|
|
|
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 10:21 am
buziaczki wszystkim !!!!! kłaniam sie nisko
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
.....o zesz faken........ mialam isc na rolki, a tu juz cimno..... sweatdrop chyba sobie daruje.
hej stokrotka, hej setsuna whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wiernosc mowisz hmmmm do wiernosci potrzeba nie tylko slow ale takze uczucia,szczerego uczucia,i trzeba od tej osoby dostawac wszystko czego sie potrzebuje wtedy nie potrzeby szukac tego u innej wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 10:22 am
~~lena-undesaid~~ ]Goth bless[ Nightmaree Ozzwald czesc Miho_14 czesc Nightmaree jeden spostrzegawczy *cmok w polik* My sie znamy slicznotko? Hmm.. nie sadze *klania sie* jestem Goth bless i jestem do dyspo... *spoglada na Ibris* eee... polecam sie na przyszlosc ~ heart ...oto meska wiernosc....- -' xd xp Nie, to rozrywka i talent w odszukiwaniu piekna ;> *wgryza sie w szyje Ibris* Tak moja droga.. placz.. krzycz i blagaj o wiecej twisted heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Stokrotka buziaczki wszystkim !!!!! kłaniam sie nisko nie kłaniaj sie bo Ci koronka lucus spadnie wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 10:23 am
Nightmaree Stokrotka buziaczki wszystkim !!!!! kłaniam sie nisko nie kłaniaj sie bo Ci koronka lucus spadnie wink a juz myslała ze spodnie mi pekna
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 10:23 am
Nightmaree wiernosc mowisz hmmmm do wiernosci potrzeba nie tylko slow ale takze uczucia,szczerego uczucia,i trzeba od tej osoby dostawac wszystko czego sie potrzebuje wtedy nie potrzeby szukac tego u innej wink och, wiem, wiem... Ja tylko żartuje :d
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 10:24 am
Witam reszte przyszlych-niedoszlych ^^
Meska wiernosc - potrzeba byc bogiem, zeby ja znalezc i jeszcze zatrzymac.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 10:25 am
Ibris Witam reszte przyszlych-niedoszlych ^^ Meska wiernosc - potrzeba byc bogiem, zeby ja znalezc i jeszcze zatrzymac. nie jestem Bogiem a ja mam smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 10:25 am
grrrrr..... kompooter siadl XP ... moosialam resetowac XD
wiec witam sie jeszcze raz wink whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 10:26 am
Stokrotka Nightmaree Stokrotka buziaczki wszystkim !!!!! kłaniam sie nisko nie kłaniaj sie bo Ci koronka lucus spadnie wink a juz myslała ze spodnie mi pekna masz ochote na frytki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nightmaree Ibris Witam reszte przyszlych-niedoszlych ^^ Meska wiernosc - potrzeba byc bogiem, zeby ja znalezc i jeszcze zatrzymac. nie jestem Bogiem a ja mam smile Moze wlasnie w oczach swojego wyznwacy jestes XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
(znowu temat w ktorym emil nie ma nic do powiedzenia 3nodding ) *przyglada sie otoczeniu po czym czlapie do fotelika i rozsiada sie wygodnie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nightmaree Ibris Witam reszte przyszlych-niedoszlych ^^ Meska wiernosc - potrzeba byc bogiem, zeby ja znalezc i jeszcze zatrzymac. nie jestem Bogiem a ja mam smile Ibris tez ja ma *odrzuca czarna poduszke* tylko musi jeszcze potrafic odroznic ja od zartow, prawda Kochanie? heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|