Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 9750 9751 9752 9753 9754 9755 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Delein

PostPosted: Wed Mar 30, 2005 10:31 am

opcy
Delein
opcy
*lapie w zeby*
szesss kiifffi!

Wspominałam już, że one wydzielają toksyny nawet po ugotowaniu?
*ciska następną*
*wypluwa krewetke i rzuca nia w Del*
uuuu toksyny.....
*drunken master*

*wyciera z siebie zaplutą i na wpół zmiętą krewetkopodobną masę*
Dzięki...==
PostPosted: Wed Mar 30, 2005 10:32 am

Chyba wyrzuce to maszyne za okno V_v"
pa Wam ;*

Shiinma

BeeWolf_san

PostPosted: Wed Mar 30, 2005 10:33 am

Przez otwarte okno wraz z orzeźwiajacym Wiaterkiem, wlatuje malutki kłębek wełny z pobliskiego pola. Ląduje Delein delikatnie na ramieniu. Kolejny powiew Wiatru, pada na podłoge.
Delikatne światło odbite przez księrzyc pada na klębek, i w tej samej chwili przez drzwi wchodze ja ...
HELO LUDZIKI SMIESZNE ....
PostPosted: Wed Mar 30, 2005 10:36 am

BeeWolf_san
Przez otwarte okno wraz z orzeźwiajacym Wiaterkiem, wlatuje malutki kłębek wełny z pobliskiego pola. Ląduje Delein delikatnie na ramieniu. Kolejny powiew Wiatru, pada na podłoge.
Delikatne światło odbite przez księrzyc pada na klębek, i w tej samej chwili przez drzwi wchodze ja ... HELO LUDZIKI SMIESZNE ....

*patrzy na kłębek*
*a-a-apsiku!*
Kurde balans, moja alergia ^^'
Avsko Bee blaugh

Delein

opcy

PostPosted: Wed Mar 30, 2005 10:38 am

Delein

Dzięki...==
nie ma za co ^^
...a te toksyny to niebezpieczne?
PostPosted: Wed Mar 30, 2005 10:38 am

BeeWolf_san
Delikatne światło odbite przez księrzyc pada na klębek, i w tej samej chwili przez drzwi wchodze ja ...
HELO LUDZIKI SMIESZNE ....
HEHE hellooo

Ozzwald

Delein

PostPosted: Wed Mar 30, 2005 10:39 am

opcy
Delein

Dzięki...==
nie ma za co ^^
...a te toksyny to niebezpieczne?

Hm...z tego co wiem to jakaś biegunka, zawroty głowy i brak pamięci krótkotrwałej w czasie do tygodnia...
PostPosted: Wed Mar 30, 2005 10:39 am

Delein
BeeWolf_san
Delikatne światło odbite przez księrzyc pada na klębek, i w tej samej chwili przez drzwi wchodze ja ... HELO LUDZIKI SMIESZNE ....

*patrzy na kłębek*
*a-a-apsiku!*
Avsko Bee blaugh

Witaj Delein, Kisu Kisu ... xp a już zabieram moj kłębek chyba, że chcesz to ci z tego spodenki uszyje. A, że jest mały to będą z niego nawet bardzo skompe majteczki wink Ehm ehm...
*Patrzy się na kłębek, * pisa krew co ty wariacie wyczyniasz ?? * podnosi go i kładzie sobie na głowie, no już nie lekaj sie tej pani ... wiesz ona jest Elfia wink ...

BeeWolf_san

Kimagure-chan

PostPosted: Wed Mar 30, 2005 10:40 am

[ Message temporarily off-line ]
PostPosted: Wed Mar 30, 2005 10:41 am

BeeWolf_san
Delein
BeeWolf_san

*patrzy na kłębek*
*a-a-apsiku!*
Avsko Bee blaugh

Witaj Delein, Kisu Kisu ... xp a już zabieram moj kłębek chyba, że chcesz to ci z tego spodenki uszyje. A, że jest mały to będą z niego nawet bardzo skompe majteczki wink Ehm ehm...
*Patrzy się na kłębek, * pisa krew co ty wariacie wyczyniasz ?? * podnosi go i kładzie sobie na głowie, no już nie lekaj sie tej pani ... wiesz ona jest Elfia wink ...

*podchodzi i głaszcze kłebek*
Nu, byłyby z niego bardzo fikuśne majteczki blaugh

Delein

Delein

PostPosted: Wed Mar 30, 2005 10:42 am

Kitty ShadowCat
wyciąga z zamrarzalnika w�r krewetek i wyciąga kocioł z szafy. zaraz wam ugotuje biggrin

Wof, a to co tam robiło O.o blaugh
PostPosted: Wed Mar 30, 2005 10:42 am

PointZer0

Delein

PostPosted: Wed Mar 30, 2005 10:43 am

PointZer0
Zero wr�cił z biegania domokun

kurdę , myślałem że po p�ł roku nie biegania ledwo przebiegnę raptem 5 kilos�w , a wyszło bez jednego przystanku i bez wytracenia z rytmu oddech�w

A zaraz idzie wszamać spaghetti xd

O.O...wiesz, ja po kilometrze padam...rispekt dla ciebie!
PostPosted: Wed Mar 30, 2005 10:45 am

Delein
BeeWolf_san

*podchodzi i głaszcze kłebek*
Nu, byłyby z niego bardzo fikuśne majteczki blaugh

Challoł moj porąbany bracie biggrin
Deli mrał ale kłębek się cieszy w mordke biggrin ... *kłębek podskakuje i zapada sie we włosy*
Nu i zanurkował poczochraniec jeden :/ ...*kłębek wroc* Del to jak zrobić ci z niego majteczki ?? myśle, że on się nie może doczekać aż go załorzysz :]

BeeWolf_san

PointZer0

PostPosted: Wed Mar 30, 2005 10:45 am

Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 9750 9751 9752 9753 9754 9755 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games