|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 6:19 am
hej smile jest tu wogule ktos ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 6:23 am
Mistle hej smile jest tu wogule ktos ? jak widac.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 6:23 am
Mistle hej smile jest tu wogule ktos ? *Z Lekkim wietrzykiem wpada przez okno kłębek*, witam was smieszne ludziki. *laduje w szklance po herbacie* ... topie sie kurza noga .. *kłębek zamienia się w Wolfa abu.....*
jestem ja jak cie to interesuje, kolerzanko.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 6:27 am
...Ave.... biggrin ... biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 6:29 am
BeeWolf_san Mistle hej smile jest tu wogule ktos ? *Z Lekkim wietrzykiem wpada przez okno kłębek*, witam was smieszne ludziki. *laduje w szklance po herbacie* ... topie sie kurza noga .. *kłębek zamienia się w Wolfa abu.....*
jestem ja jak cie to interesuje, kolerzanko. Twoj kotek chce Ci chyba odgryzc raczke sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 6:34 am
Omega Sun BeeWolf_san Mistle hej smile jest tu wogule ktos ? *Z Lekkim wietrzykiem wpada przez okno kłębek*, witam was smieszne ludziki. *laduje w szklance po herbacie* ... topie sie kurza noga .. *kłębek zamienia się w Wolfa abu.....*
jestem ja jak cie to interesuje, kolerzanko. Twoj kotek chce Ci chyba odgryzc raczke sweatdrop Dobrze, ze moj a nie twoj wink : ****
A wogóle ten kotek to przemieniony kłębek włuczki od kiedy wpadł do tej Herbaty... zbyt długo tam stała i kłębek zmutował w to coś...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 6:40 am
BeeWolf_san Dobrze, ze moj a nie twoj wink : ****
A wogóle ten kotek to przemieniony kłębek włuczki od kiedy wpadł do tej Herbaty... zbyt długo tam stała i kłębek zmutował w to coś...
w slodkiego kotka zmutowal, musisz go tylko jakos nazwac i chyba nakarmic zanim naprawde odgryzie Ci lapke wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 6:43 am
...troche nudno tu-u-u... ninja ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 6:47 am
Ja- Yosei ...troche nudno tu-u-u... ninja ... bo pusto tu dzisiaj xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 6:50 am
Omega Sun Ja- Yosei ...troche nudno tu-u-u... ninja ... bo pusto tu dzisiaj xp ...ano tak ...ja też za pare(naście) minut wybywam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 7:06 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 7:07 am
...oki - ja zdupiam ...trzymajta się ...sayonara ... ninja >
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 7:21 am
*wlatuje z hukiem przez ściane*
eme..... witam?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 7:22 am
Cześc whee (cos pusto dzisiaj stare )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 7:26 am
opcy *wlatuje z hukiem przez ściane* eme..... witam? no nareszcie jedna zywa dusza biggrin witaj opcus 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|