|
|
|
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 8:13 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 8:14 am
*szura szur szur-powolnym krokiem udaje sie do swego pokoju machajac lekko do wszystkich*cze... chyba mnie znowu SSD łapie... sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 8:15 am
Christoff_Gangrell *szura szur szur-powolnym krokiem udaje sie do swego pokoju machajac lekko do wszystkich*cze... chyba mnie znowu SSD łapie... sad SSD ? domokun Super Star Destroyer !!! Może to Executor Vadera ? domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 8:17 am
PointZer0 Christoff_Gangrell *szura szur szur-powolnym krokiem udaje sie do swego pokoju machajac lekko do wszystkich*cze... chyba mnie znowu SSD łapie... sad SSD ? domokun Super Star Destroyer !!! Może to Executor Vadera ? domokun taaa... a moze Eclipse od razu xd klimaci stara owszem pszeswietny!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 8:18 am
Ello ludziek. Jestem tutaj jedyna dziewczyna *rozglada sie*/?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 8:19 am
PointZer0 Christoff_Gangrell *szura szur szur-powolnym krokiem udaje sie do swego pokoju machajac lekko do wszystkich*cze... chyba mnie znowu SSD łapie... sad SSD ? domokun Super Star Destroyer !!! Może to Executor Vadera ? domokun SSD=Syndrom Spontanicznego Doła sweatdrop jakos tak...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
*Zpodłogi wyrasta mała roślinka, na koncu niej pojawia się kłębek Bawełny, Z kłębka wypada BeeWolf* Heloł ludziki... nareszcie ktoś jest biggrin *stoi na środku pokoju wymachujać kotem "Bawełnia sie zwie" *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
~~lena-undesaid~~ Ello ludziek. Jestem tutaj jedyna dziewczyna *rozglada sie*/? Nie wiem jak Opcy i Cristof , ale ja jestem facetem xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 8:21 am
BeeWolf_san *Zpodłogi wyrasta mała roślinka, na koncu niej pojawia się kłębek Bawełny, Z kłębka wypada BeeWolf* Heloł ludziki... nareszcie ktoś jest biggrin *stoi na środku pokoju wymachujać kotem "Bawełnia sie zwie" * Witam Bee xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 8:22 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 8:23 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 8:24 am
*puff* Avsko! *śpiewa* Wszyscy ludzie mroku mają kozę z bokuuu!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 8:24 am
~~lena-undesaid~~ Ello ludziek. Jestem tutaj jedyna dziewczyna *rozglada sie*/? witka! //edit: wszystkich witam............bo musieliscie akurat na nastepnej stronie przyjsc!!!!!!!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 8:26 am
Delein *puff* Avsko! *śpiewa* Wszyscy ludzie mroku mają kozę z bokuuu!!! lol! siemasz Del!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 8:26 am
Delein *puff* Avsko! *śpiewa* Wszyscy ludzie mroku mają kozę z bokuuu!!! Taki mały taki duży moze kozę czcić *cmok* witam xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|