|
|
|
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 12:19 pm
sweet_chii Ozzwald sweet_chii a wogole bee-chan, od kiedy ty masz taka fryzurke? surprised w tamtej ci bylo ladniej whee odkad jest ruskim partyzantem... aha xd to wszystko wyjasnia... a co ty tak tajniacko siedzisz? ninja bo ja w konspiracji robie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 12:20 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san sweet_chii a wogole bee-chan, od kiedy ty masz taka fryzurke? surprised w tamtej ci bylo ladniej whee nie było mnie długo Warkoczyki zarosły, zrobiło sie Afro biggrin ... moge i mieć tamta ale ta jest fajna taka wiecie ...Wporzo oldSCulowa łuuha... I te okulniki...
Fajnie ze wam sie moje mini dzieło podoba biggrin .. pokazał bym wam coś jeszcze ale Ozzy nie konczy swojej działki wiec nie pokaże biggrin skoro zarosly, moze wlasnie najwyzszy czas do fryzjera? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san sweet_chii a wogole bee-chan, od kiedy ty masz taka fryzurke? surprised w tamtej ci bylo ladniej whee nie było mnie długo Warkoczyki zarosły, zrobiło sie Afro biggrin ... moge i mieć tamta ale ta jest fajna taka wiecie ...Wporzo oldSCulowa łuuha... I te okulniki...
Fajnie ze wam sie moje mini dzieło podoba biggrin .. pokazał bym wam coś jeszcze ale Ozzy nie konczy swojej działki wiec nie pokaże biggrin czy ty myslisz o greckim filozofie ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 12:21 pm
Ozzwald sweet_chii Ozzwald sweet_chii a wogole bee-chan, od kiedy ty masz taka fryzurke? surprised w tamtej ci bylo ladniej whee odkad jest ruskim partyzantem... aha xd to wszystko wyjasnia... a co ty tak tajniacko siedzisz? ninja bo ja w konspiracji robie... a.. no coz , ja spadam... 3nodding , paptki wszystkim !!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 12:22 pm
sweet_chii Ozzwald sweet_chii Ozzwald sweet_chii a wogole bee-chan, od kiedy ty masz taka fryzurke? surprised w tamtej ci bylo ladniej whee odkad jest ruskim partyzantem... aha xd to wszystko wyjasnia... a co ty tak tajniacko siedzisz? ninja bo ja w konspiracji robie... a.. no coz , ja spadam... 3nodding , paptki wszystkim !!! kolorowych snow...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 12:23 pm
ninja tio ja tesh jush myku... kąpiel z olejkiem czeka whee whee whee mraaaaaauuuurrr.....
branoć wam 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 12:23 pm
Ozzwald BeeWolf_san sweet_chii a wogole bee-chan, od kiedy ty masz taka fryzurke? surprised w tamtej ci bylo ladniej whee nie było mnie długo Warkoczyki zarosły, zrobiło sie Afro biggrin ... moge i mieć tamta ale ta jest fajna taka wiecie ...Wporzo oldSCulowa łuuha... I te okulniki...
Fajnie ze wam sie moje mini dzieło podoba biggrin .. pokazał bym wam coś jeszcze ale Ozzy nie konczy swojej działki wiec nie pokaże biggrin czy ty myslisz o greckim filozofie ? Nie niemyśle O OzzyłuszuGajuszy .. ale o naszym sajdziku :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 12:24 pm
Lethiel ninja tio ja tesh jush myku... kąpiel z olejkiem czeka whee whee whee mraaaaaauuuurrr..... branoć wam 3nodding moze umyc plecki ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 12:25 pm
Ozzwald Lethiel ninja tio ja tesh jush myku... kąpiel z olejkiem czeka whee whee whee mraaaaaauuuurrr..... branoć wam 3nodding moze umyc plecki ? hm... xd neee... jakoś sobie poradze blaugh 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 12:25 pm
...kurde ...tu sie nie da ...żeby napisać posta to sie czasem trzeba namęczyć ...spadam w takim razie ...miłej nocy ...sayonara ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 12:31 pm
*Przebiera sie w pidżamke i idzie do Omesiowego domku kochanie ja już w pirzamce zciagaj ciuszki idziem spać * ..
Narazie ludki ....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 12:45 pm
BeeWolf_san *Przebiera sie w pidżamke i idzie do Omesiowego domku kochanie ja już w pirzamce zciagaj ciuszki idziem spać * .. Narazie ludki .... no to idziemy :*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 1:14 pm
łejoł....... co tak pooosto? sad a buu....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|