|
|
|
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 8:53 am
*ściąga z głowy kota* *pac!*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 8:53 am
Delein *ściąga z głowy kota* *pac!* Nie boję się twojego pchlarza.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 8:56 am
Ktoś wie jak można skasować konto na gai?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 8:57 am
Malkavik Delein *ściąga z głowy kota* *pac!* Nie boję się twojego pchlarza. Phi, nie umiesz się bawić... Point- heh, dobre...muzyka fajna :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 8:58 am
Delein Phi, nie umiesz się bawić... Mam inne zabawy.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 8:59 am
Malkavik Delein Phi, nie umiesz się bawić... Mam inne zabawy. Tia...hentajce...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 9:00 am
BeeWolf_san *Zpodłogi wyrasta mała roślinka, na koncu niej pojawia się kłębek Bawełny, Z kłębka wypada BeeWolf* Heloł ludziki... nareszcie ktoś jest biggrin *stoi na środku pokoju wymachujać kotem "Bawełnia sie zwie" * obiecales, ze bedziesz dbal o kotka i nie bedziesz go ciagal za ogon crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 9:01 am
Delein Malkavik Delein Phi, nie umiesz się bawić... Mam inne zabawy. Tia...hentajce... to jest dopiero głupie xd No , ja tam mykam - do zobaczenia wszystkim xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein Malkavik Delein Phi, nie umiesz się bawić... Mam inne zabawy. Tia...hentajce... Sama chciałaś oglądać Bible Black. I się nie wypieraj. A inne zabawy to też wiele innych rzeczy. Nie wierzę w wyimaginowane/animkowe koty.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 Delein Malkavik Delein Phi, nie umiesz się bawić... Mam inne zabawy. Tia...hentajce... to jest dopiero głupie xd No , ja tam mykam - do zobaczenia wszystkim xd XD Trzym się! *macha łapami* I uważaj na psy blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 9:02 am
Omega Sun BeeWolf_san *Zpodłogi wyrasta mała roślinka, na koncu niej pojawia się kłębek Bawełny, Z kłębka wypada BeeWolf* Heloł ludziki... nareszcie ktoś jest biggrin *stoi na środku pokoju wymachujać kotem "Bawełnia sie zwie" * obiecales, ze bedziesz dbal o kotka i nie bedziesz go ciagal za ogon crying Faceci V.v...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 9:03 am
Malkavik Sama chciałaś oglądać Bible Black. I się nie wypieraj. A inne zabawy to też wiele innych rzeczy. Nie wierzę w wyimaginowane/animkowe koty. Ja się nie wypieram... Jejku, aleś ty poważny...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 9:04 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 9:05 am
Delein Malkavik Sama chciałaś oglądać Bible Black. I się nie wypieraj. A inne zabawy to też wiele innych rzeczy. Nie wierzę w wyimaginowane/animkowe koty. Ja się nie wypieram... Jejku, aleś ty poważny... Stary. Kosci mi trzeszczą. To się nazywa banalność. Ciebie też dopadnie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|