|
|
|
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 10:01 am
[quote="]Goth bless["No, nie zapominajac o starym Duke Nukem
Come and get some.. poezja dla mego ucha.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 10:02 am
Bursy to mi sie bardzo podobało opowiadanie "Zabójstwo cioci" .. no i "Kopniaki".....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Malkavik [quote="]Goth bless["No, nie zapominajac o starym Duke Nukem Come and get some.. poezja dla mego ucha. xd What are you waitin' for? Christmas? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 10:04 am
Leeeetiś!!!!!!! *pzytuuuuuuuuul* Wiesz co? Doszłam do wniosku, ze bez ciebie ta gildia jest nudna XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 10:04 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 10:05 am
Heyka Leth ^^
Lena, zrozumienie sensu jakiegos utworu poetyckiego jest podobne do zrozumienia pracy jakiegos malarza czy innego artysty. To tylko rozne srodku przekazu ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[quote="]Goth bless[" Coraz bardziej mnie intrygujesz *spoglada na niego wyszczerzajac kly* Taaa.. Pantofelek rzadzi XD
Te kły smakowały już kwiecia amaranthu.. a we mnie jedynie potworności które powykręcają twe ciało bardziej niż mój umysł.. pozostańmy przy wierszach.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 10:06 am
~~lena-undesaid~~ Leeeetiś!!!!!!! *pzytuuuuuuuuul* Wiesz co? Doszłam do wniosku, ze bez ciebie ta gildia jest nudna XD witaj lenooś !!!!!!! 4laugh *przytuuuuuuuuul* O.o .. naprawde ? O.o redface redface redface redface redface whee whee 4laugh crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 10:07 am
Ibris Heyka Leth ^^ Lena, zrozumienie sensu jakiegos utworu poetyckiego jest podobne do zrozumienia pracy jakiegos malarza czy innego artysty. To tylko rozne srodku przekazu ^^ witaj 4laugh whee *przytuuuuuuuuuuuuul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 10:07 am
Lethiel ~~lena-undesaid~~ Leeeetiś!!!!!!! *pzytuuuuuuuuul* Wiesz co? Doszłam do wniosku, ze bez ciebie ta gildia jest nudna XD witaj lenooś !!!!!!! 4laugh *przytuuuuuuuuul* O.o .. naprawde ? O.o redface redface redface redface redface whee whee 4laugh crying nie... ona probuje byc tylko mila.. wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 10:08 am
*skok na opcoosia 4laugh witaj whee *przytuuuuuuuul* witaj Ozz 4laugh *przytuuuuuuuuul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 10:09 am
Malkavik [quote="]Goth bless[" Coraz bardziej mnie intrygujesz *spoglada na niego wyszczerzajac kly* Taaa.. Pantofelek rzadzi XD Te kły smakowały już kwiecia amaranthu.. a we mnie jedynie potworności które powykręcają twe ciało bardziej niż mój umysł.. pozostańmy przy wierszach. Te, wiesz co? Chyba ci sie przyda napisanie jakiegoś na serio długiego wiersza,bo cie chyba wena rozpiera biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|