|
|
|
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 11:09 am
Delein Okej, moje Paszczurki, zmykam już ^^ Opcy- spróbuj zjeśc kawałek ośmiornicy, powinno pomóc... Bee- czekam na majtki blaugh Zero- nastepnym razem na bieganie weź jakąs swoją stal XD Papa! *puff* *znika* Jasne , żeby mi pochwa obiła nogę a garda przyrodzenie sweatdrop Na razie del xd Lethiel : Moje domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 11:10 am
Witam pania moderatorkę xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 11:11 am
Cześć Koteczku z koteczkiem : ***** ... Delein już knuje jak je uszyć i nie daść się ugryść ... Pa ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 11:12 am
nigdy sie podzielić nie chcesz xd !!!! troodno.. sama sobie znajde blaugh *szuku szuku zarelka* witaj Omi *przytuuuuuuuuuul* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 11:13 am
Wiesz co Bee ? zajefajną sygnatureczke sobie wykombinowałeś xd Jakbym miał chociaż blade pojęcie o jakimkolwiek programie graficznym to bym ten pomysł bezczelnie wykożystał xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 11:13 am
Witam sweatdrop *upada blisko piecyka* mmm ciepło gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 11:14 am
BeeWolf_san Cześć Koteczku z koteczkiem : ***** ... Delein już knuje jak je uszyć i nie daść się ugryść ... Pa ... :******
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 11:14 am
Ntsumi_Aya Witam sweatdrop *upada blisko piecyka* mmm ciepło gonk witaj Aya 4laugh *przytuuuuuuuul* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 11:15 am
Lethiel Ntsumi_Aya Witam sweatdrop *upada blisko piecyka* mmm ciepło gonk witaj Aya 4laugh *przytuuuuuuuul* whee witaj... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 11:16 am
PointZer0 Wiesz co Bee ? zajefajną sygnatureczke sobie wykombinowałeś xd Jakbym miał chociaż blade pojęcie o jakimkolwiek programie graficznym to bym ten pomysł bezczelnie wykożystał xd moge ci zrobić tylko daj jakaś fotke ... bo ten przystkojniak w masce to ja biggrin ...
Ide jeść ... - - - - - PIZZdA Kukus jesteś idiotą ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 11:18 am
BeeWolf_san PointZer0 Wiesz co Bee ? zajefajną sygnatureczke sobie wykombinowałeś xd Jakbym miał chociaż blade pojęcie o jakimkolwiek programie graficznym to bym ten pomysł bezczelnie wykożystał xd moge ci zrobić tylko daj jakaś fotke ... bo ten przystkojniak w masce to ja biggrin ...
Ide jeść ... - - - - - PIZZdASmacznego xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 11:19 am
BeeWolf_san moge ci zrobić tylko daj jakaś fotke ... bo ten przystkojniak w masce to ja biggrin ...
Ide jeść ... - - - - - PIZZdA smacznego xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 11:25 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 11:26 am
ok więc... ide pograć w ut twisted za-bic za-bic za-bic xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 11:27 am
Ntsumi_Aya ok więc... ide pograć w ut twisted za-bic za-bic za-bic xd ech... papa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|