|
|
|
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 2:49 am
racqel Ozzwald racqel Heh! Dosatem prace !!! Jeszcze tylko mieszkanko i bedzie ok. blaugh gratulacje.. gdzie pracujesz.. na jakim stanowisku ? chyba jako konsultant telefoniczny (czyli pewnie bede idbieral telefony od starych bab ktorym zelazko nie dziala: "prosze sprawdzic, czy wlozyla pani wtyczke do kontaktu." "Ach, rzeczywiscie!") zobaczymy, zaczynam chyba za tydzien. widze ze jestes swietnie poinformowany... smile dobra ja spadam musze na chwile do szkoly wpasc... narazie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 4:37 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 4:38 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 4:39 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 5:09 am
BeeWolf_san Omega Sun BeeWolf_san Wchodzi w swojeich Sexi Gatkach , Siema... łu co to była za noc... wink ... Witam Wszystkich, Przez okno z pola z porannym wiaterkiem wlatuje kłebekBawełny. :*:*:* Mmmm hełoł moja niegrzeczna Dziewczynko : *** heart wink zebrało mnie na refleksje i dochodzę do wniosku, że z niewyjaśnionych przyczyn przedstawicielki władzy zawsze mają słabość do złoczyńców... serio serio
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 5:13 am
... i ja. Gosia, skad masz tą maske??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 5:31 am
plumm! blah! plumm!
jak sie nazywaja po angielsku te kartonowe pudelka co sie zaklada na twarz? cardboard box?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 5:57 am
~~lena-undesaid~~ ... i ja. Gosia, skad masz tą maske?? dostalam bardzo dawno temu ^^ dawno i nie prawda
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 6:01 am
racqel plumm! blah! plumm! jak sie nazywaja po angielsku te kartonowe pudelka co sie zaklada na twarz? cardboard box? paper bag
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 6:01 am
racqel plumm! blah! plumm! jak sie nazywaja po angielsku te kartonowe pudelka co sie zaklada na twarz? cardboard box? Brown Paper Bag dzieki wszystkim stare widze ze potrzbna jest szczypta sampomocy ; )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 6:02 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 6:04 am
racqel racqel plumm! blah! plumm! jak sie nazywaja po angielsku te kartonowe pudelka co sie zaklada na twarz? cardboard box? Brown Paper Bag dzieki wszystkim stare widze ze potrzbna jest szczypta sampomocy ; ) ups! w sama pore
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 6:05 am
racqel racqel racqel plumm! blah! plumm! jak sie nazywaja po angielsku te kartonowe pudelka co sie zaklada na twarz? cardboard box? Brown Paper Bag dzieki wszystkim stare widze ze potrzbna jest szczypta sampomocy ; ) ups! w sama pore czemu gadasz sam do siebie ? whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 6:08 am
kropka racqel racqel racqel plumm! blah! plumm! jak sie nazywaja po angielsku te kartonowe pudelka co sie zaklada na twarz? cardboard box? Brown Paper Bag dzieki wszystkim stare widze ze potrzbna jest szczypta sampomocy ; ) ups! w sama pore czemu gadasz sam do siebie ? whee bo jak was nie bylo to nie bylo nikogo ciekawszego d ocytowania ; )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|