|
|
|
|
Posted: Mon Aug 23, 2004 11:48 am
Sei chan Suney Sei chan *Idzie do swojego pokoju i wraca z kocem i kilkoma poduszkami*Nyu^ ^ *Rozkłada wszystko obok swojego fotela* *zeskakuje z drzewka i podbieka do sei przepraszając ją z wielka skruchą w glosie*wybacz sei ja tylko chcialem kontynulowac nasza zabawe co od 3 dni sie ciagnie sad Wiem, wiem. Przecierz nic się nie stało, Nyu 4laugh *ucieszony slowami sei idzie nad jeziorko i kladzie sie pod swoim ulubionym drzewkiem by wpatrywac sie w gwiazdki*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 23, 2004 11:49 am
Christoff_Gangrell Delein Pisarz spokojnie twoj rycerzyk cie obroni ze swoim poteznym..ee..kapciem w dłoni wink Papeć jest jak najbardziej odpowiedni na pająki *^^* taaaa w Rpg powinni stworzyć nową klasę postaci: PAPEĆ-USER.... wink O-o zaiste dobrze prawisz!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 23, 2004 11:50 am
Sei chan Suney Sei chan *Idzie do swojego pokoju i wraca z kocem i kilkoma poduszkami*Nyu^ ^ *Rozkłada wszystko obok swojego fotela* *zeskakuje z drzewka i podbieka do sei przepraszając ją z wielka skruchą w glosie*wybacz sei ja tylko chcialem kontynulowac nasza zabawe co od 3 dni sie ciagnie sad Wiem, wiem. Przecierz nic się nie stało, Nyu 4laugh *ucieszony slowami sei idzie nad jeziorko i kladzie sie pod swoim ulubionym drzewkiem by wpatrywac sie w gwiazdki*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 23, 2004 11:51 am
Suney Sei chan Suney Sei chan *Idzie do swojego pokoju i wraca z kocem i kilkoma poduszkami*Nyu^ ^ *Rozkłada wszystko obok swojego fotela* *zeskakuje z drzewka i podbieka do sei przepraszając ją z wielka skruchą w glosie*wybacz sei ja tylko chcialem kontynulowac nasza zabawe co od 3 dni sie ciagnie sad Wiem, wiem. Przecierz nic się nie stało, Nyu 4laugh *ucieszony slowami sei idzie nad jeziorko i kladzie sie pod swoim ulubionym drzewkiem by wpatrywac sie w gwiazdki* Hej ja też chcę^^ Zrób troche miejsca dla koleżanki wampirzycy razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 23, 2004 11:52 am
Delein Christoff_Gangrell Delein Pisarz spokojnie twoj rycerzyk cie obroni ze swoim poteznym..ee..kapciem w dłoni wink Papeć jest jak najbardziej odpowiedni na pająki *^^* taaaa w Rpg powinni stworzyć nową klasę postaci: PAPEĆ-USER.... wink O-o zaiste dobrze prawisz! heh dzięki... *ucieszony lekko sie rumieni*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 23, 2004 11:53 am
Delein Pisarz spokojnie twoj rycerzyk cie obroni ze swoim poteznym..ee..kapciem w dłoni wink Papeć jest jak najbardziej odpowiedni na pająki *^^* no pewnie, bede jak w szale, drżyjcie pająki ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dark wampirek Suney Sei chan Suney Sei chan *Idzie do swojego pokoju i wraca z kocem i kilkoma poduszkami*Nyu^ ^ *Rozkłada wszystko obok swojego fotela* *zeskakuje z drzewka i podbieka do sei przepraszając ją z wielka skruchą w glosie*wybacz sei ja tylko chcialem kontynulowac nasza zabawe co od 3 dni sie ciagnie sad Wiem, wiem. Przecierz nic się nie stało, Nyu 4laugh *ucieszony slowami sei idzie nad jeziorko i kladzie sie pod swoim ulubionym drzewkiem by wpatrywac sie w gwiazdki* Hej ja też chcę^^ Zrób troche miejsca dla koleżanki wampirzycy razz alez prosze bardzo biggrin *posowa sie robiac miejsce dla wampirka i wtula sie milutko *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
*Kładzie się na kocu i poduszkach*Nyu^ ^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 23, 2004 11:54 am
Christoff_Gangrell Delein Christoff_Gangrell Delein Pisarz spokojnie twoj rycerzyk cie obroni ze swoim poteznym..ee..kapciem w dłoni wink Papeć jest jak najbardziej odpowiedni na pająki *^^* taaaa w Rpg powinni stworzyć nową klasę postaci: PAPEĆ-USER.... wink O-o zaiste dobrze prawisz! heh dzięki... *ucieszony lekko sie rumieni* no no no no no
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 23, 2004 11:54 am
Christoff_Gangrell Delein Christoff_Gangrell Delein Pisarz spokojnie twoj rycerzyk cie obroni ze swoim poteznym..ee..kapciem w dłoni wink Papeć jest jak najbardziej odpowiedni na pająki *^^* taaaa w Rpg powinni stworzyć nową klasę postaci: PAPEĆ-USER.... wink O-o zaiste dobrze prawisz! heh dzięki... *ucieszony lekko sie rumieni* Coś ty taki nieśmały *^^*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 23, 2004 11:55 am
Sei chan *Kładzie się na kocu i poduszkach*Nyu^ ^ *kładzie się obok*.. jakaś smutna jesteś dzisiaj...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 23, 2004 11:56 am
Pisarz Christoff_Gangrell Delein Christoff_Gangrell Delein Pisarz spokojnie twoj rycerzyk cie obroni ze swoim poteznym..ee..kapciem w dłoni wink Papeć jest jak najbardziej odpowiedni na pająki *^^* taaaa w Rpg powinni stworzyć nową klasę postaci: PAPEĆ-USER.... wink O-o zaiste dobrze prawisz! heh dzięki... *ucieszony lekko sie rumieni* no no no no no pisarz musisz uwarzać na konkuręcje
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
piekne chmury prawda stare ?*sZepcze wtulony w wampirka*delein nie masz czegos na rozpedzenie chmurek???chcial bym z wampirciem gwiazdki poogladac?????????????????????? biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Sei chan *Kładzie się na kocu i poduszkach*Nyu^ ^ *kładzie się obok*.. jakaś smutna jesteś dzisiaj... No bo długo się nie odzywałeś*Przytula się*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|