|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 10:31 am
opcy Delein opcy *lapie w zeby* szesss kiifffi! Wspominałam już, że one wydzielają toksyny nawet po ugotowaniu? *ciska następną* *wypluwa krewetke i rzuca nia w Del* uuuu toksyny..... *drunken master* *wyciera z siebie zaplutą i na wpół zmiętą krewetkopodobną masę* Dzięki...==
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 10:32 am
Chyba wyrzuce to maszyne za okno V_v" pa Wam ;*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 10:33 am
Przez otwarte okno wraz z orzeźwiajacym Wiaterkiem, wlatuje malutki kłębek wełny z pobliskiego pola. Ląduje Delein delikatnie na ramieniu. Kolejny powiew Wiatru, pada na podłoge. Delikatne światło odbite przez księrzyc pada na klębek, i w tej samej chwili przez drzwi wchodze ja ... HELO LUDZIKI SMIESZNE ....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 10:36 am
BeeWolf_san Przez otwarte okno wraz z orzeźwiajacym Wiaterkiem, wlatuje malutki kłębek wełny z pobliskiego pola. Ląduje Delein delikatnie na ramieniu. Kolejny powiew Wiatru, pada na podłoge. Delikatne światło odbite przez księrzyc pada na klębek, i w tej samej chwili przez drzwi wchodze ja ... HELO LUDZIKI SMIESZNE .... *patrzy na kłębek* *a-a-apsiku!* Kurde balans, moja alergia ^^' Avsko Bee blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 10:38 am
Delein *wyciera z siebie zaplutą i na wpół zmiętą krewetkopodobną masę* Dzięki...== nie ma za co ^^ ...a te toksyny to niebezpieczne?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 10:38 am
BeeWolf_san Przez otwarte okno wraz z orzeźwiajacym Wiaterkiem, wlatuje malutki kłębek wełny z pobliskiego pola. Ląduje Delein delikatnie na ramieniu. Kolejny powiew Wiatru, pada na podłoge. Delikatne światło odbite przez księrzyc pada na klębek, i w tej samej chwili przez drzwi wchodze ja ... HELO LUDZIKI SMIESZNE .... HEHE hellooo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 10:39 am
opcy Delein *wyciera z siebie zaplutą i na wpół zmiętą krewetkopodobną masę* Dzięki...== nie ma za co ^^ ...a te toksyny to niebezpieczne? Hm...z tego co wiem to jakaś biegunka, zawroty głowy i brak pamięci krótkotrwałej w czasie do tygodnia...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 10:39 am
Delein BeeWolf_san Przez otwarte okno wraz z orzeźwiajacym Wiaterkiem, wlatuje malutki kłębek wełny z pobliskiego pola. Ląduje Delein delikatnie na ramieniu. Kolejny powiew Wiatru, pada na podłoge. Delikatne światło odbite przez księrzyc pada na klębek, i w tej samej chwili przez drzwi wchodze ja ... HELO LUDZIKI SMIESZNE .... *patrzy na kłębek* *a-a-apsiku!* Kurde balans, moja alergia ^^' Avsko Bee blaugh Witaj Delein, Kisu Kisu ... xp a już zabieram moj kłębek chyba, że chcesz to ci z tego spodenki uszyje. A, że jest mały to będą z niego nawet bardzo skompe majteczki wink Ehm ehm... *Patrzy się na kłębek, * pisa krew co ty wariacie wyczyniasz ?? * podnosi go i kładzie sobie na głowie, no już nie lekaj sie tej pani ... wiesz ona jest Elfia wink ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 10:40 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 10:41 am
BeeWolf_san Delein BeeWolf_san Przez otwarte okno wraz z orzeźwiajacym Wiaterkiem, wlatuje malutki kłębek wełny z pobliskiego pola. Ląduje Delein delikatnie na ramieniu. Kolejny powiew Wiatru, pada na podłoge. Delikatne światło odbite przez księrzyc pada na klębek, i w tej samej chwili przez drzwi wchodze ja ... HELO LUDZIKI SMIESZNE .... *patrzy na kłębek* *a-a-apsiku!* Kurde balans, moja alergia ^^' Avsko Bee blaugh Witaj Delein, Kisu Kisu ... xp a już zabieram moj kłębek chyba, że chcesz to ci z tego spodenki uszyje. A, że jest mały to będą z niego nawet bardzo skompe majteczki wink Ehm ehm... *Patrzy się na kłębek, * pisa krew co ty wariacie wyczyniasz ?? * podnosi go i kładzie sobie na głowie, no już nie lekaj sie tej pani ... wiesz ona jest Elfia wink ...*podchodzi i głaszcze kłebek* Nu, byłyby z niego bardzo fikuśne majteczki blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 10:42 am
Kitty ShadowCat wyciąga z zamrarzalnika w�r krewetek i wyciąga kocioł z szafy. zaraz wam ugotuje biggrin Wof, a to co tam robiło O.o blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 10:42 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 10:43 am
PointZer0 Zero wr�cił z biegania domokun kurdę , myślałem że po p�ł roku nie biegania ledwo przebiegnę raptem 5 kilos�w , a wyszło bez jednego przystanku i bez wytracenia z rytmu oddech�w A zaraz idzie wszamać spaghetti xd O.O...wiesz, ja po kilometrze padam...rispekt dla ciebie!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 10:45 am
Delein BeeWolf_san Witaj Delein, Kisu Kisu ... xp a już zabieram moj kłębek chyba, że chcesz to ci z tego spodenki uszyje. A, że jest mały to będą z niego nawet bardzo skompe majteczki wink Ehm ehm... *Patrzy się na kłębek, * pisa krew co ty wariacie wyczyniasz ?? * podnosi go i kładzie sobie na głowie, no już nie lekaj sie tej pani ... wiesz ona jest Elfia wink ... *podchodzi i głaszcze kłebek* Nu, byłyby z niego bardzo fikuśne majteczki blaugh Challoł moj porąbany bracie biggrin Deli mrał ale kłębek się cieszy w mordke biggrin ... *kłębek podskakuje i zapada sie we włosy* Nu i zanurkował poczochraniec jeden :/ ...*kłębek wroc* Del to jak zrobić ci z niego majteczki ?? myśle, że on się nie może doczekać aż go załorzysz :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|