|
|
|
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 9:16 am
Delein Malkavik W twoim wieku też tak myślałem. Miałem cele, marzenia.. świat był mój. A później przyszło brutalne zderzenie z betonem rzeczywistości.. nie miałem szans. Ech...już, dosyć, teraz jesteś tutaj, teraz trzeba zrobić coś głupiego... *myśli* *a przynajmniej próbuje* Dobre myśli dobrych ludzi.. how come.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 9:17 am
Malkavik Spojżenie Toreadora doprowadza mnie do drżenia.. *znika* Heh... swiry... tylko w piekle ich prawdziwe miejsce *poprawia pedancko maske i mankiety*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 9:18 am
~~lena-undesaid~~ Malkavik Okropna.. czuję każdą sekundę niczym kroplę wody leniwie spadającą przez ciemną otchłań by w końcu z błośnym 'plum' wpaść do bezgranicznie ogromnego oceanu ciemnej zimnej wody... eek A co cie tak na poezję wzieło?? o jedna z tych nieczęstych lirycznych chwili którymi usiany jest bezsens mojego istnienia.. przyzwyczaj się.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy ide pograc w Kwejka.......... Kurde, zaloze sie ze biegasz Kleskiem xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Okej, Przyczłapy, na mnie czas... Nie ma to jak pierdolnięta rodzina... *puff* *znika*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 9:20 am
]Goth bless[ Malkavik Spojżenie Toreadora doprowadza mnie do drżenia.. *znika* Heh... swiry... tylko w piekle ich prawdziwe miejsce *poprawia pedancko maske i mankiety* "Lepiej żądzić w piekle niż służyć w niebie.."
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 9:21 am
Malkavik ]Goth bless[ Malkavik Spojżenie Toreadora doprowadza mnie do drżenia.. *znika* Heh... swiry... tylko w piekle ich prawdziwe miejsce *poprawia pedancko maske i mankiety* "Lepiej żądzić w piekle niż służyć w niebie.." 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 9:22 am
Delein Okej, Przyczłapy, na mnie czas... Nie ma to jak pierdolnięta rodzina... *puff* *znika* heart pa.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 9:23 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 9:25 am
czyzby zapadla niezreczna cisza? :] to znaczy ze pora porozmawiac o jedzeniu razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 9:25 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 9:27 am
Malkavik ~~lena-undesaid~~ Malkavik Okropna.. czuję każdą sekundę niczym kroplę wody leniwie spadającą przez ciemną otchłań by w końcu z błośnym 'plum' wpaść do bezgranicznie ogromnego oceanu ciemnej zimnej wody... eek A co cie tak na poezję wzieło?? o jedna z tych nieczęstych lirycznych chwili którymi usiany jest bezsens mojego istnienia.. przyzwyczaj się. ale mnie to pasi... Tylko ajkos tak... Nie jak zwykle XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 9:27 am
yhyhym znow trafilam na program : poezja dla każdego ?
heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 9:28 am
Gosiak yhyhym znow trafilam na program : poezja dla każdego ? heart sweatdrop Nie do konca, panienko... niezly styl *spoglada*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 9:29 am
Gosiak yhyhym znow trafilam na program : poezja dla każdego ? heart blaugh maybe
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|