|
|
|
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 11:52 am
BeeWolf_san Oczywiscie pierwsze też moge przerobić noł problem. 2 jest straszne źle na nim widać wiec proponuje 1 lub 3 wybierz ... No to ja sie zdam na twój osąd xd Hwj Opcy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 11:53 am
przyszłam się spytać czy jest Omi... ??? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 11:54 am
Kitty ShadowCat przyszłam się spytać czy jest Omi... ??? wink A czego chcesz od mojej pani ??
Okej Zero już robie co nieco biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 11:55 am
PointZer0 BeeWolf_san Oczywiscie pierwsze też moge przerobić noł problem. 2 jest straszne źle na nim widać wiec proponuje 1 lub 3 wybierz ... No to ja sie zdam na twój osąd xd Hwj Opcy *tajniacko sie wtrąca* mi sie 3 najbardziej podoba 3nodding blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 11:56 am
Kitty ShadowCat przyszłam się spytać czy jest Omi... ??? wink jest ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 11:56 am
BeeWolf_san Kitty ShadowCat przyszłam się spytać czy jest Omi... ??? wink A czego chcesz od mojej pani ??
Okej Zero już robie co nieco biggrin Wystawię ci za owa pracę oltarzyk z wazelinowymi świecami i składał będę na niej codziennie polędwice i origami. A na razie - muszę lecieć , żegnam wszystkich xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 11:58 am
Omega Sun Kitty ShadowCat przyszłam się spytać czy jest Omi... ??? wink jest ninja a mogę ci trade`a przesłać?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 11:58 am
PointZer0 A na razie - muszę lecieć , żegnam wszystkich xd papa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 11:59 am
Kitty ShadowCat Omega Sun Kitty ShadowCat przyszłam się spytać czy jest Omi... ??? wink jest ninja a mogę ci trade`a przesłać? jesli chodzi o te pozyczke, to mowilam, ze nie musisz sie spieszyc 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 12:03 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 12:04 pm
Omega Sun Kitty ShadowCat Omega Sun Kitty ShadowCat przyszłam się spytać czy jest Omi... ??? wink jest ninja a mogę ci trade`a przesłać? jesli chodzi o te pozyczke, to mowilam, ze nie musisz sie spieszyc 3nodding a ile ja porzyczałam od ciebie? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 12:04 pm
4laugh witaj wink whee *przytuuuuuuuuuuuul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 12:05 pm
Lethiel 4laugh witaj wink whee *przytuuuuuuuuuuuul* 3nodding hihi nie wiem z czego tak sie ciesze sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 12:05 pm
Kitty ShadowCat Omega Sun Kitty ShadowCat Omega Sun Kitty ShadowCat przyszłam się spytać czy jest Omi... ??? wink jest ninja a mogę ci trade`a przesłać? jesli chodzi o te pozyczke, to mowilam, ze nie musisz sie spieszyc 3nodding a ile ja porzyczałam od ciebie? wink 3490 z czego 91 mi już oddalas, to zalozmy ze zostalo jeszcze tylko 3k dla rownego rachunku wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 12:07 pm
sweet_chii Lethiel 4laugh witaj wink whee *przytuuuuuuuuuuuul* 3nodding hihi nie wiem z czego tak sie ciesze sweatdrop xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|