_14 Lethiel grrrrr..... kompooter siadl XP ... moosialam resetowac XD wiec witam sie jeszcze raz wink whee hej lethiiii blaugh whee whee witaj micho 4laugh *przytuuuuuuuuul* whee wiesz, oni gadaja o wiernosci i milosci... strasznie nudno... a ja znowu sie czuje z deka przezroczysta whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 10:32 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 10:34 am
Miho_14 wiesz, oni gadaja o wiernosci i milosci... strasznie nudno... a ja znowu sie czuje z deka przezroczysta whee ooh... wstretne dranie .. jak moga !! xd *przytuuuul* nio jush ... nie sloochaj ich xd blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
]Goth bless[ Dlaczego? Przeciez wszystko sie w ogol niej kreci i wykluczajac mamone, ona jest celem wiekszosci ludzi, prawda? No, juz Kochanie.. nie wstydz sie swoich uczuc.. a moze do konca ich nie znasz? *pytajacy wzrok* wiesz co ci powiem?? Racje to ty masz, ale jako jeden z niewielu ludzi na tej gildii.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
]Goth bless[ Dlaczego? Przeciez wszystko sie w ogol niej kreci i wykluczajac mamone, ona jest celem wiekszosci ludzi, prawda? No, juz Kochanie.. nie wstydz sie swoich uczuc.. a moze do konca ich nie znasz? *pytajacy wzrok* Niczego sie nie wstydze. I chociaz raz jestem czegos pewna, uwierzysz mi? *przytula go do siebie* ^^ Lena... a co z innymi religiami i bozkami? ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|