|
|
|
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 8:27 am
BeeWolf_san PointZer0 BeeWolf_san *Zpodłogi wyrasta mała roślinka, na koncu niej pojawia się kłębek Bawełny, Z kłębka wypada BeeWolf* Heloł ludziki... nareszcie ktoś jest biggrin *stoi na środku pokoju wymachujać kotem "Bawełnia sie zwie" * Witam Bee xd Witam pana, panie Zero. Prosze poznać Bawełne, oto moj kot mutant kt�ry powstał z bawełny maczanej w czymś... "To związek X"mój kot ma na imie "Jutro" ......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 8:27 am
PointZer0 Delein *puff* Avsko! *śpiewa* Wszyscy ludzie mroku mają kozę z bokuuu!!! Taki mały taki duży moze kozę czcić *cmok* witam xd *cmok* Tylko czarne glaaany są naprawdę funny, bo mroczna załoooga nosi je na nooogach XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 8:29 am
Bee, jak się mają moje majtasy? XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy BeeWolf_san Witam pana, panie Zero. Prosze poznać Bawełne, oto moj kot mutant kt�ry powstał z bawełny maczanej w czymś... "To związek X" mój kot ma na imie "Jutro" ...... No to Jutro Bawełna będzie się bawić... Tylko trzeba być "łostroshnym" Bo Bawełna na zamiast mozgu kłebek i lubi mięcho.
Deli własnie je mierzyłem i wiele nie zasłaniały wiec moge ci je wręczyć, Daje małą paczuszkez majteczkami.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 8:30 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 8:30 am
Eredin Delein PointZer0 Delein *puff* Avsko! *�›piewa* Wszyscy ludzie mroku maj�… koz�™ z bokuuu!!! Taki ma�‚y taki duży moze koz�™ czci�‡ *cmok* witam xd *cmok* Tylko czarne glaaany s�… naprawd�™ funny, bo mroczna za�‚oooga nosi je na nooogach XD Ja tam preferuje niebieskie wink xd Ee tam nie znasz się blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 8:32 am
Delein Ee tam nie znasz się blaugh Taki duży taki mały może mrocznym być xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 8:33 am
PointZer0 Delein Ee tam nie znasz się blaugh Taki duży taki mały może mrocznym być xd XD Tato, tato mogę zaśpiewać? WAŁA!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 8:34 am
Koza wszystko zjaaada , co jej odpowiada; Dobrze najedzona jest zadowolona
xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 8:37 am
PointZer0 Koza wszystko zjaaada , co jej odpowiada; Dobrze najedzona jest zadowolona xd To jest boskie XD I jeszcze ten flash xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 8:38 am
Delein PointZer0 Koza wszystko zjaaada , co jej odpowiada; Dobrze najedzona jest zadowolona xd To jest boskie XD I jeszcze ten flash xd No, tylko jedno mi się do tej pory bardziej podoba xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 8:39 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 8:39 am
PointZer0 No, tylko jedno mi się do tej pory bardziej podoba xd Co takiego?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|