|
|
|
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 10:46 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 10:46 am
BeeWolf_san Challoł moj porąbany bracie biggrin Deli mrał ale kłębek się cieszy w mordke biggrin ... *kłębek podskakuje i zapada sie we włosy* Nu i zanurkował poczochraniec jeden :/ ...*kłębek wroc* Del to jak zrobić ci z niego majteczki ?? myśle, że on się nie może doczekać aż go załorzysz :] XD ależ on jest wstydliwy... A, zrób, będę miała co na orgię założyć xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 10:47 am
Del... Chciałbym cie poinformować, ze nasze skromne miasteczko moze być dzisiaj w panoramie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 10:48 am
PointZer0 Delein PointZer0 Zero wr�cił z biegania domokun kurdę , myślałem że po p�ł roku nie biegania ledwo przebiegnę raptem 5 kilos�w , a wyszło bez jednego przystanku i bez wytracenia z rytmu oddech�w A zaraz idzie wszamać spaghetti xd O.O...wiesz, ja po kilometrze padam...rispekt dla ciebie! Rispekt to dla debili kt�rzy wyprowadzają psy bez smyczy... zn�w musiałem z buta psa potraktować bo mi chciał nogę przekąsić... Heh, to jest problem... Wiesz, dobrze że ty go nogą, a nie on ciebie zebami i pazurami tak porządnie...mogłeś natrafić na jakiegoś amstaffa...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 10:48 am
Krewetki są pyyyyszne , raz sie oszamałem ich straszliwie jak były za friko na degustacji w jakims markecie.. wiem że pewnie były przeterminowane alby dobre były xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 10:49 am
~~lena-undesaid~~ Del... Chciałbym cie poinformować, ze nasze skromne miasteczko moze być dzisiaj w panoramie. Taaak? no proszę, a to z jakiegoś konkretnego powodu? blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 10:50 am
PointZer0 Krewetki są pyyyyszne , raz sie oszamałem ich straszliwie jak były za friko na degustacji w jakims markecie.. wiem że pewnie były przeterminowane alby dobre były xd Mi tak średnio smakowały...ale może jestem uprzedzona do wszystkiego co ma więcej niż 4 odnóża xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 10:50 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 10:51 am
Delein ~~lena-undesaid~~ Del... Chciałbym cie poinformować, ze nasze skromne miasteczko moze być dzisiaj w panoramie. Taaak? no proszę, a to z jakiegoś konkretnego powodu? blaugh bo wybuchł pożar... W strone Łabęd, całkiem blisko mnie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 10:51 am
PointZer0 Krewetki są pyyyyszne , raz sie oszamałem ich straszliwie jak były za friko na degustacji w jakims markecie.. wiem że pewnie były przeterminowane alby dobre były xd *rzuca w niego ugotowana krewetką* Del... mam jush amunicję dla was biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 10:54 am
Deli-chan ale on wstydliwy tyci tyci... właśnie mi świństwa do ucha mowi ...
A już szyje... *kłebek wracaj mosze z ciebie majtki zrobić* No patrz on chce już...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 10:54 am
PointZer0 Delein Heh, to jest problem... Wiesz, dobrze że ty go nogą, a nie on ciebie zebami i pazurami tak porządnie...mogłeś natrafić na jakiegoś amstaffa... Taa , sa takie przypadki ze jakaś babcia wyprowadza skurwy******ego bullteriera , takiego do burzenia dom�w na spacerek , i jak On cię widzi to babuśka krzyczy : " misio nie ugryzie , misio grzeczny... " kumpel miał taką akcję , m�wił ze biegał szybciej niż w całym życiu... Heh...no właśnie, takie osoby są najgorsze...a potem się plują co to się młodzieży we łbach poprzewracało i że piesek niewinny == Lena- oj, nie słyszałam nawet...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 10:55 am
~~lena-undesaid~~ Delein ~~lena-undesaid~~ Del... Chciałbym cie poinformować, ze nasze skromne miasteczko moze być dzisiaj w panoramie. Taaak? no proszę, a to z jakiegoś konkretnego powodu? blaugh bo wybuchł pożar... W strone Łabęd, całkiem blisko mnie... JEZUU!!!! Przecież Aya mieszka jescze bliżej!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 10:56 am
BeeWolf_san Deli-chan ale on wstydliwy tyci tyci... właśnie mi świństwa do ucha mowi ...
A już szyje... *kłebek wracaj mosze z ciebie majtki zrobić* No patrz on chce już... Świństwa? Ja też chcę posłuchać blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 10:56 am
Delein Heh...no właśnie, takie osoby są najgorsze...a potem się plują co to się młodzieży we łbach poprzewracało i że piesek niewinny == Lena- oj, nie słyszałam nawet... To jest problem wtedy gdy sie przejmujesz. Ja swojego psa wyprowadzam zawsze na smyczy , bo wiem że jest glupi i że lubi łapac za kostki. A moje stanowisko jest takie , że jezeli pies mnie atakuje i nie jest na smyczy ani w kagańcu , to ja w samoobronie mu mogę i łeb przetrącić stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|