|
|
|
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 12:07 pm
No paczcie Go ja mu obrazek a ten myka kuszmać ,
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 12:09 pm
BeeWolf_san No paczcie Go ja mu obrazek a ten myka kuszmać , O.o ... brawo Bee 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 12:10 pm
BeeWolf_san No paczcie Go ja mu obrazek a ten myka kuszmać , PSP7? surprised
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 12:10 pm
*je zupke chińską* zakupiłam nowe rzeczy.. po prostu musialam to kupic _ _" MUSIAŁAM.. teraz juz serio bede zbierac na pingwiny ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 12:11 pm
M-Teen *je zupke chińską* zakupiłam nowe rzeczy.. po prostu musialam to kupic _ _" MUSIAŁAM.. teraz juz serio bede zbierac na pingwiny ^^ O.o .. ładniutkie ciooszki !!!! 4laugh whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 12:12 pm
sweet_chii BeeWolf_san No paczcie Go ja mu obrazek a ten myka kuszmać , PSP7? surprised co psp7 ?? PH7ce ... :>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 12:13 pm
BeeWolf_san No paczcie Go ja mu obrazek a ten myka kuszmać , slicznie 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 12:13 pm
BeeWolf_san sweet_chii BeeWolf_san No paczcie Go ja mu obrazek a ten myka kuszmać , PSP7? surprised co psp7 ?? PH7ce ... :> yhym... no tez mozna... ladne whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 12:14 pm
a wogole bee-chan, od kiedy ty masz taka fryzurke? surprised w tamtej ci bylo ladniej whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 12:15 pm
...Ave ...widzę, że gaia w dalszym ciągu się sypie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 12:16 pm
sweet_chii a wogole bee-chan, od kiedy ty masz taka fryzurke? surprised w tamtej ci bylo ladniej whee odkad jest ruskim partyzantem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 12:17 pm
Ozzwald sweet_chii a wogole bee-chan, od kiedy ty masz taka fryzurke? surprised w tamtej ci bylo ladniej whee odkad jest ruskim partyzantem... aha xd to wszystko wyjasnia... a co ty tak tajniacko siedzisz? ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja- Yosei ...Ave ...widzę, że gaia w dalszym ciągu się sypie? *odgarnia sterte sushi* stare nio tak jakby sweatdrop witaj *przytuuuuuul* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
sweet_chii a wogole bee-chan, od kiedy ty masz taka fryzurke? surprised w tamtej ci bylo ladniej whee nie było mnie długo Warkoczyki zarosły, zrobiło sie Afro biggrin ... moge i mieć tamta ale ta jest fajna taka wiecie ...Wporzo oldSCulowa łuuha... I te okulniki...
Fajnie ze wam sie moje mini dzieło podoba biggrin .. pokazał bym wam coś jeszcze ale Ozzy nie konczy swojej działki wiec nie pokaże biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja- Yosei ...Ave ...widzę, że gaia w dalszym ciągu się sypie? no ba... sweatdrop pisza, przepraszaja... mogliby sie wziac za naprawianie xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|