|
|
|
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 12:24 am
Delein Lavagetas_heqetai Delein *cmok* witram w ten piękny słoneczny poranek ^^ dziendobry pani, ja na lekkim khem :cD dobrze ze mecze nie leca tak czesto. Poranek iście wiosennyXD Polska gola ^^ Nu, ja jestem po porannym aerobiku, teraz mam infę... takem myslal- a ja mam wolne- zaniedługo ide na cmentarz polska cudem wyszarpnela tego gola- myslalem ze stratujemy wczoraj barmana XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 12:25 am
ale mamy dzis piekna pogode biggrin Witam wszystkich 4laugh
jestem wstretna oszustka, powiedzialam rodzicom, ze dzis jest wolne i mam wyrzuty sumienia, bo nie umiem klamac xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 12:25 am
Lavagetas_heqetai takem myslal- a ja mam wolne- zaniedługo ide na cmentarz polska cudem wyszarpnela tego gola- myslalem ze stratujemy wczoraj barmana XD Heh, ja też chyba dzisiaj na cmentarz idę... Słyszałam tylko mojego ojca jak się drze 'jeeest jeeeestt!!!!!'....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 12:27 am
okej, mi się lekcja kończy, mykam już, będę wieczorkiem papap! *cmok dla Laava* *puff* *znika*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 12:28 am
Omega Sun ale mamy dzis piekna pogode biggrin Witam wszystkich 4laugh jestem wstretna oszustka, powiedzialam rodzicom, ze dzis jest wolne i mam wyrzuty sumienia, bo nie umiem klamac xp Hej Omi wink no ładnie ładnie od niewinnych kłamstewek sie zaczyna xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 12:28 am
Delein okej, mi się lekcja kończy, mykam już, będę wieczorkiem papap! *cmok dla Laava* *puff* *znika* papa :*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 12:29 am
Lavagetas_heqetai Omega Sun ale mamy dzis piekna pogode biggrin Witam wszystkich 4laugh jestem wstretna oszustka, powiedzialam rodzicom, ze dzis jest wolne i mam wyrzuty sumienia, bo nie umiem klamac xp Hej Omi wink no ładnie ładnie od niewinnych kłamstewek sie zaczyna xd ale taaaaaak mi sie nie chcialo jak nigdy gonk i pomyslalam, ze sie raz wykrece wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 12:32 am
Omega Sun Lavagetas_heqetai Omega Sun ale mamy dzis piekna pogode biggrin Witam wszystkich 4laugh jestem wstretna oszustka, powiedzialam rodzicom, ze dzis jest wolne i mam wyrzuty sumienia, bo nie umiem klamac xp Hej Omi wink no ładnie ładnie od niewinnych kłamstewek sie zaczyna xd ale taaaaaak mi sie nie chcialo jak nigdy gonk i pomyslalam, ze sie raz wykrece wink no dzień i pogoda jest przedni wiecchyba tym razem mozna cie usprawiedliwic- tylko na żadne piwo mi nie iść blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 12:33 am
Lavagetas_heqetai no dzień i pogoda jest przedni wiecchyba tym razem mozna cie usprawiedliwic- tylko na żadne piwo mi nie iść blaugh obiecuje, ze bede grzeczna wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 12:34 am
Omega Sun Lavagetas_heqetai no dzień i pogoda jest przedni wiecchyba tym razem mozna cie usprawiedliwic- tylko na żadne piwo mi nie iść blaugh obiecuje, ze bede grzeczna wink bardzo dobrze- tymczasem ja uciekam- milego wiosennego dnia- wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 12:36 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 12:38 am
Lavagetas_heqetai Omega Sun Lavagetas_heqetai no dzień i pogoda jest przedni wiecchyba tym razem mozna cie usprawiedliwic- tylko na żadne piwo mi nie iść blaugh obiecuje, ze bede grzeczna wink bardzo dobrze- tymczasem ja uciekam- milego wiosennego dnia- wink wzajemnie 4laugh czesc Ozual 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|