Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 9771 9772 9773 9774 9775 9776 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Kagenoyami

PostPosted: Thu Mar 31, 2005 9:46 am

Malkavik

Nie ma nic pięknego w naszej egzystencji. Przeklęci. Przeklęci bezpowrotnie. Nie będzie apelacji do wyższej instancji. Bóg nas nie wysłucha.

Powiem ci czym jest nasza egzystencja. To ból, wieczne cierpienie, walka z głodem, który i tak w końcu wygrywa, zdrada i jad sączony do ucha przez tych których wczoraj nazywaliśmy przyjaciółmi. Nie ma piękna, nie ma rodziny, nie ma miłości.

Zdrada
Rozkład
Śmierć
Ból
Głód

I tylko jedna droga ucieczki..

szaleństwo.

Zaprawde, godny jestes tytulu swojego klanu, Malkavie *klania sie* Jestem Goth bless, mam nadzieje, ze bedziesz wpadal tu czesciej
PostPosted: Thu Mar 31, 2005 9:47 am

]Goth bless[

*wyszczerz kly, wgryza sie w swoje zyly przy przegubie reki* Napijesz sie, Kochanie? Dasz poniesc sie skrzydlom rozkoszy? ~ heart
Skrzydla mi ktos probuje odciac *delikatnie spija cieplo z reki* No juz, koniec... ^.^ Odglos przegryzanych zyl nie nalezy do najprzyjemnejszych xd

Gailenquen

~~lena-undesaid~~

PostPosted: Thu Mar 31, 2005 9:48 am

Ibris
]Goth bless[
Ibris
X_X mrok juz nawet mnie przyslonil...

Jestem jedyna, ktora nie lubi wierszy i tego typu rzeczy?

Jestes piekna, wiesz? heart *delikatnie caluje i przychyla do siebie*
*zrezygnowana wtula sie w niego* a wy jestescie straszni.

My? Jacy my? Ja też crying ?? Wiesz... Ja sie czasami zastanawiam: Jak można nie lubic wierszy?? Pisanie jest jedną z moich pasji, ono pomaga mi zrozumiec wiele rzeczy, prowadzi do przemyśleń nad sensem życia (coiczywiście nie zawsze). Ktoś kiedyś powiedzial "nie mozna pytać zycia o sens, terzeba mu sens nadać". Kazdy pisarz miał wiele pięknych dzieł. Ale tylko kilka z nich jest w pewnym sensie jedną z prawd życia. I dla takich dzieł warto zyć. Ja pisze wiersze, są lepsze i gorsze. Ale nie pisze tego tylko dla siebie... Pisze to dla ludzi, aby sloniły ich do takich rozmyślań, jak moje. Jedna dziewczyna przy wierszu mojej koleżanki sie popłakała...
PostPosted: Thu Mar 31, 2005 9:48 am

]Goth bless[

Zaprawde, godny jestes tytulu swojego klanu, Malkavie *klania sie* Jestem Goth bless, mam nadzieje, ze bedziesz wpadal tu czesciej

A więc niech tak będzie. Na razie. Na chwilę. Zostanę. *patrzy w niebo usiane gwiazdami*

dgn897as343

novelin

PostPosted: Thu Mar 31, 2005 9:49 am

Niezłe wiersze ;]

Jak będę dłużej to poczytam dokładniej.

Ehh... wpadłam się przywitać i pożegnać za razem...

Ksiażki zaczynają już wołac o pomstę... do nieba...

Bywajcie i do napisania.
PostPosted: Thu Mar 31, 2005 9:50 am

novelin
Niezłe wiersze ;]

Jak będę dłużej to poczytam dokładniej.

Ehh... wpadłam się przywitać i pożegnać za razem...

Ksiażki zaczynają już wołac o pomstę... do nieba...

Bywajcie i do napisania.

witam :] a żegnać bedziemy sie na pogrzebie..

Gosiak

Gailenquen

PostPosted: Thu Mar 31, 2005 9:52 am

~~lena-undesaid~~
Ibris
]Goth bless[
Ibris
X_X mrok juz nawet mnie przyslonil...

Jestem jedyna, ktora nie lubi wierszy i tego typu rzeczy?

Jestes piekna, wiesz? heart *delikatnie caluje i przychyla do siebie*
*zrezygnowana wtula sie w niego* a wy jestescie straszni.

