|
|
|
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 10:11 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 10:12 am
siemaneczko jak zdroweczko wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 10:12 am
~~lena-undesaid~~ Te, wiesz co? Chyba ci sie przyda napisanie jakiegoś na serio długiego wiersza,bo cie chyba wena rozpiera biggrin Piszę gdy przychodzi na to pora.. teraz to jedynie pęknięcie na masce mojej duszy. Pęknięcie przez które kapie trucizna..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 10:14 am
Malkavik ~~lena-undesaid~~ Te, wiesz co? Chyba ci sie przyda napisanie jakiegoś na serio długiego wiersza,bo cie chyba wena rozpiera biggrin Piszę gdy przychodzi na to pora.. teraz to jedynie pęknięcie na masce mojej duszy. Pęknięcie przez które kapie trucizna.. Ale jaka szkarlatna i slodka *oblizuje sie po czym spoglada na Ibris* Co powiesz na malego buziaczka? ;> heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nightmaree siemaneczko jak zdroweczko wink zalezy ktore:p sychiczne czy fizyczne. fizyczne niezle....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Czas odchodzić. Noc już zapadła a to czas by wyruszyć za tym głosem który drąży mnie od środka przez cały czas. Czuję że przegrywam. Chcę się poddać temu stanowi.
Nadchodzi Bestia. Ja odchodzę.
*znika na dobre*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 10:15 am
czesc Miho_14 czesc Nightmaree
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 10:16 am
Ozzwald czesc Miho_14 czesc Nightmaree jeden spostrzegawczy *cmok w polik*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 10:16 am
Malkavik Czas odchodzić. Noc już zapadła a to czas by wyruszyć za tym głosem który drąży mnie od środka przez cały czas. Czuję że przegrywam. Chcę się poddać temu stanowi. Nadchodzi Bestia. Ja odchodzę. *znika na dobre* Zegnaj szalencze, dobrze bylo Cie spotkac na swej drodze..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 10:17 am
]Goth bless[ Malkavik ~~lena-undesaid~~ Te, wiesz co? Chyba ci sie przyda napisanie jakiegoś na serio długiego wiersza,bo cie chyba wena rozpiera biggrin Piszę gdy przychodzi na to pora.. teraz to jedynie pęknięcie na masce mojej duszy. Pęknięcie przez które kapie trucizna.. Ale jaka szkarlatna i slodka *oblizuje sie po czym spoglada na Ibris* Co powiesz na malego buziaczka? ;> heart Mrr... ;> Od Ciebie zawsze *caluje lekko* papa idacym i dobry wchodzacym. Łeh ^^'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 10:18 am
Nightmaree Ozzwald czesc Miho_14 czesc Nightmaree jeden spostrzegawczy *cmok w polik* My sie znamy slicznotko? Hmm.. nie sadze *klania sie* jestem Goth bless i jestem do dyspo... *spoglada na Ibris* eee... polecam sie na przyszlosc ~ heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 10:19 am
]Goth bless[ Nightmaree Ozzwald czesc Miho_14 czesc Nightmaree jeden spostrzegawczy *cmok w polik* My sie znamy slicznotko? Hmm.. nie sadze *klania sie* jestem Goth bless i jestem do dyspo... *spoglada na Ibris* eee... polecam sie na przyszlosc ~ heart bardzo mi miło Ciebie poznac wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 10:20 am
]Goth bless[ Nightmaree Ozzwald czesc Miho_14 czesc Nightmaree jeden spostrzegawczy *cmok w polik* My sie znamy slicznotko? Hmm.. nie sadze *klania sie* jestem Goth bless i jestem do dyspo... *spoglada na Ibris* eee... polecam sie na przyszlosc ~ heart ...oto meska wiernosc....- -'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 10:20 am
]Goth bless[ Nightmaree Ozzwald czesc Miho_14 czesc Nightmaree jeden spostrzegawczy *cmok w polik* My sie znamy slicznotko? Hmm.. nie sadze *klania sie* jestem Goth bless i jestem do dyspo... *spoglada na Ibris* eee... polecam sie na przyszlosc ~ heart xd tak tak, bejbe... jestes do dyspozycji *wstaje, wychodzi... wraca ze swoja ukochana czarna poduszka*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|