|
|
|
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 9:05 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 9:06 am
Malkavik Delein Malkavik Sama chciałaś oglądać Bible Black. I się nie wypieraj. A inne zabawy to też wiele innych rzeczy. Nie wierzę w wyimaginowane/animkowe koty. Ja się nie wypieram... Jejku, aleś ty poważny... Stary. Kosci mi trzeszczą. To się nazywa banalność. Ciebie też dopadnie. Nie...ja się nie dam...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 9:08 am
Okropna.. czuję każdą sekundę niczym kroplę wody leniwie spadającą przez ciemną otchłań by w końcu z błośnym 'plum' wpaść do bezgranicznie ogromnego oceanu ciemnej zimnej wody...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 9:08 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 9:09 am
Malkavik Okropna.. czuję każdą sekundę niczym kroplę wody leniwie spadającą przez ciemną otchłań by w końcu z błośnym 'plum' wpaść do bezgranicznie ogromnego oceanu ciemnej zimnej wody... Ja tam nic nie słyszę.. A nie, słyszę mojego brata... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 9:09 am
W twoim wieku też tak myślałem. Miałem cele, marzenia.. świat był mój. A później przyszło brutalne zderzenie z betonem rzeczywistości.. nie miałem szans.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 9:10 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 9:12 am
Malkavik W twoim wieku też tak myślałem. Miałem cele, marzenia.. świat był mój. A później przyszło brutalne zderzenie z betonem rzeczywistości.. nie miałem szans. Hmm.. a w jakim wieku jestes, moj Ty szalony przyjacielu? *spoglada jak spogladac tylko moze prawdziwy toreador na malkava*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 9:12 am
Malkavik W twoim wieku też tak myślałem. Miałem cele, marzenia.. świat był mój. A później przyszło brutalne zderzenie z betonem rzeczywistości.. nie miałem szans. Ech...już, dosyć, teraz jesteś tutaj, teraz trzeba zrobić coś głupiego... *myśli* *a przynajmniej próbuje*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 9:13 am
Now Playing: Slipknot - Gently Retry
Gdyby nie muzyka to bym się powiesił stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 9:13 am
Delein Malkavik W twoim wieku też tak myślałem. Miałem cele, marzenia.. świat był mój. A później przyszło brutalne zderzenie z betonem rzeczywistości.. nie miałem szans. Ech...już, dosyć, teraz jesteś tutaj, teraz trzeba zrobić coś głupiego... *myśli* *a przynajmniej próbuje* tylko nie rzucaj krewetkami!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 9:14 am
Malkavik Now Playing: Slipknot - Gently Retry Gdyby nie muzyka to bym się powiesił stare Now playing: Autumn Tears...zagłuszam brata... Hej Opcy! Czeeemu nie?...wczoraj Kit ugotowała cały gar blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 9:15 am
]Goth bless[ Hmm.. a w jakim wieku jestes, moj Ty szalony przyjacielu? *spoglada jak spogladac tylko moze prawdziwy toreador na malkava* A czy wiek naszych marnych skorup zwanych ciałami ma jakieś głębsze znaczenie? Raz jesteśmy noworodkami a raz pyłem na wietrze... Wiek czuje się w środku, tam gdzie nie słychać tykania zegarów. Spojżenie Toreadora doprowadza mnie do drżenia.. *znika*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 9:16 am
Malkavik Okropna.. czuję każdą sekundę niczym kroplę wody leniwie spadającą przez ciemną otchłań by w końcu z błośnym 'plum' wpaść do bezgranicznie ogromnego oceanu ciemnej zimnej wody... eek A co cie tak na poezję wzieło??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|