My? Jacy my? Ja też crying ?? Wiesz... Ja sie czasami zastanawiam: Jak można nie lubic wierszy?? Pisanie jest jedną z moich pasji, ono pomaga mi zrozumiec wiele rzeczy, prowadzi do przemyśleń nad sensem życia (coiczywiście nie zawsze). Ktoś kiedyś powiedzial "nie mozna pytać zycia o sens, terzeba mu sens nadać". Kazdy pisarz miał wiele pięknych dzieł. Ale tylko kilka z nich jest w pewnym sensie jedną z prawd życia. I dla takich dzieł warto zyć. Ja pisze wiersze, są lepsze i gorsze. Ale nie pisze tego tylko dla siebie... Pisze to dla ludzi, aby sloniły ich do takich rozmyślań, jak moje. Jedna dziewczyna przy wierszu mojej koleżanki sie popłakała...
A ja wole przelewac moje mysli i uczucia ma kartke papieru, tudziez na biale pixele. Zyje rysunkiem heart xd Kazdy ma swoj sposob wyrazania siebie i swoich pogladow. Tylko, ze jedni lubia zamykac sie w ciemnosciach a inni cieszyc sie sloncem.
A poza tym... ja nigdy nie rozumialam poezji whee
PostPosted: Thu Mar 31, 2005 9:55 am

~~lena-undesaid~~

Siedząc nak pusta kartą papieru czy częściej nad klawiaturą, otworzyć swe serce i zapomnieć o świecie. Wylewać, wyrzucać uczucia i myśli. Wszystko nabiera sensu, a w głowie robi się pusto i spokojnie. Nauczony iż to właśnie jest oczyszczenie. Jednak prawdziwe spełnienie jest gdy ktoś odnajdzie owe bezbłędne zapiski, gdy okaże zrozumienie. Ujżeć sens oczyma innego twórcy...

dgn897as343

Kagenoyami

PostPosted: Thu Mar 31, 2005 9:56 am

Ibris
A ja wole przelewac moje mysli i uczucia ma kartke papieru, tudziez na biale pixele. Zyje rysunkiem heart xd Kazdy ma swoj sposob wyrazania siebie i swoich pogladow. Tylko, ze jedni lubia zamykac sie w ciemnosciach a inni cieszyc sie sloncem.
A poza tym... ja nigdy nie rozumialam poezji whee

Polecam wiersze takich autorow jak Grochowiak, Wojaczek i Bursa - tzw. kaskaderzy.. w ich wierszach moge znalezc cale swoje zycie.. jezeli chodzi o swiat kreski to polecam s.p. Beksinskiego, Luis'a Royo i prace Ibris heart
PostPosted: Thu Mar 31, 2005 9:57 am

]Goth bless[
opcy
ide pograc w Kwejka..........

Kurde, zaloze sie ze biegasz Kleskiem xd
ja sobie wypraszam!!! nie gram w Q3 xp
tylko w pierwszego Quake!!!!!!!!!

opcy

~~lena-undesaid~~

PostPosted: Thu Mar 31, 2005 9:57 am

Malkavik
~~lena-undesaid~~

Siedząc nak pusta kartą papieru czy częściej nad klawiaturą, otworzyć swe serce i zapomnieć o świecie. Wylewać, wyrzucać uczucia i myśli. Wszystko nabiera sensu, a w głowie robi się pusto i spokojnie. Nauczony iż to właśnie jest oczyszczenie. Jednak prawdziwe spełnienie jest gdy ktoś odnajdzie owe bezbłędne zapiski, gdy okaże zrozumienie. Ujżeć sens oczyma innego twórcy...

Właśnie. Oto chodzi w poezji. Zeby się wykrzyczeć, spytac Boga "dlaczego ja?" Ale też dlatego, żeby sie podzielić szczęściem z kartką papieru. Jeśli chodzi o uwieńczenie... To powiedzmy, ze dla mnie inaczej wygląda.
PostPosted: Thu Mar 31, 2005 9:58 am

]Goth bless[

Polecam wiersze takich autorow jak Grochowiak, Wojaczek i Bursa - tzw. kaskaderzy.. w ich wierszach moge znalezc cale swoje zycie.. jezeli chodzi o swiat kreski to polecam s.p. Beksinskiego, Luis'a Royo i prace Ibris heart

Pantofelek..

Obrazy znanych i nieznanych.. szukać całe życie.

dgn897as343

Kagenoyami

PostPosted: Thu Mar 31, 2005 9:59 am

opcy
]Goth bless[
opcy

Ahaaa... no tak.. pierwsza czesc nadrabia diabelskim klimatem. No no, mam do czyniena z prawdziwym koneserem wink Brakuje tylko zagleboc sie jeszcze w Blood, Doom i Wolfie XD No, nie zapominajac o starym Duke Nukem
PostPosted: Thu Mar 31, 2005 10:00 am

Malkavik
]Goth bless[

Pantofelek..

Obrazy znanych i nieznanych.. szukać całe życie.

Coraz bardziej mnie intrygujesz *spoglada na niego wyszczerzajac kly* Taaa.. Pantofelek rzadzi XD

Kagenoyami

opcy

PostPosted: Thu Mar 31, 2005 10:00 am

]Goth bless[
opcy
]Goth bless[
opcy

Ahaaa... no tak.. pierwsza czesc nadrabia diabelskim klimatem. No no, mam do czyniena z prawdziwym koneserem wink Brakuje tylko zagleboc sie jeszcze w Blood, Doom i Wolfie XD No, nie zapominajac o starym Duke Nukem
ano to powiem ze grałem dzis jeszce w Doomsday'a (doom itp ale pod openGL)
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 9771 9772 9773 9774 9775 9776 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games