|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 1:21 pm
zazwyczaj tu o tej porze bylo iwecej osob niz obecnie.... takie cos mam odczucie....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 1:25 pm
Miho_14 zazwyczaj tu o tej porze bylo iwecej osob niz obecnie.... takie cos mam odczucie.... wszyscy musza nadrabiac material po swietach: pilnie sie ucza i szybko chodza spac. heheheh biedaczyska.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 1:28 pm
racqel Miho_14 zazwyczaj tu o tej porze bylo iwecej osob niz obecnie.... takie cos mam odczucie.... wszyscy musza nadrabiac material po swietach: pilnie sie ucza i szybko chodza spac. heheheh biedaczyska. hmm... ja tez bym sie mogla pouczyc, ale mi sie bynajmniej nie chce... a spac to chyba niestety pojde bo wlasnie sie na mnie dra, ze mam isc spac, bo nie wstane jutro.... stare oł men...........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 1:29 pm
Miho_14 racqel Miho_14 zazwyczaj tu o tej porze bylo iwecej osob niz obecnie.... takie cos mam odczucie.... wszyscy musza nadrabiac material po swietach: pilnie sie ucza i szybko chodza spac. heheheh biedaczyska. hmm... ja tez bym sie mogla pouczyc, ale mi sie bynajmniej nie chce... a spac to chyba niestety pojde bo wlasnie sie na mnie dra, ze mam isc spac, bo nie wstane jutro.... stare oł men........... SeeYa! tez juz lece. paps!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 1:31 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 1:36 pm
Ohayo jest tu ktos jeszcze ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 1:38 pm
HeeroX Ohayo jest tu ktos jeszcze ? jest (twoj sig 8/10)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 1:42 pm
ok ale widze ze gaia sie tnie dlatego ide papa dobrej nocy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 9:41 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 11:53 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 11:54 pm
^^ kolejny dzień wolny od szkoly ^^ ehhhh jkurde ja chyba jednak nieklasyfikowana bede jak tak dalej pojdzxie ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 12:08 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 12:12 am
*cmok* witram w ten piękny słoneczny poranek ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 12:21 am
Delein *cmok* witram w ten piękny słoneczny poranek ^^ dziendobry pani, ja na lekkim khem :cD dobrze ze mecze nie leca tak czesto. Poranek iście wiosenny
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 12:22 am
Lavagetas_heqetai Delein *cmok* witram w ten piękny słoneczny poranek ^^ dziendobry pani, ja na lekkim khem :cD dobrze ze mecze nie leca tak czesto. Poranek iście wiosennyXD Polska gola ^^ Nu, ja jestem po porannym aerobiku, teraz mam infę...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|